VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ چه جالب پس من از پريشب تا حالا غمباده گرفتم واسه چيه؟ خودش گفت نمياد شانس نداريم دنيلو هم رفت سربازي ديگه پس اون چجوري سر ميزنه اي روزگار مينا بيا بزن آروم شي :smiley (18): تقريبا ميدونستم پسره:smiley (18): مگه رشتت هنرهاي ترسيمي سفالگريه؟!!!برو به سلامت حالا چرا ختم انعام خدا نكنه :vahidrk: صنایعیم دیگه باید همه کار بلد باشیم:دی جوشکاری هم بلد میشیم این ترم راشکاری و ریخته گری دارم سلام چ عجب ونوس نیست ینی کجاست :JC_thinking: درس داره:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ مشکوووووک :JC_thinking: .. ینی خبریههههههه :music::connie_24::hapydancsmil::2rqfst4::w42::w330: نخير خبري نيست جرات نداره در اينجور موارد من از 100 تا داداش بدترم نقشه داداششو دارم خوش ندارم ببينم آباجيم خبر مبري باشه فعلا بايد درسشو بخونه:icon_pf (95): پس هیچی نیست !!!! نه بابا, درس دارم خب چه خبره ؟ خوب ميشه برا خودش فعلا زياد بهم گير ندين:smiley (18): خاخور خيلي درس خون شديا ارشدو زدي نميدونم والا :179:چه خبره؟:167: سلام، میلاد رفت سربازی؟خدا پشت و پناهت دادا :smiley (18): صنایعیم دیگه باید همه کار بلد باشیم:دی جوشکاری هم بلد میشیم این ترم راشکاری و ریخته گری دارم درس داره:icon_razz: دمتون گرم همه فن حريفين ما هم رشتمون خيلي سوژست اسمش ميكرو هست وگرنه 8واحد فيزيك 8واحد شيمي عمومي 8 واحد شيمي آلي 8 واحد بيو شيمي 8 واحد رياضي داريم در كل ما همه چيز ميخونيم :icon_pf (34):موقه فارغ التحصيلي انيشتين ميشيم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ سلام، میلاد رفت سربازی؟خدا پشت و پناهت دادا بله, رفت..... درس داره:icon_razz: راس میگه :biggrin: نخير خبري نيست جرات نداره در اينجور موارد من از 100 تا داداش بدترم نقشه داداششو دارم خوش ندارم ببينم آباجيم خبر مبري باشه فعلا بايد درسشو بخونه:icon_pf (95): خوب ميشه برا خودش فعلا زياد بهم گير ندين:smiley (18): خاخور خيلي درس خون شديا ارشدو زدي نميدونم والا :179:چه خبره؟:167: :smiley (18): الان تو جانشین میلادی؟ میلاد برام جهاز جور کرد؛ اون ریلکس تر بود تو این مسائل؛ نبینم تو گیر بدی دیگه نبینم تو دستت اونو, گفته باشم؛ اگه تکرار بشه به داداش میلاد که اومد میگما در ضمن ؛ فعلن درگیر درس خود یونی هستم؛ وقت ارشد خوندن ندارم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ الان تو جانشین میلادی؟ میلاد برام جهاز جور کرد؛ اون ریلکس تر بود تو این مسائل؛ نبینم تو گیر بدی دیگه نبینم تو دستت اونو, گفته باشم؛ اگه تکرار بشه به داداش میلاد که اومد میگما در ضمن ؛ فعلن درگیر درس خود یونی هستم؛ وقت ارشد خوندن ندارم به هر حال من صدچندانه ميلادم حواستو جمع كن من حساسيت دارم يكي از مرداي خونمون كم شده من بايد حواسم باشه به همتون مخصوصا تو و مينا مورد مشكوك زير نظر گرفته ميشه :icon_razz: به خانداداش ميگي؟ چيرو بهش ميگي اون ديگه نمياد خودش گفت بهم:smiley (18): درساي يوني كه تازه شرو شده بابا من لاشونم باز نكردم انقدرم اين روزا مريض و سرما خورده و آنفولانزا زده و بدبخت و بيچاره و فلاكت و... بودم وقت نكردم هيچي بخونم سر كلاسامم درست و حسابي نرفتم:mornincoffee: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ به هر حال من صدچندانه ميلادم حواستو جمع كن من حساسيت دارم يكي از مرداي خونمون كم شده من بايد حواسم باشه به همتون مخصوصا تو و مينا مورد مشكوك زير نظر گرفته ميشه :icon_razz:به خانداداش ميگي؟ چيرو بهش ميگي اون ديگه نمياد خودش گفت بهم:smiley (18): درساي يوني كه تازه شرو شده بابا من لاشونم باز نكردم انقدرم اين روزا مريض و سرما خورده و آنفولانزا زده و بدبخت و بيچاره و فلاكت و... بودم وقت نكردم هيچي بخونم سر كلاسامم درست و حسابي نرفتم:mornincoffee: ای خدااااا؛ میلااااااااااد کجایی ببینی سمیرا چیکا میکنه :icon_pf (34): ما که درسامون مثل شما نیست؛ ما از اول تا آخر ترم فقط یا سمینار باید بدیم یا پروژه :icon_razz: من تعظیلات میخوام :icon_razz: راستی؛ حالت بهتر شد عزیزم ؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ ای خدااااا؛ میلااااااااااد کجایی ببینی سمیرا چیکا میکنه :icon_pf (34): ما که درسامون مثل شما نیست؛ ما از اول تا آخر ترم فقط یا سمینار باید بدیم یا پروژه :icon_razz: من تعظیلات میخوام :icon_razz: راستی؛ حالت بهتر شد عزیزم ؟ راس ميگيا تو چرا انقد پروژه داري؟:th_scratchhead: آره بهترم فقط هنوز صداقشنگم:biggrin: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ راس ميگيا تو چرا انقد پروژه داري؟:th_scratchhead:آره بهترم فقط هنوز صداقشنگم:biggrin: پس زنگ بزنم ؛ یکم برام آواز بخونی لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ پس زنگ بزنم ؛ یکم برام آواز بخونی افتخار نميدم بايد بليط بگيري بياي كنسرتم:viannen_38: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ افتخار نميدم بايد بليط بگيري بياي كنسرتم:viannen_38: عههههه؛ خب حالا؛ چه قیافه ای هم میگیره :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ من دیگه برم بخسبم؛ شب خوش لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ عههههه؛ خب حالا؛ چه قیافه ای هم میگیره :persiana__hahaha: اينم يه فيگوره ديگه مخصوصه تو:(87):تازه توكنسرت دوربينا اومدن طرفم ميخوام اينجوري عكس بندازم اينارو گذاشتم رو بليطم بزنن:evilsmile::(2310):اينو قراره اينترنت بذارناينم واسه روي جلده سي ديامه من دیگه برم بخسبم؛ شب خوش برو بُخُسب شبت قشنگ جوجويي بوج بوج:girl_angel: 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ سلام :texc5lhcbtrocnmvtp8 چرا هروقت من میام همه میرن لالا :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ سلام :texc5lhcbtrocnmvtp8چرا هروقت من میام همه میرن لالا :JC_thinking: درود بر تو:yes: ديروقت مياي خونه ديگه داداش:viannen_38:حالا غصه نخور من فهلا هستم 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ درود بر تو:yes:ديروقت مياي خونه ديگه داداش:viannen_38:حالا غصه نخور من فهلا هستم بعد مدت هااا داشتم درس میخوندممم :biggrin: .. اولین بارمههه :girl_blush2: و ما نیز آمدیم خوش اومدی شبنمیییی 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ و ما نیز آمدیم وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي جانممممممممممممممممممممممممم:persiana__hahaha: عزيزه دلمممممممممم ببينيد كي اومدههههههههههههه دخمله گلم شبنم كوشولوي مامان اومده:babygirl: خوبي عجقم ؟:heartshape2: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ بعد مدت هااا داشتم درس میخوندممم :biggrin: .. اولین بارمههه :girl_blush2: شما الان كه بعده مدت ها درس خوندين چه حسي دارين؟ 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ شما الان كه بعده مدت ها درس خوندين چه حسي دارين؟ به نام خدا هسمم .. اوا ببخشید :girl_blush2: خب الان چی بگمم :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ خوش اومدی شبنمیییی میسیییییییییینگ وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي جانممممممممممممممممممممممممم:persiana__hahaha:عزيزه دلمممممممممم ببينيد كي اومدههههههههههههه دخمله گلم شبنم كوشولوي مامان اومده:babygirl: خوبي عجقم ؟:heartshape2: وااااااااااااااااااااااای میسینگ میسینگ مامی جون:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خوبم فقط خوابمه:texc5lhcbtrocnmvtp8خوبی؟ خوش میگذره؟ چی خبرا؟ شما الان كه بعده مدت ها درس خوندين چه حسي دارين؟ 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ عطر بارون تو هم اومدی اینجا :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده