pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ غضنفر صبح از خواب بيدار مي شه ميره نون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بگيره مي بينه شده دانه اي 600 تومن. ميگه: اوه اوه از اصحاب كهفم بيشتر خوابيدم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ اگر دین ندارید.... نه،نه این تکراری شده اینو ولش کن ...چرا منو تو اين موقعيت قرار مي دين چی میگفتم؟ آهان اگر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یل نمیگذارید حداقل ابرو بر ندارید 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ هر وقت یه موقعیت خوب گیرم اومد رو به خدا کردم ؛ پرچمش بالا بود..!.آفساید نه بابا بمن ثابت شده اگه یه چیزی نشد غصه نخورم بهترش اتفاق میخوره مینایی مگه کوجا می خونی چرا دوری دانشگاه کجایی:JC_thinking: دانشگاه تهرانم به جا كردي بشين يكم گيلكي ياد بگير روحه ميرزا در عزابه:banel_smiley_90:آبرومونو بردي الان به غيرتم بر خوردچرا تجربه نكنم خوبه كه دوري سخت هست ولي خوبه آدم استقلال پيدا ميكنه:smiley (18): من رشتم بودم دو سال مجردی زندگی کردم پیش مامانم اینا هم بودم مستقل بودم اما لامصب اذان که میزنه دلم بد میگیره پنجشنبه هم نامزدی پسر عممه از بچگی با هم بزرگ شدیم نمیتونم برم از مهمترین مزیتهای زندگی در کانون گرم خانواده نسبت به زندگی مجردی، تقسیم پشه ها بین اعضای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم برا مینا دلش باز بشه دمت گرم امیدی:53tnkbetm2eof1u84pj سه تا بهترین خوابیدن های دنیا: 1. خوابیدن رو پای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی کلی خسته ای 2. خوابیدن رو شونه ی عشقت وقتی کلی تنهایی 3. خوابیدن با چشمای باز وقتی استاد داره درس میده :viannen_38: تجربه اولی و سومی رو دارم دومی ایشالا قسمت شه 2 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ سلام چطوری نسترن:53tnkbetm2eof1u84pj سیلام...شوما؟! میسییییییییعزیزم که برام گل آوردی؛ خودت گلی :texc5lhcbtrocnmvtp8 فدای تووووو....:girl_blush2: سلام خوبي چه گلاي خشكلي قابل نداره... 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ عجب جای یک نفر خیلی خالیه ... :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ سیلام...شوما؟! فدای تووووو....:girl_blush2: قابل نداره... مامور مخصوص حاکم بزرگ مینا جوجو عجب جای یک نفر خیلی خالیه ... :girl_blush2: کی میلاد 68؟ 3 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ مامور مخصوص حاکم بزرگ مینا جوجو کی میلاد 68؟ :icon_pf (34): جوجو تو کی بزرگ شدی؟! مدور شدی؟! همش چن روز نبودیماااا... 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ مامور مخصوص حاکم بزرگ مینا جوجو کی میلاد 68؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا ااااااام لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): جوجو تو کی بزرگ شدی؟! مدور شدی؟! همش چن روز نبودیماااا... از اون روزی که تصمیم گرفتم بزرگ شم:texc5lhcbtrocnmvtp8اگه منظورت مدیر شدنه که چند ماهه اگه مدور شدن یا همون چاق شدنه اونم چند ماهه 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ سلام .. جای داداشیتون خالی نباشه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ اي روزگار...:smiley (18): من ديگه برم بُخسبم سمیرا؟ اون چیه دستت؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ سلام .. جای داداشیتون خالی نباشه سلام, مگه میشه نباشه! خیلی جاش خالیه... لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ سمیرا؟ اون چیه دستت؟؟؟ سیگار:دی سلام, مگه میشه نباشه! خیلی جاش خالیه... غصه نخور میره میاد مرددددد میشه چیه تا بود که کل مینداختی:vahidrk:جوزوفم رفته سربازی؟ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا ااااااام سلااام 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ غصه نخور میره میاد مرددددد میشه پس الان ما چی هسیم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ [ پس الان ما چی هسیم فعلا پسر مامانتونید وقتی رفتید سربازی اونوقته مرد میشید 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ سیگار:دی غصه نخور میره میاد مرددددد میشه سلااام سیگار؟!!!!! سربازی چند ماهه؟ چرا تهجب کردی؟ لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ از اون روزی که تصمیم گرفتم بزرگ شم:texc5lhcbtrocnmvtp8اگه منظورت مدیر شدنه که چند ماهه اگه مدور شدن یا همون چاق شدنه اونم چند ماهه عجب!! سیگار؟!!!!! سربازی چند ماهه؟ چرا تهجب کردی؟ قضیه سربازی چیه؟!:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ استاد: وقتی بزرگ شوی چه میکنی ؟ شاگرد: عروسی استاد: نخیر منظورم اینست که چكاره میشوی ؟ شاگرد: داماد استاد: منظورم اینست وقتی بزرگ شوی چه میکنی ؟ شاگرد: زن ميگيرم استاد: احمق ، وقتی بزرگ شوی برای پدر و مادرت چه میکنی ؟ شاگرد: عروس ميارم استاد: لعنتی ، پدر و مادرت در آینده از تو چی میخواهد ؟ شاگرد : نوه! 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ سلام ملامو ازين حرفا:smiley (18): من رشتم بودم دو سال مجردی زندگی کردم پیش مامانم اینا هم بودم مستقل بودم اما لامصب اذان که میزنه دلم بد میگیره پنجشنبه هم نامزدی پسر عممه از بچگی با هم بزرگ شدیم نمیتونم برم رشت بودي بعد مجردي زندگي ميكردي؟ غمت نباشه بابا عروسيش ميري ديگه... قابل نداره... :w72: عجب جای یک نفر خیلی خالیه ... :girl_blush2: :smiley (18): سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا ااااااام درود ب روي ماهت:45645: سلام .. جای داداشیتون خالی نباشه :smiley (18): سمیرا؟ اون چیه دستت؟؟؟ هيچي تو دستم نيس:45645: سیگار:دی غصه نخور میره میاد مرددددد میشه چرا جو ميدي سيگار نبود كه داشتم اسفند دود ميكردم كجا مياد گفته ديگه نمياد ...:45645: مگه تا حالا مرد نبود؟:179:خانداداشم نيست پش سرش حرف نزنيد من نقش وكيل مدافعه شو دارم:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده