Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ ارهشاید سر سامونی گرفتیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 با رارنده ام؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ پ ن پ با تو خو پس من به رانندم میگم بیاد دنبالت 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ خو پس من به رانندم میگم بیاد دنبالت بگو داداششم بیاره دوستامم هستن چ ند روز قبل تو مترو بودیم یکی از بچه ها داشت از این برچسبای یخچال نگاه میکرد زنه گفت میخوای میگفت نه واسه جهازم میخواستم اما کو شوهر زنه میگفت این باز کننده بخته میگفت ااا بده پس دو مین دیگه زنه گفت کیفم هستا گفت این چی میکنه بچه میده وقتی زنه رفت داشتیم درباره ی بحران بی شوهری میحرفیدیم و غش غش میخندیدم اما دختره جدی گفت من چند تا نذر کردم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ بگو داداششم بیاره دوستامم هستن چ ند روز قبل تو مترو بودیم یکی از بچه ها داشت از این برچسبای یخچال نگاه میکرد زنه گفت میخوای میگفت نه واسه جهازم میخواستم اما کو شوهر زنه میگفت این باز کننده بخته میگفت ااا بده پس دو مین دیگه زنه گفت کیفم هستا گفت این چی میکنه بچه میده وقتی زنه رفت داشتیم درباره ی بحران بی شوهری میحرفیدیم و غش غش میخندیدم اما دختره جدی گفت من چند تا نذر کردم بحران بی شوهری؟ به دوستات بگو نگران نباشن، من زیاد سراغ دارم واسشون دوستام دنبال زن میگردن 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ بحران بی شوهری؟ به دوستات بگو نگران نباشن، من زیاد سراغ دارم واسشون دوستام دنبال زن میگردن ملاکاشون زیاده ها خودشون مهندسن اونا هم باید مهندس باشن :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ سلام چطوريد؟ چه خبرا؟ از ونوس خبري نيست... 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ ملاکاشون زیاده هاخودشون مهندسن اونا هم باید مهندس باشن :icon_razz: خو پس بوگو بدون شوهر بمونن، دوستام دنبال دکتر میگردن سلام چطوريد؟ چه خبرا؟ از ونوس خبري نيست... سلام، خوبیم، خودت چطوری؟ نه خبری نیست، از خودتم خبری نیستاااااااااا 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ من دلم برا شمال تنگیده، مامی اینام اومدن پیش ما منم همینطور:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ منم همینطور:biggrin: شما برو داخل دُکانَتان در قزوین، شوما که نَمِتانی بیای شمال 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ شما برو داخل دُکانَتان در قزوین، شوما که نَمِتانی بیای شمال نوچ نوچ! پیشرفتت خیلی کمه! این سی دی های آموزش زبان قزوینی نصرت و بگیر ی دوره گوش بده خوبه واست! این مهمون دوستی شمالی ها که میگن در همین حد خلاصه میشه کلا؟؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ نوچ نوچ!پیشرفتت خیلی کمه! این سی دی های آموزش زبان قزوینی نصرت و بگیر ی دوره گوش بده خوبه واست! این مهمون دوستی شمالی ها که میگن در همین حد خلاصه میشه کلا؟؟:vahidrk: نه بَبَم جان، ما خیلی مهمون نوازیم ، شوما بیا شمال 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ نه بَبَم جان، ما خیلی مهمون نوازیم ، شوما بیا شمال تی قربان! دیگه در همین حد یادم بود دیگه الان!:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ تی قربان! دیگه در همین حد یادم بود دیگه الان!:biggrin: خوب بود من که اومدم شمال امروز دارم لذت میبرم خوش بگذره قزوین، فعلا 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ خو پس بوگو بدون شوهر بمونن، دوستام دنبال دکتر میگردن سلام، خوبیم، خودت چطوری؟ نه خبری نیست، از خودتم خبری نیستاااااااااا هه امروز یه کیس اکازیون واسه یکی از دوستام جور کردیم خوب بودمن که اومدم شمال امروز دارم لذت میبرم خوش بگذره قزوین، فعلا تو هم که همش شمالی:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ هه امروز یه کیس اکازیون واسه یکی از دوستام جور کردیم تو هم که همش شمالی:icon_razz: یه کیس اکازیون هم واس من جور کنیییییییییین مث بعضی ها نیستم که برم تهران شهرم یادم بره 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ یه کیس اکازیون هم واس من جور کنیییییییییین :viannen_38::viannen_38::viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ یه کیس اکازیون هم واس من جور کنیییییییییین مث بعضی ها نیستم که برم تهران شهرم یادم بره دلم واسه مامانم تنگ شده اما نمیتونم بیام :viannen_38::viannen_38::viannen_38: تو که خودت کیس اکازیونتو پیدا کردی:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ دلم واسه مامانم تنگ شده اما نمیتونم بیام تو که خودت کیس اکازیونتو پیدا کردی:viannen_38: هوم ؟ مگه پیدا کردنیه ؟مگه گم شده بود ...:JC_thinking: از کجا پیدا میکنین ؟ ار لپ لپ ؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ هوم ؟ مگه پیدا کردنیه ؟مگه گم شده بود ...:JC_thinking: از کجا پیدا میکنین ؟ ار لپ لپ ؟ :JC_thinking: پوریا تو میخوای اسم پسرتو بزاری پویا؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده