!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ خان داداش رفته .. من الان داداش کوچیکه هسم :girl_blush2: ببینم از چن نفر نفر کوچیکترم :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ خان داداش رفته .. من الان داداش کوچیکه هسم :girl_blush2: ببینم از چن نفر نفر کوچیکترم :JC_thinking: درود داداش كوچيكه...:girl_blush2: داداشه ناتني ميشي ديگه داداش اصليا بايد ماله خوده گيلان باشن الان فقط از داداشاي گيلانيمون البته گيلانيه فعال در اين تاپيك و بخش گيلان دادا بهرام مونده بقيه ها همه رفتن ... آباي آرمين كه رفت ،آبرار امين كه قهر كرد رفت، داداش رضا كه زن گرفت، خانداداش ميلادم كه سربازي برفت...باز خدارو شكر آجيامون همه فعالن وگرنه پرچممون سقوط آزاد ميكرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3از آجيامونم يه خاخور ومبا بود كه رفت يادش به خير... بازم هستن بچه هاي گيلان اينجا زيادن منتها فعال نيستن تو اينجا 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ درود داداش كوچيكه...:girl_blush2:داداشه ناتني ميشي ديگه داداش اصليا بايد ماله خوده گيلان باشن الان فقط از داداشاي گيلانيمون البته گيلانيه فعال در اين تاپيك و بخش گيلان دادا بهرام مونده بقيه ها همه رفتن ... آباي آرمين كه رفت ،آبرار امين كه قهر كرد رفت، داداش رضا كه زن گرفت، خانداداش ميلادم كه سربازي برفت...باز خدارو شكر آجيامون همه فعالن وگرنه پرچممون سقوط آزاد ميكرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3از آجيامونم يه خاخور ومبا بود كه رفت يادش به خير... بازم هستن بچه هاي گيلان اينجا زيادن منتها فعال نيستن تو اينجا من الان ناتنی هسم .. ینی هیچ وقت تنی نمیشم :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ از آجیااا فقط اینارو میشناسم .. سمیرا .. ونوس با میناا کسه دیگه ای یادم نمیاد بذار ببینم :JC_thinking: آهااا سپیده :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ من الان ناتنی هسم .. ینی هیچ وقت تنی نمیشم :JC_thinking: مهم اينه كه داداشي تني ناتني مهم نيس از الانم به عنوان داداشه كوچيكه اين خانواده اينجا حقه وتو داري:yes: از آجیااا فقط اینارو میشناسم .. سمیرا .. ونوس با میناا کسه دیگه ای یادم نمیاد بذار ببینم :JC_thinking: آهااا سپیده :biggrin: اون آخريه كه خيلي دلم براش تنگ شده چرا خيليا هستن مدير تالار فيلم ياسي ام(متين) -سارا -فروم هيل-ايسلند-پاناروم(البته نميدونم اين خانومه يا آقا)ولي گيلانيه بازم فك كنم باشن آها مونموني(مونا)خيليا هستن ولي فعال نيستن 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ مهم اينه كه داداشي تني ناتني مهم نيس از الانم به عنوان داداشه كوچيكه اين خانواده اينجا حقه وتو داري:yes: بالاخره تصویب شد :girl_blush2: حق وتو مثلا چیکار میتونم کنم :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ بالاخره تصویب شد :girl_blush2:حق وتو مثلا چیکار میتونم کنم :JC_thinking: حق وتو داري ديگه يني وقتي بياي اينجا ديگه كتكت نميزنيم:biggrin: درود خدایان بر شما ها باد درود بر تو اي روحه خبيث :yes: نظرت درباره اسپم در پروفايل چيه؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ محفل محفل گیلانی هاست... پس ما مزاحم نمیشیم با اجازه!!! :w58: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ محفل محفل گیلانی هاست...پس ما مزاحم نمیشیم با اجازه!!! :w58: اختيار داريد اين حرفا چيهاتو چرا كُنه؟(چرا اونجوري ميكني) كلمه مهمان در مرامه گيلاني ها با مزاحم داراي تضاده 100% شما هم مهمونه خوبه ما 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ سیگار؟!!!!! سربازی چند ماهه؟ چرا تهجب کردی؟ 18 ماه چشم در میکنه چیزی نیست سلام ملامو ازين حرفا:smiley (18): رشت بودي بعد مجردي زندگي ميكردي؟ غمت نباشه بابا عروسيش ميري ديگه... :w72: :smiley (18): درود ب روي ماهت:45645: :smiley (18): هيچي تو دستم نيس:45645: چرا جو ميدي سيگار نبود كه داشتم اسفند دود ميكردم كجا مياد گفته ديگه نمياد ...:45645: مگه تا حالا مرد نبود؟:179:خانداداشم نيست پش سرش حرف نزنيد من نقش وكيل مدافعه شو دارم:icon_razz: اره دیگه خونه جدا داشتم مامانم اینا سر کوچه بودن من ته کوچه یعنی هیچ وقت نمیاد نو اندیشان دیگه؟ مهم اينه كه داداشي تني ناتني مهم نيس از الانم به عنوان داداشه كوچيكه اين خانواده اينجا حقه وتو داري:yes: اون آخريه كه خيلي دلم براش تنگ شده چرا خيليا هستن مدير تالار فيلم ياسي ام(متين) -سارا -فروم هيل-ايسلند-پاناروم(البته نميدونم اين خانومه يا آقا)ولي گيلانيه بازم فك كنم باشن آها مونموني(مونا)خيليا هستن ولي فعال نيستن پسره بابا من برم کارگاه دارم باید بیل بزنم الک کنم ورز بدم بریزم تو دستگاه بعد ببرم تو کوره قالب بسازماز حالا واسم ختم انعام بگیرید 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ 18 اره دیگه خونه جدا داشتم مامانم اینا سر کوچه بودن من ته کوچه یعنی هیچ وقت نمیاد نو اندیشان دیگه؟ پسره بابا من برم کارگاه دارم باید بیل بزنم الک کنم ورز بدم بریزم تو دستگاه بعد ببرم تو کوره قالب بسازماز حالا واسم ختم انعام بگیرید چه جالب پس من از پريشب تا حالا غمباده گرفتم واسه چيه؟ خودش گفت نمياد شانس نداريم دنيلو هم رفت سربازي ديگه پس اون چجوري سر ميزنه اي روزگار مينا بيا بزن آروم شي :smiley (18): تقريبا ميدونستم پسره:smiley (18): مگه رشتت هنرهاي ترسيمي سفالگريه؟!!!برو به سلامت حالا چرا ختم انعام خدا نكنه :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ سلام چ عجب ونوس نیست ینی کجاست :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ سلام چ عجب ونوس نیست ینی کجاست :JC_thinking: كلا كم پیدا شده ...مشكوك ميزنه ها:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ كلا كم پیدا شده ...مشكوك ميزنه ها:icon_razz: مشکوووووک :JC_thinking: .. ینی خبریههههههه :music::connie_24::hapydancsmil::2rqfst4::w42::w330: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ قضیه سربازی چیه؟!:JC_thinking: خانداداشمون ( میلاد 68) رفته سربازی :smiley (18): درود ب روي ماهت:45645: :smiley (18): هيچي تو دستم نيس:45645: پس هیچی نیست !!!! از آجیااا فقط اینارو میشناسم .. سمیرا .. ونوس با میناا کسه دیگه ای یادم نمیاد بذار ببینم :JC_thinking: آهااا سپیده :biggrin: :icon_pf (44): 18 ماهچشم در میکنه چیزی نیست من برم کارگاه دارم باید بیل بزنم الک کنم ورز بدم بریزم تو دستگاه بعد ببرم تو کوره قالب بسازماز حالا واسم ختم انعام بگیرید آهان :texc5lhcbtrocnmvtp8 چه کارایی میکنین شماها سلام چ عجب ونوس نیست ینی کجاست :JC_thinking: سلام , من اینجام كلا كم پیدا شده ...مشكوك ميزنه ها:icon_razz: نه بابا, درس دارم خب مشکوووووک :JC_thinking: .. ینی خبریههههههه :music::connie_24::hapydancsmil::2rqfst4::w42::w330: چه خبره ؟ لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ چه خبره ؟ چ ذوقی هم کرده .. در نبود داداشتتون من هسم :vahidrk: باید اینطوری باشی :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ چ ذوقی هم کرده .. در نبود داداشتتون من هسم :vahidrk:باید اینطوری باشی :girl_blush2: هر چی باشه کوچیکتری، نبینم رو من دست بلند کنیا لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ هر چی باشه کوچیکتری، نبینم رو من دست بلند کنیا :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ سلام، میلاد رفت سربازی؟ خدا پشت و پناهت دادا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده