* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها بفرمایید انار ساوه ما که نتونستیم قیافشو ببینیم, اما خوت که گفتی اناره؛ دستت مسییییی لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ ما که نتونستیم قیافشو ببینیم, اما خوت که گفتی اناره؛ دستت مسییییی درست شد ببین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ درست شد ببین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بلییییی بلیییییییییی چه دون دون شده, لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ بلییییی بلیییییییییی چه دون دون شده, پ چرا من نمیبینممم :JC_thinking: امضام چطوره ونوسی :texc5lhcbtrocnmvtp8 برا ارشده :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ سلامم .. خوبی میناییی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام بله خوبم شما خوبید؟ شمال خیلی قشنگه ممنون عزیزز لطف دارید سلام؛ خوبی؟ سلام ممنون 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ ساده بگم....ببخشید بهتون اصلا برنخوره گیلانی ها اما انتقاد من اینه: قشنگ.... مراتع کثیف و مردم یکم بد اخلاق!!!:thumbsdownsmiley: سلام نه خواهش میکنم نظرتون اینه هر کی نظری داره اما مراتع کثیف شما هر جای ایرانو ببینید همینطوره شما توچالم برید همینه متاسفانه ربطی به مکان و یا محدود به شمال و جنوب ایران نداره همه جا با توجه به فرهنگ کمه یه عده که من ترجیح میدم بگم بی توجهی این وضع شده شما اسفند بیاین رشت میبینید تمام پارکها گل کاری شده حالا 7 فروردین بیاین ببینید متاسفانه توریستا همه گلا از ریشه میکنن و میخوان ببرن شهرشون بکارن تو خاک باغچه تو ساحلا اتیش روشن میکنن و سبزه عیدشون میندازن تو اب دریا تو همین فروردین کل گیلان الوده میشه البته نمیگن همش کار توریستاست اما 80 در صد کار اوناست تو پارک جنگای برید از اول تا اخر توشته ایکس سال فلان .و ..... . در مورد مردم من حرفتونو میزارم دال بر بی اطلاعی از فرهنگ و ریشه گیلانی ها شکا تو موسیقی سایر اقوامو نگاه کنید عموما نوحه سرایی و یا مرثیه سراییه اما گیلان جز محدود استانهاست که اهنگاش همیشه شاد بود اونم بدلیل وفور نعمت و ... بوده جز محدود شهرهایی که امار رسمی کشور هست استفاده کننده رنگای روشن و جشن متعدد به دلیل سکونت اقوام مسیحی و .. هست بد اخلاقی اگه شما دیدید دلیل بر کلیت داده شدن نمیشه همونطور که من دو ساله ساکن تهرانم و خیلی چیزا دیدم اما دلیل نمیشه بگم تهرانیا فلانن و بسارن 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ سلامنه خواهش میکنم نظرتون اینه هر کی نظری داره اما مراتع کثیف شما هر جای ایرانو ببینید همینطوره شما توچالم برید همینه متاسفانه ربطی به مکان و یا محدود به شمال و جنوب ایران نداره همه جا با توجه به فرهنگ کمه یه عده که من ترجیح میدم بگم بی توجهی این وضع شده شما اسفند بیاین رشت میبینید تمام پارکها گل کاری شده حالا 7 فروردین بیاین ببینید متاسفانه توریستا همه گلا از ریشه میکنن و میخوان ببرن شهرشون بکارن تو خاک باغچه تو ساحلا اتیش روشن میکنن و سبزه عیدشون میندازن تو اب دریا تو همین فروردین کل گیلان الوده میشه البته نمیگن همش کار توریستاست اما 80 در صد کار اوناست تو پارک جنگای برید از اول تا اخر توشته ایکس سال فلان .و ..... . در مورد مردم من حرفتونو میزارم دال بر بی اطلاعی از فرهنگ و ریشه گیلانی ها شکا تو موسیقی سایر اقوامو نگاه کنید عموما نوحه سرایی و یا مرثیه سراییه اما گیلان جز محدود استانهاست که اهنگاش همیشه شاد بود اونم بدلیل وفور نعمت و ... بوده جز محدود شهرهایی که امار رسمی کشور هست استفاده کننده رنگای روشن و جشن متعدد به دلیل سکونت اقوام مسیحی و .. هست بد اخلاقی اگه شما دیدید دلیل بر کلیت داده شدن نمیشه همونطور که من دو ساله ساکن تهرانم و خیلی چیزا دیدم اما دلیل نمیشه بگم تهرانیا فلانن و بسارن ازتون تشکر میکنم که بالاخره یه نفر تو این جمع جواب ما رو داد!! مراتع کثیف رو قبول دارم اما شما تاحالا شهر ما اصفهان اومدین؟؟؟ مردم بی فرهنگشو دیدین؟؟ مطمئنا به نظر من کثیف ترین آدما تو کشور از لحاظ آشغال ریختن رو زمین اونا هستن!!!! اما ماشاءالله به شهرداریشون!!! شهر تمیز!!! در مورد اخلاقشون: من تموم ایران رو سفر کردم که این حرف رو میزنم!!! (البته به جز استان سیستان) بیش از 10بار رشت رفتم!!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ منم انار موخام :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ درود بر تك تكه بجس سلاااااااااام کُر؛ خوبی؟ حالت بهتر شد؟ :aghosh: یادش بخیر آلمین, اگه اون تو این انجمن نبود منم نبودم, اومدم اینجا دیدم آلمین هست (آخه تو مهندسان از دوستام بود) , هی گفت بیا اینجا فعالیت کن و... من موندم و فعال شدم؛ اما خودش رفت...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 درود آره ديگه خوبه خوب شدم همه چي آرومه غير دله صاحب مرده ي ما كه تنگه شوماست:girl_blush2: آره آرمينو همونجور كه گفتم يكي دو تا برخورد بيشتر باهاش نداشتم ولي فوق العاده بچه ي خاكي و با مرام و باحالي بود جون ميداد باهاش كل بندازي اونم از نوعه رشتي انزليچي ولي خوب واسه ما حيف شد كه رفت واسه خودش خوب بود كه وقتشو ديگه به بطالت نميگذرونه و در زندگي واقعيش موفق تر ميشه و ازين معتادي در مياد..اميدوارم هر جا هست موفق باشه:yes: ساده بگم....ببخشید بهتون اصلا برنخوره گیلانی ها اما انتقاد من اینه: قشنگ.... مراتع کثیف و مردم یکم بد اخلاق!!!:thumbsdownsmiley: درود بر شما مرسي از حضورتون و نظراتون ولي هيچ وقت با برخورد با چند نفر راجع به يك قوميت قضاوت نكنيد ... گيلكا فوق العاده آدمهاي با مرامي هستن و با فرهنگ ... در مورد اون زباله ها هم كه فرمودين خود گيلكا نميريزن بلكه هر دقيقه وقتي تعطيلي ميشه هم ولايتي هاي شما و كل كرج و تهران و اينور و اونور ميريزن اينجارو به گند ميكشن چون شهر خودشون نيست ولي قبول دارم شهرداريه اينجا هم كار خودشو به درستي انجام نميده.... خدا همه مونو بیامرزه:دی:biggrin: بچه ها بفرمایید انار ساوه ووييييييييييييي دستت درد نتونه بهاريييييييييييييييييي الهي قلفونت بلممممممممممممم كه ميري سوخاتي مياري واسمون .:heartshape2: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ درود بر تك تكه بجس درود آره ديگه خوبه خوب شدم همه چي آرومه غير دله صاحب مرده ي ما كه تنگه شوماست:girl_blush2: آره آرمينو همونجور كه گفتم يكي دو تا برخورد بيشتر باهاش نداشتم ولي فوق العاده بچه ي خاكي و با مرام و باحالي بود جون ميداد باهاش كل بندازي اونم از نوعه رشتي انزليچي ولي خوب واسه ما حيف شد كه رفت واسه خودش خوب بود كه وقتشو ديگه به بطالت نميگذرونه و در زندگي واقعيش موفق تر ميشه و ازين معتادي در مياد..اميدوارم هر جا هست موفق باشه:yes: درود بر شما مرسي از حضورتون و نظراتون ولي هيچ وقت با برخورد با چند نفر راجع به يك قوميت قضاوت نكنيد ... گيلكا فوق العاده آدمهاي با مرامي هستن و با فرهنگ ... در مورد اون زباله ها هم كه فرمودين خود گيلكا نميريزن بلكه هر دقيقه وقتي تعطيلي ميشه هم ولايتي هاي شما و كل كرج و تهران و اينور و اونور ميريزن اينجارو به گند ميكشن چون شهر خودشون نيست ولي قبول دارم شهرداريه اينجا هم كار خودشو به درستي انجام نميده.... ووييييييييييييي دستت درد نتونه بهاريييييييييييييييييي الهي قلفونت بلممممممممممممم كه ميري سوخاتي مياري واسمون .:heartshape2: من خودم اصلیت اصفهانی دارم... اصفهانیا رو خوب میشناسم! علی رغم در رفتن شهرشون به عنوان پایتخت فرهنگی یکی از گنده دماغ ترین و مزخرف ترین آدمان!(نه همشون ولی باز همشون یه رگه...) تو اصفهان اگه با هیچکسی رابطه نداشته باشی میتونی راحت زندگی کنی!!! اما رشت: همونطور که عرض کردم این شهر رو تا حالا بسیار ازش بازدید کردم! یکم مردمش بد اخلاقن!!! البته باید گفت توی هر دوتاشون آدمای خوب و بد پیدا میشه و اینکه اخلاق یه شهر به توریست پذیریش هم مربوطه! 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ برخرمگس معرکه لعنت :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ برخرمگس معرکه لعنت :texc5lhcbtrocnmvtp8 وااااااااااااااااااااااااااي زاكان ايا بيدينيد جمَ كون رهههههههههههههههههه تو ايا چي كوني؟ تي احوال خوب ايسه آباي جان؟:biggrin: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ برخرمگس معرکه لعنت :texc5lhcbtrocnmvtp8 بیش باد!! 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااااااااايزاكان ايا بيدينيد جمَ كون رهههههههههههههههههه تو ايا چي كوني؟ تي احوال خوب ايسه آباي جان؟:biggrin: سلام :lol: ملوان دیروز باخت اومدم ببینم اگه این رشتی پشتیا دارن دور برمیدارن حالشونو بگیرم :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ من خودم اصلیت اصفهانی دارم... اصفهانیا رو خوب میشناسم!علی رغم در رفتن شهرشون به عنوان پایتخت فرهنگی یکی از گنده دماغ ترین و مزخرف ترین آدمان!(نه همشون ولی باز همشون یه رگه...) تو اصفهان اگه با هیچکسی رابطه نداشته باشی میتونی راحت زندگی کنی!!! اما رشت: همونطور که عرض کردم این شهر رو تا حالا بسیار ازش بازدید کردم! یکم مردمش بد اخلاقن!!! البته باید گفت توی هر دوتاشون آدمای خوب و بد پیدا میشه و اینکه اخلاق یه شهر به توریست پذیریش هم مربوطه! منم اصف به دنيا اومدم و تا 12 اونجا بودم آدماي زبلي هستن و لي هيچ جا فرهنگ گيلكا رو ندارن و بازم يك نكته ديگه ... هميشه تر و خشك با هم ميسوزن شما فرض كن گيلك هر روز مياي ميبيني شهر داريت شلوغه جلو چشمت آشغال ميريزن رو زمين و تو اون شلوغي چيزهاي ديگري هم پیش ميارن توهين نميكنم ولي مخصوصا تهراني ها ...كه دائما اينجان و تو محله خودشون با چادر چاقچور ميگردن اينجا كه ميان فك ميكنن اومدن پاريس و...گند كارياشون به پاي رشتيا نوشته ميشه طرف ميادميره لبه دريا حاجي بكنده و اونورا ميبينه ا چه خبرههههههههه در صورتي كه هيچكدوم از اونا گيلك نيستن اينا كيا هستن؟ با لهجه هاي غريبه؟ غير گيلاني ترك و لر و تهراني و مشهدي و ... ميخواي بري پارك يه هوايي تازه كني ميبيني اونجا نوشته چادر نزنيد بعد بيخ تا بيخ پارك چادر حالا قضاوت كن شوماي گيلك اگه يه نفر غريبه ببيني چه برخوردي ميكني حالا كه ميدوني تمام حرف و حديثا و خرابكاري هاي شهرت از جاي ديگست؟؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ سلام :lol:ملوان دیروز باخت اومدم ببینم اگه این رشتی پشتیا دارن دور برمیدارن حالشونو بگیرم :vahidrk: ريز دينيم تَرَ :vahidrk: ملوان امي براره خياره سر دراره:biggrin: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ پ چرا من نمیبینممم :JC_thinking:امضام چطوره ونوسی :texc5lhcbtrocnmvtp8 برا ارشده :biggrin: خوبه ؛ خوبه :biggrin:تو میتوننننننننننننننننننننننننننننی :biggrin: برخرمگس معرکه لعنت :texc5lhcbtrocnmvtp8 + + واوووووووووووووووو, اکاش زودتر اسمشو میاوردیم سمیرااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ ريز دينيم تَرَ :vahidrk:ملوان امي براره خياره سر دراره:biggrin: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده