Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ آفرين دختره نازم بوس بوس بوس سلام آبجی کجا بودی این همه ساااال همین دورورا! شوما کجا بودی؟ 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ همین دورورا! شوما کجا بودی؟ ما هم همین دورو برا بودیم الان میدونی یاد چی افتادم ؟ یاد فیلم هندیا افتادم 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ چه خودشو قاطی میکنه:vahidrk: فوری خودمونی میشه:vahidrk: نیاز به دعا نویس نیست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون پول رو بده به خودم حالا حالا ها ما رو نمیبینی :lol: عجب روحیه هاااااا!!!!! به پول حساسه ! جل الخالق 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ بیا یه تیوپ میندازم:girl_blush2: از تنهایییت که غزق شدی نجاتت بدم بنداز تا بیشترتر غرق نشدم! 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ ما هم همین دورو برا بودیم الان میدونی یاد چی افتادم ؟ یاد فیلم هندیا افتادم :ws28: واااااااااااااای برادر چه صحنه باشکوهی! 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ :ws28:واااااااااااااای برادر چه صحنه باشکوهی! آره الان ننه سمیرا وایساده داره اشک شوق میریزه :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ چشم ننه فقط کافیه یه اشاره کنی اون وقت :thumbsdownsmiley: سلام آبجی کجا بودی این همه ساااال خير از جوونيت ببيني پسرم خدا چقد دعا كردم اين بچه سر به راه بار بياد خدايا شكرت :w821:برم صدقه بدم پسرم چشم نخوره:girlhi: بوس بوس بوس همین دورورا! شوما کجا بودی؟ بوجججججججججججججج بوججججججججججججججججججججج:babygirl: آره الان ننه سمیرا وایساده داره اشک شوق میریزه :biggrin: بتركي بچه تو اين انجمن دو نفر يافتم از من كوچيكتر بودن يكي شبنم بود يكي سامان يادش بخير جفتشونو به فرزندي قبول كردم وگرنه الان آواره بودن 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ آره الان ننه سمیرا وایساده داره اشک شوق میریزه :biggrin: :ws28: منظورت مامی سمیراس دیگه!!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ خير از جوونيت ببيني پسرم خدا چقد دعا كردم اين بچه سر به راه بار بياد خدايا شكرت :w821:برم صدقه بدم پسرم چشم نخوره:girlhi: مامیییییییییییی....از الان داری بین ما تبعیض قائل میشی؟! هیچ وقت واسم اسپند دود نکردی؟ من ...من .... من ...اصن دلم شکست!:w821::w821::w821: بوجججججججججججججج بوججججججججججججججججججججج:babygirl: بتركي بچه تو اين انجمن دو نفر يافتم از من كوچيكتر بودن يكي شبنم بود يكي سامان يادش بخير جفتشونو به فرزندي قبول كردم وگرنه الان آواره بودن جدا؟ :ws28: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ :ws28:منظورت مامی سمیراس دیگه!!:persiana__hahaha: نه عزيزم بذار مجهولاتو حل كنم اونموقه كه سامانو به فرزندي قبول كردم خيلي بي كلاس بودم تازه از ولايت اومده بودم اين شد كه سامان منو ننه صدا ميزنه ولي وقتي تورو به فرزندي قبول كردم مندم رفته بود بالا اين شد كه به تو ياد دادم بهم بگي مامي 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ بتركي بچه تو اين انجمن دو نفر يافتم از من كوچيكتر بودن يكي شبنم بود يكي سامان يادش بخير جفتشونو به فرزندي قبول كردم وگرنه الان آواره بودن آره ننه یادته ؟:ydm47612zsesgift969 بچه بودم دزدیدنم :biggrin: :ws28:منظورت مامی سمیراس دیگه!!:persiana__hahaha: آره همون آخه من قبلا گوشه خیابون زندگی میکردم دیگه لفظ مامی حالیم نمیشه :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ جدا؟ :ws28: گليه نتن عجيجه دل مامي :there: مامانا هيچوقت بين بچه هاشون تفاوت نميذارن دو تاتونو يه اندازه دوس دارم ببين هم واسه تو قاقاليلي خريدم هم واسه سامان! واسه اون صدقه دادم واسه تو اسفند دود ميكنم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ نه عزيزم بذار مجهولاتو حل كنم اونموقه كه سامانو به فرزندي قبول كردم خيلي بي كلاس بودم تازه از ولايت اومده بودم اين شد كه سامان منو ننه صدا ميزنه ولي وقتي تورو به فرزندي قبول كردم مندم رفته بود بالا اين شد كه به تو ياد دادم بهم بگي مامي آره ننه یادته ؟:ydm47612zsesgift969بچه بودم دزدیدنم :biggrin: آره همون آخه من قبلا گوشه خیابون زندگی میکردم دیگه لفظ مامی حالیم نمیشه :biggrin: پس من کلا بچهِ شهرم! :دیییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ گليه نتن عجيجه دل مامي :there:مامانا هيچوقت بين بچه هاشون تفاوت نميذارن دو تاتونو يه اندازه دوس دارم ببين هم واسه تو قاقاليلي خريدم هم واسه سامان! واسه اون صدقه دادم واسه تو اسفند دود ميكنم :babygirl: 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ گليه نتن عجيجه دل مامي :there:مامانا هيچوقت بين بچه هاشون تفاوت نميذارن دو تاتونو يه اندازه دوس دارم ببين هم واسه تو قاقاليلي خريدم هم واسه سامان! واسه اون صدقه دادم واسه تو اسفند دود ميكنم ننه تو برا من قاقالیلی خریدی ؟ دقیقا کی خریدی ؟:ydm47612zsesgift969 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ همين الان از طرفه همگيمون سلام رسوندم مشكل خاصي نيست همين درس مرسو اين حرفاست ديگه ....تو خوبي؟ چه خبرا دادا بهرام تو غربت كلا5 تا دايي داشتي(آرمين و امين و رضا و ميلا و بهرام) سه تاشون رفتن يكي كم مياد چون زن دايي آورده واست :texc5lhcbtrocnmvtp8الان فقط دايي بهرامت هست:biggrin:آها يه داداشم داري سامان 88:biggrin: ونوس و مينا اينا هم خالتن سبيده هم خانجونته :biggrin: خوبم مرسی، خبر خاصی نیس سلامتی و درد غربت ... 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ :biggrin: بچه ها ما رفتيم پرچم بالابيايد اينورا:yes: فهلا... :icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ :biggrin:بچه ها ما رفتيم پرچم بالابيايد اينورا:yes: فهلا... :icon_pf (44): به سلامت ننه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ ننه تو برا من قاقالیلی خریدی ؟دقیقا کی خریدی ؟:ydm47612zsesgift969 همشو خودم خوردم!.......زبون درازی +:دی :biggrin:بچه ها ما رفتيم پرچم بالابيايد اينورا:yes: فهلا... :icon_pf (44): خدافــــــــــظ مامی:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ همشو خودم خوردم!.......زبون درازی +:دی :w821: آخه چرا ننه ؟ این همه بین ما فرق نذار من عخده ای شدم برم معتاد بشم .... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده