RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:banel_smiley_90: چرا اينجا هيچكي نيست:guntootsmiley2: من اعصاب ندارماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:brodkavelarg::icon_pf (95)::97::v57xpgj21gn50sq6izf:167: پرچم بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اصلا با همتون قَلَمممممم:1111: 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:banel_smiley_90:چرا اينجا هيچكي نيست:guntootsmiley2: من اعصاب ندارماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:brodkavelarg::icon_pf (95)::97::v57xpgj21gn50sq6izf:167: پرچم بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اصلا با همتون قَلَمممممم:1111: سلااااااااااااااام سلااااااااااااااااااااااااااام, من هستم, عههههههههههههههههه ,چرا خودتو ناراحن میکنی کر؛ بچه ها درس دارن خو لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:banel_smiley_90:چرا اينجا هيچكي نيست:guntootsmiley2: من اعصاب ندارماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:brodkavelarg::icon_pf (95)::97::v57xpgj21gn50sq6izf:167: پرچم بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اصلا با همتون قَلَمممممم:1111: سلام ، چی شده سمیرا؟ چرا انقد داد و بیداد میکنی؟ از دیروز میخوام پست بدم تو این تاپیک نمیشد، fail میشد :viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ پدرام و گفتمپویا پیش مامانم ایناس میدون خراسونن :biggrin: اااااونم نزدیکه:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ من خودم مازندرانی هستم ولی خدایی گیلان خیلی زیباتره/فک کنم به خاطر بارش زیادش باشه/ یه بار رفتیم اردبیل طبیعت تو راه خیلی زیبا بود بندر انزلی و آستانه هم توقف کردیم/ بابت چای هم ممنون 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ پرچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچم . . . . . . . . .. . . . . . . . . . .. . . . . . . بیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بااااااااااااااااااااااااااااااااالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:biggrin: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ امیییییییییییر هوراااااااااااااااااااااااااااا :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ امیییییییییییر هوراااااااااااااااااااااااااااا :biggrin: الان امیر کیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ الان امیر کیه؟ منظورش امیر آکادمی گوگوشِ! 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ درووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود:biggrin: ما آمديييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييم:texc5lhcbtrocnmvtp8 پرچم بوجورهههههههههههههههههههههه چه خبراااااااااااااااااا؟ بروبجس لوتي گيلون 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ منظورش امیر آکادمی گوگوشِ! استاده بيوشيميه مارو ميگه! الان ما داريم نقشه چلنگرو ايفا ميكنيم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ استاده بيوشيميه مارو ميگه!الان ما داريم نقشه چلنگرو ايفا ميكنيم سلام سلااااااااام خوبی مامی؟ :dancegirl2: -------------------------------------------- امیر مگه استادِ ؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ سلام سلااااااااام خوبی مامی؟ :dancegirl2:-------------------------------------------- امیر مگه استادِ ؟ شلام عشله دلممممممممممممممممممممممممم چطولي؟:aghosh: چه خبر اخبار :ha5t4lmd53df3cpu2lq ما يه استاده بيوشيمي داريم به نامه امير آراسته بيو1 و 2 رو باهاش داريم روزه اول اومد سر كلاس همه فكر كرديم همكلاسيه جديدمونه هيچكي بلند نشد تازه داشتيم ميگفتيم اين بچه مچه ها چين آخه ميان دانشگا بچه اول دبيرستان هم ايقد فنچ نيست... :viannen_38:بعد چند دقيقه يهو شرو كرد معرفيو اينا همه اينجوري شديم:ydm47612zsesgift969:w58::ydm47612zsesgift969:w58::ydm47612zsesgift969:w58:.... دانشجوي دكتراست به شدت مغز خور تمام دروسه دكتراشو داره بهمون درس ميده فك كنم يني كف بياره با برانكارد دارن ميبرنش ميگه بنويس مبحثه بعدي ...:biggrin::icon_pf (34):واسه همين همه صداش ميكنن امير ضحاك(ميگن مغزه ما جوونارو ميخوره خودش خوب مونده) 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ شلام عشله دلممممممممممممممممممممممممم چطولي؟:aghosh:چه خبر اخبار :ha5t4lmd53df3cpu2lq ما يه استاده بيوشيمي داريم به نامه امير آراسته بيو1 و 2 رو باهاش داريم روزه اول اومد سر كلاس همه فكر كرديم همكلاسيه جديدمونه هيچكي بلند نشد تازه داشتيم ميگفتيم اين بچه مچه ها چين آخه ميان دانشگا بچه اول دبيرستان هم ايقد فنچ نيست... :viannen_38:بعد چند دقيقه يهو شرو كرد معرفيو اينا همه اينجوري شديم:ydm47612zsesgift969:w58::ydm47612zsesgift969:w58::ydm47612zsesgift969:w58:.... دانشجوي دكتراست به شدت مغز خور تمام دروسه دكتراشو داره بهمون درس ميده فك كنم يني كف بياره با برانكارد دارن ميبرنش ميگه بنويس مبحثه بعدي ...:biggrin::icon_pf (34):واسه همين همه صداش ميكنن امير ضحاك(ميگن مغزه ما جوونارو ميخوره خودش خوب مونده) جیجلتو مامی!:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh: :ws28: چه استاد بامزه ای!:texc5lhcbtrocnmvtp8 من رشتم:biggrin: منم همدانم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 . . . الان بهرام فرست تو دلش میگه: موش بخورتت چقد بامزه ای تو! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ ج منم همدانم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 . . . :53tnkbetm2eof1u84pj 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ الان بهرام فرست تو دلش میگه: موش بخورتت چقد بامزه ای تو! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ حالا واقعا همینو تو دلت گفتی؟ :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ حالا واقعا همینو تو دلت گفتی؟ :persiana__hahaha: نه بابا، من اصن نمیدونم موضوع چیه :دی 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ نه بابا، من اصن نمیدونم موضوع چیه :دی آخه به پسر ایرونی این جمله رو میگی، بخاطر همین من بعد حرف بی مزه خودم اینو گفتم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده