Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ واي زاكان ايتا خبر دارم در حده فضااااااااااااا امروز رفتم به ايميلام سر بزنم با كماله تعجب ديدم از خانداداشم يه ايميل اومده!!نوشته بود خانداداش اولش اينجوري شدمبعد ديدم نه جدي جدي داداشمه آدرسه ايميله خودش بود:biggrin: گفت كه دلش خيلي براتون تنگ شده مخصوصا ونوجي و من و مينا و بهرام و خانجون گفت آباجی جات خالی یه گروهان بچه کرج و تهران با چند تا بچه مشهد تو اسایشگاه جمع شدیم کلی حال میکنیم تا بگذره پادگان مالک اشتر اراک افتادم یک شنبه تقسیممون کردن 2 شنبه صبح بردنمون پادگان صبح 4 بیدار میشیم تا 6 غروب ولمون نمیکنن از غذاش که نپرس معدمون یه سوم شده ولی در کل هفته اولی با بچه ها خوش گذشت مطرب هم داریم به همه سلام برسون تا ساعت 13 امروز یه سر به ایمیلم میزنم بعد میره برای میان دوره که 4هفته دیگس آها اين عكسم فرستاده بود:biggrin:عكسه همون يارو كه همش ميذاره آواتارش :biggrin: آخی منم دلم براش تنگولیده، سلام برسون ایشالا مشکلت هرچه زودتر حل شه 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ واي زاكان ايتا خبر دارم در حده فضااااااااااااا امروز رفتم به ايميلام سر بزنم با كماله تعجب ديدم از خانداداشم يه ايميل اومده!!نوشته بود خانداداش اولش اينجوري شدمبعد ديدم نه جدي جدي داداشمه آدرسه ايميله خودش بود:biggrin: گفت كه دلش خيلي براتون تنگ شده مخصوصا ونوجي و من و مينا و بهرام و خانجون گفت آباجی جات خالی یه گروهان بچه کرج و تهران با چند تا بچه مشهد تو اسایشگاه جمع شدیم کلی حال میکنیم تا بگذره پادگان مالک اشتر اراک افتادم یک شنبه تقسیممون کردن 2 شنبه صبح بردنمون پادگان صبح 4 بیدار میشیم تا 6 غروب ولمون نمیکنن از غذاش که نپرس معدمون یه سوم شده ولی در کل هفته اولی با بچه ها خوش گذشت مطرب هم داریم به همه سلام برسون تا ساعت 13 امروز یه سر به ایمیلم میزنم بعد میره برای میان دوره که 4هفته دیگس آها اين عكسم فرستاده بود:biggrin:عكسه همون يارو كه همش ميذاره آواتارش :biggrin: واااااای....بسلامتی!!!:dancegirl2: حالا کدوم داییمِ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 من گرفتارم يكم واسه همين كم ميام ايشالا مشكلم حل ميشه ميام بيشتر تر تر تر:biggrin:واي باور كن من قبل از اينكه بيام رشت تمام زماني كه بارون ميومد مثل نديد بديدا جلو پنجره ميموندم تا بارون تموم شه:lol: ولي از وقتي اومدم رشت اصلا حالم از هرچي بارونه بهم ميخوره همش هوا ابري دله آدم ميگيره سلام :texc5lhcbtrocnmvtp8چطوري دخمل ؟ بابا به خدا منم عاشقه بارونم مخصوصا عطره بارون كه ديگه عجقمهولي اينجا ديگه شورشو درآورده هوا من نميدونم يكم اين بارونو يه جوري بفرستن بره يزد و اصفهان اونورا بباره خو اونا از خشكسالي مردنمارو اينجا رطوبت گرفته:5c6ipag2mnshmsf5ju3هوا همش ابريه دله آدم ميگيره:icon_pf (34): سلاااااااام مامی قربونــــــــــــــــــت:girl_blush2::heartshape2: میسینگ خوبم...چطومطویی؟ آره راس میگی....چرا بارونُ اینطرفا نمیفرستن ماهم خیلی وقت بود بارون نداشتیم 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ آخی منم دلم براش تنگولیده، سلام برسون ایشالا مشکلت هرچه زودتر حل شه همين الان از طرفه همگيمون سلام رسوندم مشكل خاصي نيست همين درس مرسو اين حرفاست ديگه ....تو خوبي؟ چه خبرا دادا بهرام تو غربت واااااای....بسلامتی!!!:dancegirl2:حالا کدوم داییمِ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 سلاااااااام مامی قربونــــــــــــــــــت:girl_blush2::heartshape2: میسینگ خوبم...چطومطویی؟ آره راس میگی....چرا بارونُ اینطرفا نمیفرستن ماهم خیلی وقت بود بارون نداشتیم كلا5 تا دايي داشتي(آرمين و امين و رضا و ميلا و بهرام) سه تاشون رفتن يكي كم مياد چون زن دايي آورده واست :texc5lhcbtrocnmvtp8الان فقط دايي بهرامت هست:biggrin:آها يه داداشم داري سامان 88:biggrin: ونوس و مينا اينا هم خالتن سبيده هم خانجونته :biggrin: 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ یعنی منم راه میدن ؟!:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ یعنی منم راه میدن ؟!:JC_thinking: سلام:biggrin:بذار يه جك بگم برات... كجا راه ميدن؟ :179: اومدي اينجا چرا چشم و ابرو ميندازي:viannen_38: ديدي ميلاد ايميل داد داداشم:53tnkbetm2eof1u84pj 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ صلی علی محمد هیچکی نبود من امدم :lol: 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ سلام:biggrin:بذار يه جك بگم برات...كجا راه ميدن؟ اومدي اينجا چرا چشم و ابرو ميندازي:viannen_38: ديدي ميلاد ايميل داد داداشم:53tnkbetm2eof1u84pj اینجا دیگه !!!! گفتم شاید راه ندین منو !!! ننه میخوای منم صد تا جک بگم ؟:biggrin: کی اومده اینجا چشم چرونی ؟:icon_pf (95): 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ صلی علی محمد هیچکی نبود من امدم :lol: صلي علي محمد روح انجمن خوش آمد! 1 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ سلام:biggrin:بذار يه جك بگم برات...كجا راه ميدن؟ اومدي اينجا چرا چشم و ابرو ميندازي:viannen_38: ديدي ميلاد ايميل داد داداشم:53tnkbetm2eof1u84pj اره به من داده بچه افتاده اراک :vahidrk: صلی علی محمد هیچکی نبود من امدم :lol: خوش اومدی بیکار عاشق :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ همين الان از طرفه همگيمون سلام رسوندم مشكل خاصي نيست همين درس مرسو اين حرفاست ديگه ....تو خوبي؟ چه خبرا دادا بهرام تو غربت كلا5 تا دايي داشتي(آرمين و امين و رضا و ميلا و بهرام) سه تاشون رفتن يكي كم مياد چون زن دايي آورده واست :texc5lhcbtrocnmvtp8الان فقط دايي بهرامت هست:biggrin:آها يه داداشم داري سامان 88:biggrin: ونوس و مينا اينا هم خالتن سبيده هم خانجونته :biggrin: میسیییییییینگ .... من همشونو دوس دارم :shad: یعنی منم راه میدن ؟!:JC_thinking: سلام برادر! :179: :w127: صلی علی محمد هیچکی نبود من امدم :lol: صلی علی محمد روحِ ما خوش آمد 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ اینجا دیگه !!!! گفتم شاید راه ندین منو !!! ننه میخوای منم صد تا جک بگم ؟:biggrin: کی اومده اینجا چشم چرونی ؟:icon_pf (95): نه ننه قدمت روي چشمه بجسه گيلون :biggrin:نه! نه!ننه جون نميخواد جكاتو رو كني:texc5lhcbtrocnmvtp8 اوه پسر تربيت كردم در حده فضا غيرتو و تعصبو حال كنيد ايول حالا غلاف كن فعلا خوديه غريبه نيست:yes:فاميلمونه:yes: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ صلی علی محمد روحِ ما خوش آمد درود بر تو ای عطر بارون که الان داره اینجا بارون میاد عطر بارون همه جا رو برداشته :girl_blush2::5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ اینم میزنم :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: که چماغ روح گله هر کی نخوره خله :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ اره به من داده بچه افتاده اراک :vahidrk: خوش اومدی بیکار عاشق :vahidrk: ا به منم ميل داد :yes: خانداداشه خودمه:lol: الان زدي خودشو زدي يا اوني كه فرستادش اراك:179: میسیییییییینگ .... من همشونو دوس دارم :shad: سلام برادر! :w127: صلی علی محمد روحِ ما خوش آمد آفرين دختره نازم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ درود بر تو ای عطر بارون که الان داره اینجا بارون میاد عطر بارون همه جا رو برداشته :girl_blush2::5c6ipag2mnshmsf5ju3 میسیییییییییی :girl_blush2: :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ نه ننه قدمت روي چشمه بجسه گيلون :biggrin:نه! نه!ننه جون نميخواد جكاتو رو كني:texc5lhcbtrocnmvtp8اوه پسر تربيت كردم در حده فضا غيرتو و تعصبو حال كنيد ايول حالا غلاف كن فعلا خوديه غريبه نيست:yes:فاميلمونه:yes: چشم ننه فقط کافیه یه اشاره کنی اون وقت :thumbsdownsmiley: سلام برادر! سلام آبجی کجا بودی این همه ساااال 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ اینم میزنم :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: که چماغ روح گله هر کی نخوره خله :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: بچه ها میگم بیاید پول بذارید رو هم یه دعانویس بیاریم اینجا رو از شر ارواح و اجنه خلاص کنه !:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ میسیییییییییی :girl_blush2::texc5lhcbtrocnmvtp8 بیا یه تیوپ میندازم:girl_blush2: از تنهایییت که غزق شدی نجاتت بدم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها میگم بیاید پول بذارید رو هم یه دعانویس بیاریم اینجا رو از شر ارواح و اجنه خلاص کنه !:texc5lhcbtrocnmvtp8 چه خودشو قاطی میکنه:vahidrk: فوری خودمونی میشه:vahidrk: نیاز به دعا نویس نیست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اون پول رو بده به خودم حالا حالا ها ما رو نمیبینی :lol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده