رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ازتون تشکر میکنم که بالاخره یه نفر تو این جمع جواب ما رو داد!!

مراتع کثیف رو قبول دارم اما شما تاحالا شهر ما اصفهان اومدین؟؟؟

مردم بی فرهنگشو دیدین؟؟

مطمئنا به نظر من کثیف ترین آدما تو کشور از لحاظ آشغال ریختن رو زمین اونا هستن!!!!

اما ماشاءالله به شهرداریشون!!!

شهر تمیز!!!

در مورد اخلاقشون:

من تموم ایران رو سفر کردم که این حرف رو میزنم!!!

(البته به جز استان سیستان)

بیش از 10بار رشت رفتم!!!

\\\

ببخشید اصفهان ادم یع پارک میره باید ورودی بره شما کدوم قسمت گیلان این وضعو دیدید ؟ باید شهرداریش برسه با این ورودی گرفتشون اما گیلان هیچ وقت چنین کاری نکرده

از نظر اقتصادی بگین اصفهان چند تا کارخونه مهم کشورو داره به همون طبع شهر صنعتیه و از نظر اقتصادی قوی تر و از نظر جغرافیایی هم شهر وسیع تری به همون منوال رسیدیگی و نظم بیشتره

اما گیلان چی؟ دو تا کارخونه داشت که به لطف اقایون بسته شد

درباره ی اخلاق باید بگم خودتون میدونید از نظر فرهنگی گیلان و اصفهان اصلا با هم هیچ تشابه ای ندارن پس خواهشا از دید خودتون ما رو متهم به بد اخلاقی نکنید همه جا گفتم اینجا هم میگن گیلانی ها جز محدود اقشار ایرانی هستند که با قومیتای دیگه کنار میان پس خواهشا از دید خودتون متهم نکنید من نمیدونم چی دید ه دارین عمومیت میدین

و دلیل جواب ندادن دوستانم کاملا گویاس و خودتونم متوجه شدید فکر نکنم دلیلش اونقدر پیچیده باشه که متوجه نشده باشید

• Like 2
لینک به دیدگاه
\\\

ببخشید اصفهان ادم یع پارک میره باید ورودی بره شما کدوم قسمت گیلان این وضعو دیدید ؟ باید شهرداریش برسه با این ورودی گرفتشون اما گیلان هیچ وقت چنین کاری نکرده

از نظر اقتصادی بگین اصفهان چند تا کارخونه مهم کشورو داره به همون طبع شهر صنعتیه و از نظر اقتصادی قوی تر و از نظر جغرافیایی هم شهر وسیع تری به همون منوال رسیدیگی و نظم بیشتره

اما گیلان چی؟ دو تا کارخونه داشت که به لطف اقایون بسته شد

درباره ی اخلاق باید بگم خودتون میدونید از نظر فرهنگی گیلان و اصفهان اصلا با هم هیچ تشابه ای ندارن پس خواهشا از دید خودتون ما رو متهم به بد اخلاقی نکنید همه جا گفتم اینجا هم میگن گیلانی ها جز محدود اقشار ایرانی هستند که با قومیتای دیگه کنار میان پس خواهشا از دید خودتون متهم نکنید من نمیدونم چی دید ه دارین عمومیت میدین

و دلیل جواب ندادن دوستانم کاملا گویاس و خودتونم متوجه شدید فکر نکنم دلیلش اونقدر پیچیده باشه که متوجه نشده باشید

در مورد شهرداری 100٪ حق با شماست ولی مردمش...؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

OTE]

در مورد شهرداری 100٪ حق با شماست ولی مردمش...؟

ب

بخشید گیلانیا با شما چی کردن باهاتون که اینقدر دلتون پره؟

البته من با افتخار میگم یک گیلانیم

اما به عنوان یه فرد تحصیل کرده لازمه بدونید خوب بد همه حا هستن و بدی کردن یک فرد یا ده فرد از یه قومیت دال بر بد بودن اون قومیت نیست

من یه همکلاسی اصفهانی تو دوران پیش دانشگاهی داشتم که تمام حرفاش توهین و بی احترامی بود و صرفا ازش بیزار بودم اما دلیل نداشت که وقتی وارد دانشگاه شدم همون دیدو نسبت به بقیه اصفهانیا داشته باشم و الانم همکلاسی اصفهانی دارمو رابطمون خیلی خوبه دیدتونو عوض کنید

جا داره بگیم فقط کرد سنندج رو عشقه الان بهرام میاد میگه کیت کرده:ws47:

• Like 3
لینک به دیدگاه
OTE]

ب

بخشید گیلانیا با شما چی کردن باهاتون که اینقدر دلتون پره؟

البته من با افتخار میگم یک گیلانیم

اما به عنوان یه فرد تحصیل کرده لازمه بدونید خوب بد همه حا هستن و بدی کردن یک فرد یا ده فرد از یه قومیت دال بر بد بودن اون قومیت نیست

من یه همکلاسی اصفهانی تو دوران پیش دانشگاهی داشتم که تمام حرفاش توهین و بی احترامی بود و صرفا ازش بیزار بودم اما دلیل نداشت که وقتی وارد دانشگاه شدم همون دیدو نسبت به بقیه اصفهانیا داشته باشم و الانم همکلاسی اصفهانی دارمو رابطمون خیلی خوبه دیدتونو عوض کنید

جا داره بگیم فقط کرد سنندج رو عشقه الان بهرام میاد میگه کیت کرده:ws47:

دقیقا منم همینو میگم!!!

اما مثلا ما اصفهانی ها رو زیرک میشناسیم...

آبادانی ها رو لاف زن میشناسیم!

...

و البته رشتی ها رو...

• Like 1
لینک به دیدگاه
دقیقا منم همینو میگم!!!

...

و البته رشتی ها رو...

زیرک؟ما چیز دیگه شنیده بودیم

بله همون بی غیرت اما اینجا غیرت از تعصب میاد دلیل تاریخیشم اینه تو جریان شورشها زنای گیلانی همپای مردا شورش میکدن واسه ساکت شدن اومدن گفتن مردای رشتی غیرت ندارن که زناشون میان بیرون و مردا صداشونو میشنون

البته این بالا تو تاریخ گیلان اومده و اون جوکهایی که تو گوشیتون مسج میشه فساد داره بیان میکنه نه تنها تو گیلان تو اصفهانم هم هست همه جای دنیا خیانت هست من نمیام با تعصب بگم تو رشت نیست نه همه جا هست ولی من نمیبینیم اما با همون قطعیت هم میگم تو اصفهانم هست با این فرق که خودم طرفو میشناسم

• Like 1
لینک به دیدگاه
بچه ها من برم دیگه کوپنم پر شد

خوشحال شدم

ایشالله همیشه شاد باشین

بای

آخي آباي جان بوشو براري خدا تي پوشتو پناه ببه

امانم خوشحال بوبوستيم بازم سر بزن اماره :a030:

اوهوم؛ اما اونکه سراوانی نبود :ws38:

وگرنه...:biggrin:

برو به سلامت؛ بازم بیا , خوشحال میشم :biggrin:

قضيه پيچيده شد بازم:ws38:

دقیقا منم همینو میگم!!!

...

و البته رشتی ها رو...

رشتي هارو چي؟؟؟؟!!!!

اونايي كه رشتي هارو اونجوري ميدونن خودشون لابد مشكل دارن...

والا همونطور كه گفتم من اصلا رشت بزرگ نشدم ولي اونچيزايي رو كه جاهاي ديگه از مردمانش ديدم تو رشتيا نديدم...

ميدونيد چرا اين حرفارو ساختن؟ چون عروسي ها از همون اول تو گيلان مختلط بوده و هست ، زناي فاميل خيلي راحت بدون حجاب جلوي به قوله اين عصره حجريا نامحرمهاشون حاضر ميشن

و وقتي يه تهراني پا ميشه مياد عروسيه اينجا و تخم چشماش داره در مياد از كاسه بس كه زناي مردمو نگا ميكنه ميگه مرداي رشتي چقد ... در صورتي كه توجه نداره كه مردهاي رشتي از اول همينجوري بزرگ شدن و براشون مهم نيست و اصلا نگاه نميكنن به زنها و براشون عاديه و عقده ندارن و اين فرهنگشونو ميرسونه نه بي غيرتيشونو همين مرده رشتي كه دخترش رو براي انتخاب لباس آزاد ميذاره اگر ببينه دخترش داره خلافي ميكنه حتي كوچيك و حس كنه خطر خونوادشو تهديد ميكنه به يه شيره درنده تبديل ميشه و حالا بر فرض يك مرده تهراني زن و بچشو ميكنه تو چادر وپتو و ال و بل ميگه آرايش نكن آره من با غيرتم حالا جرات داري برو گوشيه دخترشو ببين پر شمارست و با باهه هم ميدونه منتهي خودشو زده به دره بوقيييي اينجور مردا مثل كبك ميمونن سرشونو ميندازن داخل برف و اطرافشونو نميبينن خودشونم عقده اي هايي با آستانه تح..يك بسيارپائين هستن كه تا يه زن حتي پوشيده و فقط بدون روسري و عادي رو ميبينن عنان از كف ميدن و ...يه مثال ديگرش هم همونه كه يه تهراني پا ميشه مياد هاجي بكنده رشت ميبينه همه اونجا خيلي رله هستن اين در حاليه كه ما كه ماله اينجاييم ميدونيم اونايي كه اونجا ميگردن هيچكدوم رشتي نيستن تهراني هايي هستن كه تو كوچه چادر ميذارن ولي وقتي ميان اينجا انگار اومدن اِل اِي

من خودم تو همون اصفهاني كه شما هي ميگي بزرگ شدم شما به عنوانه يه دختر باش برو يه جا بمون كافيه آستينت يكم بره بالا و سفيدي دستت مشخص بشه 60 تا چشمه از حدقه بيرون اومده به دستت نگاه ميكنن ولي رشت بيا روسريتو وسط خيابون در بيار هيچكس بهت خيره نميشه شايد يه نگاه معمولي بكنن و رد شن از كنارت

كسي كه خودش مشكل داره به ناموسه مردم هم زياد نگاه ميكنه ناموسه خودشو ميكنه تو اندروني و از اجتماع بدور ميكنه در صورتي كه مرداي رشتي مشكل دار نيستن چشم هيز ندارن و محافظ ناموسشون هستن ولي درعين حال جلوي پيشرفت اونو نميگيرن و در پوشش آزاد ميذارنش مردمان گيلان حتي زماني كه همه از نوزاده دخترشون متنفر بودن به دختراشون عشق ميورزيدن و براي زنها بها و ارزش ويژه قائل ميشدن ولي جاهاي ديگه...:icon_redface:

اينايي كه ميگم همه تجربه شخصيمه نميدونم چرا اين حرفارو واسه رشتيا در آوردن ولي مطمئنا اونايي كه در آوردن خودشون آدماي مشكل داري بودن..:yes:

• Like 2
لینک به دیدگاه

برای کوچه غمگینم! برای خونه غمگینم!

برای تو، برای من، برای هر کی مثل ما

داره می خونه غمگینم!:whistle:

الان دلم میخواست تو خیابون 102 قدم بزنم یادش بخیر جوونی:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من همیشه به هرکی دل سپرددددددددددددددددددم/ ازش فقط یه خاطره برام مووووووووووند :texc5lhcbtrocnmvtp8

فقط تو نیستی که دروغ میگفتتتتتتتتییییییییی / فقط تو نیستی که قسم میخوردییییییی texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

کاش خونه بودم ، لم میدادم رو مبل اینو گوش میدادم texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

درود بر همگيه اهله بيت:ws37:

ما امروز رفتيم وسطه دانشگا تو محوطه از خاك نمونه گرفتيم با روپوشو دستكشو اينا كه باهاش سوسپانسيون درست كنيم بعد نمونشو كشت بديم ببينيم چه باكتريهايي داره همه ملت وسطه دانشگا ميخنديدن واسمون يه هيئت آدم بوديم آبرومون رفت:icon_pf (34)::biggrin: ديروزم يه سوتي دادم يكي از اخوي هاي تربيت بدنيِ يونيمون كه به ابعاده رضا زاده هست داشت رد ميشد حواسم نبود پاشو لگد كردم اينجور بود قيافش:179: منم ترسيدم يه جوري حول كردم گفتم واي معذرت ميخوام ببخشيد:banel_smiley_52: دوستش داشتن از خنده ميتركيدن :ws3:(جا داره بگم دوستش 4 تاي خودش بود:w58:)كلا با دو تا ديو طرف بودم :w58:وگرنه عمرا معذرت ميخواستم :tt2:ميخواست نياد جلوي دستو پام خو اونورم جا بود ازون ور ميرفت:1111:

به هر حال قيافم خيلي باحال شده بود سپيده كه يه ريز داشت از دسته من ميخنديد :ws47:خودمم داشتم از خنده ميمردم آخه يه جوره باحالي با ترس معذرت خواهي كردم:ws47:

برای کوچه غمگینم! برای خونه غمگینم!

برای تو، برای من، برای هر کی مثل ما

داره می خونه غمگینم!:whistle:

الان دلم میخواست تو خیابون 102 قدم بزنم یادش بخیر جوونی:whistle:

:w58:ميگم اين بچه يه چيزيش هست هيچكي باورش نميشه

خيابون 102 گلسار:ws38:؟ چيكار ميكردي؟:ws38:

من همیشه به هرکی دل سپرددددددددددددددددددم/ ازش فقط یه خاطره برام مووووووووووند :texc5lhcbtrocnmvtp8

فقط تو نیستی که دروغ میگفتتتتتتتتییییییییی / فقط تو نیستی که قسم میخوردییییییی texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

کاش خونه بودم ، لم میدادم رو مبل اینو گوش میدادم texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

:w58:

مُسريه ؟:ws38:

چه حسه غريبي داره اين سالهاي دور از خانه:w58:

کاش خونه بودم و ماشین لباسشویی روشن میکردم داداشم از خواب بپره:whistle:

:w58::w58::w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ما امروز رفتيم وسطه دانشگا تو محوطه از خاك نمونه گرفتيم با روپوشو دستكشو اينا كه باهاش سوسپانسيون درست كنيم بعد نمونشو كشت بديم ببينيم چه باكتريهايي داره همه ملت وسطه دانشگا ميخنديدن واسمون يه هيئت آدم بوديم آبرومون رفت:icon_pf (34)::biggrin: ديروزم يه سوتي دادم يكي از اخوي هاي تربيت بدنيِ يونيمون كه به ابعاده رضا زاده هست داشت رد ميشد حواسم نبود پاشو لگد كردم اينجور بود قيافش:179: منم ترسيدم يه جوري حول كردم گفتم واي معذرت ميخوام ببخشيد:banel_smiley_52: دوستش داشتن از خنده ميتركيدن :ws3:(جا داره بگم دوستش 4 تاي خودش بود:w58:)كلا با دو تا ديو طرف بودم :w58:وگرنه عمرا معذرت ميخواستم :tt2:ميخواست نياد جلوي دستو پام خو اونورم جا بود ازون ور ميرفت:1111:

به هر حال قيافم خيلي باحال شده بود سپيده كه يه ريز داشت از دسته من ميخنديد :ws47:خودمم داشتم از خنده ميمردم آخه يه جوره باحالي با ترس معذرت خواهي كردم:ws47:

:ws47:

اره خودمم میدونم یه چیزیم شده همه دوستامم میگن اما نمیدونم چی

وقتای بیکاریم میرم پارک پرواز اخرین پلش از اون بالا تهرانو نگاه میکنم

پ ن پ . اره دیگه گلسار . سرش مرخ سوخاری برشتوکه :whistle:

اینا همش واسه اینه از خونواده دوریم دیدی چقد تابستون پرانرزی بودم اما الان....:ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه

هی با توام که بی خبر ،دلو سپردی به سفر

منو گذاشتی با دلم با یه نشونی در به در

من با توام رفتی کجا

اهای غریب اشنا چه ساده دلو از من بریدی:ws44:

....................

-------------------------------------------------------------------------

امشب مسابقه رقص خردادیان یادتون نره تی وی پرشین وان :biggrin:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام، تو کلا سوتی میدی فقطااااااااا texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

اینا همش واسه اینه از خونواده دوریم دیدی چقد تابستون پرانرزی بودم اما الان....:ws44:

راس میگه :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws47:

اره خودمم میدونم یه چیزیم شده همه دوستامم میگن اما نمیدونم چی

وقتای بیکاریم میرم پارک پرواز اخرین پلش از اون بالا تهرانو نگاه میکنم

پ ن پ . اره دیگه گلسار . سرش مرخ سوخاری برشتوکه :whistle:

نميگفتيم ميدونستيم يه چيزيت شده:179:

:4564:

مينا خيلي اوضاعت خراب شده...:icon_pf (34):

خوب منم ميدونم گلسارو ميگي شابدُل :banel_smiley_4:ميگم اونجا قدم ميزدي چيكار ميكردي اونوقت تنها قدم ميزدي :banel_smiley_4:؟ زود اعتراف كن تنها خيابون 102 چيكا ميكردي؟:167:

سلام، تو کلا سوتی میدی فقطااااااااا texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

راس میگه :ws37:

حالا دو تا سوتي داديم همونارم تعريف كرديم دور هم بخنديم دليل نميشه هي سوتي ميدم كه:icon_razz:

ولي خودمونيم من كلا هيچوقت سوتي بده نبودم هر سوتي هم دادم تا حالا تو بخشه سوتيا نوشتم 1-2 تا بود ولي نميدونم چرا جديدا انقد سوتي ميدم بس كه حواس پرت و سر به هوا شدم ديشبم داشتم به ونوس ميگفتم كلا يه چيزيم شده بي حوصله خسته سر به هوا شدم نميدونم چرا:sad0:

...:ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه
29 آبان بشه يك ساله اينجا عضو شدم يه تصميمي داشتم ولي فكر نكنم بتونم عمليش كنم...:hanghead:

چه تصمیمی داشتی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
نميگفتيم ميدونستيم يه چيزيت شده:179:

:4564:

مينا خيلي اوضاعت خراب شده...:icon_pf (34):

خوب منم ميدونم گلسارو ميگي شابدُل :banel_smiley_4:ميگم اونجا قدم ميزدي چيكار ميكردي اونوقت تنها قدم ميزدي :banel_smiley_4:؟ زود اعتراف كن تنها خيابون 102 چيكا ميكردي؟:167:

حالا دو تا سوتي داديم همونارم تعريف كرديم دور هم بخنديم دليل نميشه هي سوتي ميدم كه:icon_razz:

ولي خودمونيم من كلا هيچوقت سوتي بده نبودم هر سوتي هم دادم تا حالا تو بخشه سوتيا نوشتم 1-2 تا بود ولي نميدونم چرا جديدا انقد سوتي ميدم بس كه حواس پرت و سر به هوا شدم ديشبم داشتم به ونوس ميگفتم كلا يه چيزيم شده بي حوصله خسته سر به هوا شدم نميدونم چرا:sad0:

...:ws44:

نه همیشه تنها قدم میزدم و میزنم

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام:ws43:

چه خبرا؟w888.gifاين ونوس معلوم هست كجاست :ws25:دلم تنگ شده براش:w000:

w58.gif

:ws3:چيه؟

ظالم...موقعيته مديرتي داري سوء استفاده ميكني ازش پستهاي حذف شده رو ميبيني:4564:

نه همیشه تنها قدم میزدم و میزنم

آورين:girl_yes2:آورين:girl_yes2:خوشمان آمد ...:girl_yes2:ايول...:girl_yes2:دوسته خودمي عاشقتم :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...