* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ [ درود بر اخويه گرامآفلين به تو ما كه لاي اين جزوه كتابامونو وا نميكنيم:icon_pf (34): سلام جيجل جان منم امروز تهطيلم با فردا 4شنبه بايد برم پنجشنبه از دوباره تعطيلم:lol: منم موخوام خط سوار شمممممممممم ايندفه بوگو منم بيام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایول؛ پس خوش میگذره بهت باهشه؛ من همیشه خطای شهرداری به پل تالشانو سوار میشم اینقده دوست دارم اتووبووووسای دور شهر سوار شم؛ ولی پیاده نشم ؛ چند تا دور بزنم اونم با یه بلیط نونوایی این دورو برا کجاست :JC_thinking: ... سر کوچه برو سيد ابوالقاسم بربرياش خوبهچله خانه هم سنگكيش بدك نيست باگت و فانتزي مانتزي ميخواي برو هاجي آباد منم بچگیم خجالت میکشیدم فکر میکردم بی کلاسه :viannen_38: آره من حتی یه بار مجبور شدیم سوار شم؛ با مامانم قهر کردم حاجی اباد گرونه بابا:viannen_38:بازار رضا خوبه قیمتش بازار رضا کجاست ؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ :biggrin:دستت درد نتونه:53tnkbetm2eof1u84pj مطهري اينا زياد باحال نياوردن رفتم گلسار مييييييييييييييييييييييييييييناااااااااااااااااااااااااااااا پالتو آورده خجگللللللللللللللللللللللللللل خيلي ناز بودن هم بافتاش هم پالتو هاش همم ازين باروني چرميا آوردن خيلي خشكل بودن وقت ندارم فعلا هم بودجه ندارم برم بخرمقيمتاش حدود 100 تا 180 اينا بود ولي مطهري ارزونه خوب ميگه حدود 70 تا 90 پالتوهاش معموليه چه ارزون ببخشید صف زن کجاست کجا زن میدن شنیدم اینجا زن میدن ما به غیر گیلانی زن نمیدیم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ [ ایول؛ پس خوش میگذره بهت باهشه؛ من همیشه خطای شهرداری به پل تالشانو سوار میشم اینقده دوست دارم اتووبووووسای دور شهر سوار شم؛ ولی پیاده نشم ؛ چند تا دور بزنم اونم با یه بلیط :persiana__hahaha: سر کوچه آره :persiana__hahaha: من حتی یه بار مجبور شدیم سوار شم؛ با مامانم قهر کردن :persiana__hahaha: بازار رضا کجاست ؟ شهرداری تو کوچه کفش ملی خوابگاه بچه های جابر هم همون وراست 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ :biggrin:دستت درد نتونه:53tnkbetm2eof1u84pj مطهري اينا زياد باحال نياوردن رفتم گلسار مييييييييييييييييييييييييييييناااااااااااااااااااااااااااااا پالتو آورده خجگللللللللللللللللللللللللللل خيلي ناز بودن هم بافتاش هم پالتو هاش همم ازين باروني چرميا آوردن خيلي خشكل بودن وقت ندارم فعلا هم بودجه ندارم برم بخرمقيمتاش حدود 100 تا 180 اينا بود ولي مطهري ارزونه خوب ميگه حدود 70 تا 90 پالتوهاش معموليه مطهری خیلی بهتره؛ مطهری ببخشید صف زن کجاست کجا زن میدن شنیدم اینجا زن میدن لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ چه ارزون ما به غیر گیلانی زن نمیدیم:vahidrk: حالا کی زن خواست دختر بدید :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ چه ارزون آره؛ خیلی ارزونه شهرداری تو کوچه کفش ملیخوابگاه بچه های جابر هم همون وراست آهان ؛ اوکی میسییی حالا کی زن خواست دختر بدید :biggrin: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ سلام بر شمالی های گل و گلاب 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ ببخشید صف زن کجاست کجا زن میدن شنیدم اینجا زن میدن لا الهه الي الله :icon_razz: خانداداش كوجاييي دادا بهرامم كه خونه نيست برم فرزندم سامانو صدا بزنم بياد بنگاهه معاملات زيدي دو تا كوچه بالاتره اخوي [ ایول؛ پس خوش میگذره بهت باهشه؛ من همیشه خطای شهرداری به پل تالشانو سوار میشم اینقده دوست دارم اتووبووووسای دور شهر سوار شم؛ ولی پیاده نشم ؛ چند تا دور بزنم اونم با یه بلیط بازار رضا کجاست ؟ منم ايندفه بات ميام بازار رضا يه كوچه هست از امام خميني ميره به طرف مطهري در مياد مدرسه اردشيري و مهد دانش اونجاست يه بازارچست چه ارزون خيييييييييييييلي ارزونه! مطهری خیلی بهتره؛ مطهری اين مطهري كه ميگن رواني ميشم خداي اين رشت هيچ جاي درست و حسابي نداره ديگه هر بار ميخوايم بريم بيرون تصميم ميگيريم ايندفه يه جا ديگه بريم بازم از مطهري سر در مياريم:icon_pf (34): آره؛ خیلی ارزونه خييييييييييييييييييييييييلي تر! 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ سلام بر شمالی های گل و گلاب درود بر تو اخوي گل و گلابي از خودتان است لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ درود بر تو اخوي گل و گلابي از خودتان است چه خبراااا 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ چه خبراااا سلامتي+بارون در حده تيم ملي:icon_pf (34): شوما چه خبرا؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ سلامتي+بارون در حده تيم ملي:icon_pf (34): شوما چه خبرا؟ سلامتی - بارون نمیاد در حد دسته دوم :icon_pf (34): ولی سرد شده :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ سلامتی - بارون نمیاد در حد دسته دوم :icon_pf (34):ولی سرد شده :icon_razz: همداني هستي الان ديدم :texc5lhcbtrocnmvtp8تا به حال افتخاره ديدن ولايتتون رو نداشتمميگن خيلي سرده اينجا معتدله ولي اين روزا سرد شده به خدا ديگه از بارون متنفرميه هفته يكريز ميباره هوا همش ابريه رطوبت گرفتيم هيجا نميشه رفت لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ سلام بر شمالی های گل و گلاب سلاااام پسر همدونی؛ خوش اومدی منم ايندفه بات ميام بازار رضا يه كوچه هست از امام خميني ميره به طرف مطهري در مياد مدرسه اردشيري و مهد دانش اونجاست يه بازارچست خيييييييييييييلي ارزونه! اين مطهري كه ميگن رواني ميشم خداي اين رشت هيچ جاي درست و حسابي نداره ديگه هر بار ميخوايم بريم بيرون تصميم ميگيريم ايندفه يه جا ديگه بريم بازم از مطهري سر در مياريم:icon_pf (34): خييييييييييييييييييييييييلي تر! باشه؛ شمارمو که داری؛ هماهنگ کن با هم بریم راستی فک کنم بازار رضا اونجاییه که همش وسایل برقی و... میفروشن؛ تو همون کوچه هم یه کتابخونه هست سلامتي+بارون در حده تيم ملي:icon_pf (34): شوما چه خبرا؟ چقدر باااااارونه ها؛ امسال خیلییی بارون اومد, خیلی هم زود سرد شد هوا لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ همداني هستي الان ديدم تا به حال افتخاره ديدن ولايتتون رو نداشتمميگن خيلي سرده اينجا معتدله ولي اين روزا سرد شده به خدا ديگه از بارون متنفرميه هفته يكريز ميباره هوا همش ابريه رطوبت گرفتيم هيجا نميشه رفت خب بیا همدان بهت بخوشه اتفاقا دیشب یه ذره برف اومده بود سلاااام پسر همدونی؛ خوش اومدی مرسی دختر شمالی خوفی ونوسی شمالی :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ حالا کی زن خواست دختر بدید :biggrin: نداریم به غیر گیلانی ازدواج نمیکنیم :icon_razz: باید برم یونی تو این برف و بارون چجوری بزم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ باشه؛ شمارمو که داری؛ هماهنگ کن با هم بریم راستی فک کنم بازار رضا اونجاییه که همش وسایل برقی و... میفروشن؛ تو همون کوچه هم یه کتابخونه هست چقدر باااااارونه ها؛ امسال خیلییی بارون اومد, خیلی هم زود سرد شد هوا باجه بعدشم يه سفرنامه مينويسيم ميذاريم تو انجمن :biggrin:دور رشت در يك روز سفر نامه ي ونوس و سميرا(و) هيم؟ :th_scratchhead: بابا جون بازار رضا مطمئنم همونجاست كه گفتما مدرسمون همونجا بيد بابا آره سرد بشده من سردمه :1111: خب بیا همدان بهت بخوشه اتفاقا دیشب یه ذره برف اومده بود خوش به حالتون منم برف موخوام:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: زن من چی شد :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ زن من چی شد :girl_blush2: عروس رفته گل بچينه! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده