pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ عروس رفته گل بچينه! برو برش دار بیارش دیگه :vahidrk: شب شد تو این سرما وقت گل چیدنه :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ برو برش دار بیارش دیگه :vahidrk: شب شد تو این سرما وقت گل چیدنه :vahidrk: به من چه:vahidrk: فرار كرده رفته:th_running1: زير لفظي ميخواد:(87): خوب رفته گلاب بياره :ag2f893eg0ja83qr8q:نه اصلا رفته آبغوره بياره:cryingf: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ باجه بعدشم يه سفرنامه مينويسيم ميذاريم تو انجمن :biggrin:دور رشت در يك روز سفر نامه ي ونوس و سميرا(:(2310):و:(2310):):icon_pf (17):هيم؟ :th_scratchhead: بابا جون بازار رضا مطمئنم همونجاست كه گفتما مدرسمون همونجا بيد بابا آره سرد بشده :mood (23):من سردمه :1111: خوش به حالتون منم برف موخوام:viannen_38: با جه, من پاایه ام :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: زن من چی شد :girl_blush2: برو برش دار بیارش دیگه :vahidrk: شب شد تو این سرما وقت گل چیدنه :vahidrk: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ چیه ونوس چپ نگاه میکنی :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ این بارون تموم نمیشه چرا مگه بده :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ مگه بده :JC_thinking: چن روز اومدیم اینجا اینم همش بارونه، نمیشه رفت بیرون که 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ چن روز اومدیم اینجا اینم همش بارونه، نمیشه رفت بیرون که اینجا هم برفه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ اینجا هم برفه موش بخورتت، چقد با نمکی تو 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها شنیدم تهران 20 سانت برف اومده دبستان تعطیل شده اره ؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها شنیدم تهران 20 سانت برف اومده دبستان تعطیل شده اره ؟ چه خبره مگه اردبیه که 20 سانت برف اومده باشه چهله زمستون 20سانت بر نمیاد شاید تو شمیرانات و ارتفاعات انقدر اومده لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ چه خبره مگه اردبیه که 20 سانت برف اومده باشه چهله زمستون 20سانت بر نمیاد شاید تو شمیرانات و ارتفاعات انقدر اومده داداشم خونشون ونکه سرکارم گذاشته یعنی ؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ داداشم خونشون ونکه سرکارم گذاشته یعنی ؟:JC_thinking: نمی دونم خونه ما که تهران نیست لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ نمی دونم خونه ما که تهران نیست ]چی میگی پس منم دارم گوش میکنم :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ ولی همدان برف اومده :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ ]چی میگی پسمنم دارم گوش میکنم :vahidrk: خوب من روحم سر سیم ثانیه میرم اونجا رفتم برف اومده اما نه 20 سانت اونم تو این هوا 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها شنیدم تهران 20 سانت برف اومده دبستان تعطیل شده اره ؟ اره من دیروز صبح رفتم یونی برف کم بود اومدنی دیگه 20 سانت بود منطقه 1 تا 5 هم دبستان هم راهنمایی تعطیل بود تازه ما رفتیم زمین فوتبال تو برف فوتبال بازی کردیم عکسم گرفتیم:53tnkbetm2eof1u84pj داداشم خونشون ونکه سرکارم گذاشته یعنی ؟:JC_thinking: اااا منم دانشگام ونکه 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ درود بر همه ی بچه های باحال گیلانی:ws37:/ یه عکس از گیلان بذارید دلمون واشه 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ سلام بشه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v من اومدمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:heartshape2: چه خبراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا آبجي ونوجييييييييييييييييييييييييييييي:persiana__hahaha: ميناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دادا بهلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:texc5lhcbtrocnmvtp8 كوجائييييييييييييييييييييييييييييييييييد:shad: درود بر همه ی بچه های باحال گیلانی:ws37:/ یه عکس از گیلان بذارید دلمون واشه ااااااااااا بجه ها مهمون داليم درود بر شما بفرماييد چاي: اينم عكسايي كه خودم گرفتمشون( طبيعت زيباي گيلان) توضيحم دادم براتون مرداب بندر كياشهر: منطقه جنگلي اطراف بناي تاريخي قلعه رودخان فومن: رودخانه ي سپيد رود (منطقه ي حسن كيا ده) درياي خزر منطقه آزاد كاسپين: منطقهي كوهستاني ديلمان: 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ اره من دیروز صبح رفتم یونی برف کم بود اومدنی دیگه 20 سانت بود منطقه 1 تا 5 هم دبستان هم راهنمایی تعطیل بود تازه ما رفتیم زمین فوتبال تو برف فوتبال بازی کردیم عکسم گرفتیم:53tnkbetm2eof1u84pj اااا منم دانشگام ونکه پدرام و گفتم پویا پیش مامانم ایناس میدون خراسونن :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده