RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ به نام خدا هسمم .. اوا ببخشید :girl_blush2:خب الان چی بگمم :girl_blush2: كات خراب كردي ... بگو چه چيزهيي باعث ايجاد انگيزه در تو براي يك دور مطالعه و منت گذاشتن سره امتي شد میسیییییییییینگ وااااااااااااااااااااااای میسینگ میسینگ مامی جون:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خوبم فقط خوابمه:texc5lhcbtrocnmvtp8خوبی؟ خوش میگذره؟ چی خبرا؟ اي جانم خوب برو بخسب دخملم ماميم خوبه خوش ميگذره دخملم چرا بابا نوئل شدي؟ 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ كات خراب كردي ... بگو چه چيزهيي باعث ايجاد انگيزه در تو براي يك دور مطالعه و منت گذاشتن سره امتي شد خب آخه میخوام ارشد شرکت کنم :girl_blush2: .. دیگه دیگه :JC_thinking: همین بود :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ خب آخه میخوام ارشد شرکت کنم :girl_blush2: .. دیگه دیگه :JC_thinking:همین بود :biggrin: الان قشنگ فهميدم چي باعث ايجا انگيزه شد تنها عاملش ديگه ديگه بود:biggrin:آفرين ادامه بده ايشالا قبولي همون بود:girl_blush2: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ منم دارم ميرم ديگه بُخُسبم داداش هواي پرچمو داشته باش ...:banel_smiley_90: ما برفتيم لالا:yawn: 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ منم دارم ميرم ديگه بُخُسبم داداش هواي پرچمو داشته باش ...:banel_smiley_90:ما برفتيم لالا:yawn: من فردا 8صب کلاس دارم :icon_pf (34): همیشه 1 ساعت دیر میرسم .. ینی خواب میمونم :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ کسی اینجا نیومده ینی چیزی شده :JC_thinking: ونوووووووس خیلی درس میخونیاااااا :biggrin: .. میخوای تک رقمی بیاری 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ بالاخره از دست دانشگاه گیلان راحت شدم بدترین دانشگاه ایرانه :ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ نخير خبري نيست جرات نداره در اينجور موارد من از 100 تا داداش بدترم نقشه داداششو دارم خوش ندارم ببينم آباجيم خبر مبري باشه فعلا بايد درسشو بخونه:icon_pf (95): خوب ميشه برا خودش فعلا زياد بهم گير ندين:smiley (18): خاخور خيلي درس خون شديا ارشدو زدي نميدونم والا :179:چه خبره؟:167: :smiley (18): دمتون گرم همه فن حريفين ما هم رشتمون خيلي سوژست اسمش ميكرو هست وگرنه 8واحد فيزيك 8واحد شيمي عمومي 8 واحد شيمي آلي 8 واحد بيو شيمي 8 واحد رياضي داريم در كل ما همه چيز ميخونيم :icon_pf (34):موقه فارغ التحصيلي انيشتين ميشيم سمیرا امروز تراشکاری داشتم قطعمو درست کردم یادم رفت سرشو بزارم تو محلول خنگ شه با انبر گرفتم دادم دست استاد یکم دستش سوخت اومد تنبیهم کنه قطعه داغ گذاشت کف دستم رفتم میل گردا رو ببرم پسره پرید رو دستگاه یه تیکه میل گرد پرت شد خورد تو فکم ،پوستم خون اومد اخرش قطعمو ساختم خیلی خوشجل شد + گرفتم بالاخره از دست دانشگاه گیلان راحت شدم بدترین دانشگاه ایرانه :ubhuekdv133q83a7yy7 واقعا دانشگاه مضخرفیه یبار واسه کار مهمان اومدم اینقدر این اتاق اتاق دادم که که پدرم در اومد البته دانشگاه ما هم دست کی نداره 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ من فردا 8صب کلاس دارم :icon_pf (34): همیشه 1 ساعت دیر میرسم .. ینی خواب میمونم :girl_blush2: من قبلا اينجوري نبودم امسال اصلا حوصله يوني رو ندارم به زور ميرم سر كلاس کسی اینجا نیومده ینی چیزی شده :JC_thinking:ونوووووووس خیلی درس میخونیاااااا :biggrin: .. میخوای تک رقمی بیاری من اومدم يوني بيدم راس ميگيا يني چرا كسي نيومده؟من كه كلاس داشتم تا الان بالاخره از دست دانشگاه گیلان راحت شدم بدترین دانشگاه ایرانه :ubhuekdv133q83a7yy7 عليكه سلام خوبي؟اعصاب نداريا بالاخه نفهميديم تو دانشگا گيلانو دوس داري يا بدت مياد ازش:icon_razz: سمیرا امروز تراشکاری داشتمقطعمو درست کردم یادم رفت سرشو بزارم تو محلول خنگ شه با انبر گرفتم دادم دست استاد یکم دستش سوخت اومد تنبیهم کنه قطعه داغ گذاشت کف دستم رفتم میل گردا رو ببرم پسره پرید رو دستگاه یه تیکه میل گرد پرت شد خورد تو فکم ،پوستم خون اومد اخرش قطعمو ساختم خیلی خوشجل شد + گرفتم اووووووووووووووو تو كه كشتي خودتو دخترخو انقد سر به هوا بازي در نيار حواستو جمع كن داغون شدي :icon_razz:حالا عيب نداره بلاميسر:there:خوب ميشه ناز داره دخمللللللللللللل:babygirl: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ عليكه سلام خوبي؟اعصاب نداريا بالاخه نفهميديم تو دانشگا گيلانو دوس داري يا بدت مياد ازش:icon_razz: سلام خوبم مرسی، تو چطوری؟ اعصاب نمیذارن که واسه آدم الان به شدت بدم میاد ازش و خیلی خوشحالم که از دستش راحت شدم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ سلام خوبم مرسی، تو چطوری؟ اعصاب نمیذارن که واسه آدم الان به شدت بدم میاد ازش و خیلی خوشحالم که از دستش راحت شدم ما نيز خوبيم:yes: اعصاب ندار بودنت به آبجيت رفته:texc5lhcbtrocnmvtp8 چرا يهو متحول شدي:whistle: بچه ها نتونه داداجيم داله الان گليه ميتونهه:babygirl: = ميلاد 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ ما نيز خوبيم:yes:اعصاب ندار بودنت به آبجيت رفته:texc5lhcbtrocnmvtp8 چرا يهو متحول شدي:whistle: بچه ها نتونه داداجيم داله الان گليه ميتونهه:babygirl: = ميلاد همینجوری مرد که گریه نمیکنه ، الان حتما داره کلاغ پر یا بشین و پاشو میره 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ بهرام, هیجا اون کتابو نداره؛ چرا از هرجا میپرسم تا نگاه میکنه میگه نداریم؛ مگه کتابش چیه:JC_thinking: راستی سلام همگی من امروز از صبح تا حالا کلاس بودم؛ خیلی خستم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ همینجوری مرد که گریه نمیکنه ، الان حتما داره کلاغ پر یا بشین و پاشو میره هنوز كه نرفته بابا كي گفته مرد گريه نميكنه مرد هم آدمه مرد كه نبايد از غصه بتركه شاعر ميگه: گريه کن مرد گريه کن مرد ، مگه از سنگه دلت گريه خوبه ، وقتی که تنگه دلت گريه كن مرد ،گريه خالیت می کنه گاهی اشک حالی به حالیت می کنه گريه کن مرد ، وقتی از غصه پری وقتی از عالم و آدم می بری گريه کن مرد ، جای بغض تُو گلوت رد شو از پیچ و خمای روبروت گريه بد نیست ، آخر حادثه نیست گريه کن که اشک مرد فاجعه نیست بسّته مرد ،دلتو راحت بذار خیلی سخت نیست ، خم به ابروهات بیار این غرورت مرگ و تاراج توه گريه کن مرد ، گريه معراج توه ... ولي آره داداش ميلاد ما مرد بزرگ و قوي بود با اين چيزا غصش نميگرفت مطمئنم گريه نميكنه اون شكلكه هم واسه شوخي بود 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ کسی اینجا نیومده ینی چیزی شده :JC_thinking:ونوووووووس خیلی درس میخونیاااااا :biggrin: .. میخوای تک رقمی بیاری نه بابا درس کجا بود؛ به درسای یونی نمیرسم,چه برسه ارشد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ بهرام, هیجا اون کتابو نداره؛چرا از هرجا میپرسم تا نگاه میکنه میگه نداریم؛ مگه کتابش چیه:JC_thinking: راستی سلام همگی من امروز از صبح تا حالا کلاس بودم؛ خیلی خستم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 درووووووووووووووووووووود آجي بزرگه چطولي؟:icon_pf (44): چه خبر يوني؟ ما نيز امروز كلاس داشتيم :biggrin:فردا نيز داريم همي كلاس:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ درووووووووووووووووووووود آجي بزرگه چطولي؟:icon_pf (44):چه خبر يوني؟ ما نيز امروز كلاس داشتيم :biggrin:فردا نيز داريم همي كلاس:biggrin: قربونت بشم, خوفم, امروز سر طرح 1 منفی گرفتم,:icon_razz: فامیلیم الف داره؛ همش من باید اول کار نشون بدم, ستاد کار منو دید و منفی داد, بعد شروع کرد به حرف زدن, بقیه کارا رو ندید, بقیه وضعشون از من بدتر بود, شانس ندارم :icon_razz: منم فردا یونی دارم:yes: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ بهرام, هیجا اون کتابو نداره؛چرا از هرجا میپرسم تا نگاه میکنه میگه نداریم؛ مگه کتابش چیه:JC_thinking: راستی سلام همگی من امروز از صبح تا حالا کلاس بودم؛ خیلی خستم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ای بابا، چقد نایاب شده، خدا بخیر کنه راستی سلام، خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ هنوز كه نرفته بابا كي گفته مرد گريه نميكنه مرد هم آدمه مرد كه نبايد از غصه بتركه شاعر ميگه: گريه کن مرد گريه کن مرد ، مگه از سنگه دلت گريه خوبه ، وقتی که تنگه دلت گريه كن مرد ،گريه خالیت می کنه گاهی اشک حالی به حالیت می کنه گريه کن مرد ، وقتی از غصه پری وقتی از عالم و آدم می بری گريه کن مرد ، جای بغض تُو گلوت رد شو از پیچ و خمای روبروت گريه بد نیست ، آخر حادثه نیست گريه کن که اشک مرد فاجعه نیست بسّته مرد ،دلتو راحت بذار خیلی سخت نیست ، خم به ابروهات بیار این غرورت مرگ و تاراج توه گريه کن مرد ، گريه معراج توه ... ولي آره داداش ميلاد ما مرد بزرگ و قوي بود با اين چيزا غصش نميگرفت مطمئنم گريه نميكنه اون شكلكه هم واسه شوخي بود عه فک کردم رفته ... من نیمیخوام سربازی برم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ قربونت بشم, خوفم, امروز سر طرح 1 منفی گرفتم,:icon_razz: فامیلیم الف داره؛ همش من باید اول کار نشون بدم, ستاد کار منو دید و منفی داد, بعد شروع کرد به حرف زدن, بقیه کارا رو ندید, بقیه وضعشون از من بدتر بود, شانس ندارم :icon_razz: منم فردا یونی دارم:yes: ما كه اونروز آزمايشگاهه زيست سلولي داشتيم استاد ميخواست مراحل تقسيمات سلول رو روي ريشه پیاز نشون بده هفته قبلش به بچه ها گفت يه پیاز بذاريد ريشه كنه بياريد واسه هفته بعد (حالا بماند كه ياده كلاس اول افتاديم كلي خنديديم)گفته بود لااقل يك نفر تو همون ساعت بياره بچه هاي ساعت ما هيچكدوم نياورده بودن همه منتظر بودن اونيكي بياره استادم نامردي نكرد ازون بالا تا پايين به ليسته بچه هاي ساعت ما منفي داد:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده