* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ آخی ان آرمین اون اوایل من باموبوم ایبار بامو می پوروفه دورون کلی کل کل رشتی انزلی چی بوکودیم زاکِ خاکی ایسه خدا اونه پر و مار و خانِم بچه ها رِه بداره منتهی دِ نانم کویا بوشو فک بوکونم بیده رشتیانه آمار بوشو بوجور فرار بوکوده:persiana__hahaha: ایهیم ؛ ایبچه هنه واسی بوو, ایته دلیل د داره؛ نشه گوفتان لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ نه قوربان شکل ماهت برم....اما یه دوست شمالی داریم...الان 30 سال بیشتره که باهاشون در ارتباطیم.... برا رشت هستن بهههههههههههههههههه خوب تو که پارتی داری اسمت از الان رفت تو لیست جیجل 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ بههههههههههههههههههخوب تو که پارتی داری اسمت از الان رفت تو لیست جیجل :icon_gol::a030: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ ایهیم ؛ ایبچه هنه واسی بوو, ایته دلیل د داره؛ نشه گوفتان دِ چی واسی بووووووووووووو؟ مَرَ کنجکاو بوکودی بیا می پوروفه دورون پیام خصوصی مَرَ بوگو 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ ایهیم ؛ ایبچه هنه واسی بوو, ایته دلیل د داره؛ نشه گوفتان دیگه مدِ چی واسی بووووووووووووو؟مَرَ کنجکاو بوکودی بیا می پوروفه دورون پیام خصوصی مَرَ بوگو دیگه حالا ما غریبه شدیم:167: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اصلا معلوم ایسه کویه بشویی؟؟؟ بیوفا بازی در ناوا آوردن د گوله دوختر به به خانوم استاد راپونزل, راجع به شهریه هم باید یه گپی بزنیما :shad: میلاد تو خودت حراست باش من از حراست بدم میاد :w00:کلا" هر جا رفتم که حراست داشت یه شری کردیم:167: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ دیگه حالا ما قریبه شدیم:167: والا به منم هنو نگفته نه بابا تو غریبه نیستی که به خاطر سایر میهمانان که اینجا آیند و روند اینو گفته بازم که تو اون سلاح سردتو درآوردی غلاف کن بینیم بااااااااااااااو 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ درس امروز یاد گیری اصطلاحات داشمی گیلکی: قربونت برم=تی جانه قوربااااااااااااااان میمیرم برات=تَرَ میرم هوی= یههههههههههههههههههههههه اوووووووووووووو چقد خنگه =آوووووووووووووووووووووووووووووووووو چه گَمَجی ایسه خرابکاری کردی= مرغانه بوکودی مواظب باش= ماستَ فونکونی ایششششششششش= ایییییییییییییییییشه دهنت رو ببند= چانَ دَوَد دختر=کُر پسر= ره دختره کوچک= کوجه کُر برادر بزرگ= پیله بَرار ایشالا کله کچلتو سر تخته بشورن= تی کله سَرَ من تخته سر بَنَم توجه داشته باشید پس از هر گونه فوش و یا توهین در زبان گیلکی یک کلمه دانه نیز می آورند مثل: بوزینه دانه:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ درس امروز یاد گیری اصطلاحات داشمی گیلکی: قربونت برم=تی جانه قوربااااااااااااااان میمیرم برات=تَرَ میرم هوی= یههههههههههههههههههههههه اوووووووووووووو چقد خنگه =آوووووووووووووووووووووووووووووووووو چه گَمَجی ایسه خرابکاری کردی= مرغانه بوکودی مواظب باش= ماستَ فونکونی ایششششششششش= ایییییییییییییییییشه دهنت رو ببند= چانَ دَوَد دختر=کُر پسر= ره دختره کوچک= کوجه کُر برادر بزرگ= پیله بَرار ایشالا کله کچلتو سر تخته بشورن= تی کله سَرَ من تخته سر بَنَم یه نگا به آواتور من بنداز:167: توجه داشته باشید پس از هر گونه فوش و یا توهین در زبان گیلکی یک کلمه دانه نیز می آورند مثل: بوزینه دانه:viannen_38: :ws28: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ :ws28: خنده داره؟؟؟؟؟ تکرار کن ببینم یاد گرفتی:w000: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ خنده داره؟؟؟؟؟ تکرار کن ببینم یاد گرفتی:w000: تی جان قربااااااااان اینا برای پیش دبستانیاس ما که اینجا پیرنی باسه خودمون پاره کردیم از ما گذشته اینا دیگه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ تی جان قرباااااااااناینا برای پیش دبستانیاس ما که اینجا پیرنی باسه خودمون پاره کردیم از ما گذشته اینا دیگه یهتی خوایی بیگی اشانه بلد بی؟ آهان ؟ هانه خواستی بیگی؟؟؟ اجور که تو گپ بزهعی؛ آدم فک کنه که اشانه نانی لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ یهتی خوایی بیگی اشانه بلد بی؟ آهان ؟ هانه خواستی بیگی؟؟؟ اجور که تو گپ بزهعی؛ آدم فک کنه که اشانه نانی بیشتر توضیح بده لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ بیشتر توضیح بده بیده ای بلد نی ای :167: گفتم که: آدم فکر میکنه که اینارو بلد نیستی لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ بیده ای بلد نی ای :167: گفتم که: آدم فکر میکنه که اینارو بلد نیستی خرابکاری کردم= مرغانه بوکودم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ خرابکاری کردم= مرغانه بوکودم آهان د، مورغانه بوکودی لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ آهان د، مورغانه بوکودی جانه خاخور گیلکی غلیظ آمریکایی اونور آبی می حرفی بعد توقع داری به تنهایی جواب بدم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ جانه خاخور گیلکی غلیظ آمریکایی اونور آبی می حرفی بعد توقع داری به تنهایی جواب بدم هرجا که نفامستی ؛ بوگو ترا ترجمه کنم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ کلا" از اول معنی کون الان کر دارم شب بازم میام از صفحه اول تا صفحه 58 ببینم چه میکونی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ کلا" از اول معنی کون الان کر دارم شب بازم میام از صفحه اول تا صفحه 58 ببینم چه میکونی د چی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده