A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ راست ميگي؟ شبيه كرديه؟ دقيق يادم نمياد ولي يادمه يه كليپ بود كه طرف ميگفت گيلاني هست و ما بعد از گوش دادنش كلي خنديدم و گفتيم اين كه كرديه!..ما رو گرفتي..! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ راست ميگي؟ شبيه كرديه؟دقيق يادم نمياد ولي يادمه يه كليپ بود كه طرف ميگفت گيلاني هست و ما بعد از گوش دادنش كلي خنديدم و گفتيم اين كه كرديه!..ما رو گرفتي..! اره شبیهه خودم کتاب زبون کردی رو دارم میخوام یاد بگیرم خیلی کلمه هاش شبیه ماست لهجشم مثل ماست تقریبا با اینکه دو تا نزاد مختلفتیم 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ جالب بود برام نميدونستم اين مورد رو.. 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ تهرانصبح رفتم دانشگاه سر درگفتم سلام خسته نباشی صیحتون بخیر نگهبونی گفته بههههه خانومه خنده رو بعدش رفتیم سر کلاس بعد رفتیم بوفه اش خوردیم بعدش رفتیم انتشاراتی جزوه گرفتیم بعد اومدیم سر کوچه یونی بستنی خوردیم قاشقم اقتاد یه اقاهه گفت بیا همسنه دخترمی اینم یه قاشق دیگه:دی بعد دوباره رفتیم نشستیم تو پارک بحثای 30 ا 30 کردیم بعد بحث ازدواج شد بعد اومدیم خونه اوووووووو چه كارا كردي كل روزتو كه واسمون تعريف كردي دخمل حسابي بهت خوش گذشتا:smiley (18): لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ اره شبیههخودم کتاب زبون کردی رو دارم میخوام یاد بگیرم خیلی کلمه هاش شبیه ماست لهجشم مثل ماست تقریبا با اینکه دو تا نزاد مختلفتیم موش مرده تو هنوز گيلكي رو بلد نيستي من حرف ميزنم نميفهمي خودتم كه گيلكيت ضعيفه بعد ميخواي كردي ياد بگيري:smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ اوووووووو چه كارا كردي كل روزتو كه واسمون تعريف كردي دخمل حسابي بهت خوش گذشتا:smiley (18): گشنم میشه همش موش مرده تو هنوز گيلكي رو بلد نيستي من حرف ميزنم نميفهمي خودتم كه گيلكيت ضعيفه بعد ميخواي كردي ياد بگيري:smiley (18): یه چند ماهه دارم هر چند وقت چند تا کلمه یاد میگیرم :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ دلم واسه مامانم به شدتتتتتتتتتتتتتت تنگ شده 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ گشنم میشه همش يدونه آزمايش بده:biggrin: یه چند ماهه دارم هر چند وقت چند تا کلمه یاد میگیرم :girl_blush2: چي ياد ميگيري كردي يا گيلكي؟:smiley (18): لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ دلم واسه مامانم به شدتتتتتتتتتتتتتت تنگ شده اي جانم ... ولي من اصلا حستو درك نميكنم چون هميشه ور دله مامانمم:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ چي ياد ميگيري كردي يا گيلكي؟:smiley (18): کردی اي جانم ...ولي من اصلا حستو درك نميكنم چون هميشه ور دله مامانمم:smiley (18): خدا حفظشون کنه ایشالا هیچ وقت این حس تجربه نکنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ هر وقت یه موقعیت خوب گیرم اومد رو به خدا کردم ؛ پرچمش بالا بود..!.آفساید 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ کردی خدا حفظشون کنه ایشالا هیچ وقت این حس تجربه نکنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مینایی مگه کوجا می خونی چرا دوری دانشگاه کجایی:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ غضنفر تور انداخته بود رو آسفالت ماهی بگیره بهش گفتن: چقدر خری، اینجا ماهی نیست!!!! غضنفر میگه: من خر،!! این حیف نونو چی میگی، یک ساعته وایستاده ازم ماهی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ کردی خدا حفظشون کنه ایشالا هیچ وقت این حس تجربه نکنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 به جا كردي بشين يكم گيلكي ياد بگير روحه ميرزا در عزابه:banel_smiley_90:آبرومونو بردي الان به غيرتم بر خورد چرا تجربه نكنم خوبه كه دوري سخت هست ولي خوبه آدم استقلال پيدا ميكنه:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ از مهمترین مزیتهای زندگی در کانون گرم خانواده نسبت به زندگی مجردی، تقسیم پشه ها بین اعضای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ هر وقت یه موقعیت خوب گیرم اومد رو به خدا کردم ؛ پرچمش بالا بود..!.آفساید غضنفر تور انداخته بود رو آسفالت ماهی بگیره بهش گفتن: چقدر خری، اینجا ماهی نیست!!!! غضنفر میگه: من خر،!! این حیف نونو چی میگی، یک ساعته وایستاده ازم ماهی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ ادبیات آقایون هنگام زمین خوردن خانم ها: دوران نامزدی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بمیرم چیزیت که نشد؟ 1سال بعد ازدواج: عزیزم،بیشتر مواظب باش! 3سال بعد: مگه کوری؟جلو پاتو نگاه کن! 5سال بعد: آخیش،دلم خنک شد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ آیا میدانید “ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ” در آخر بعضی اس ام اس ها مساوی با “خفه شو دیگه ” است!؟ :ws47: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ سه تا بهترین خوابیدن های دنیا: 1. خوابیدن رو پای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی کلی خسته ای 2. خوابیدن رو شونه ی عشقت وقتی کلی تنهایی 3. خوابیدن با چشمای باز وقتی استاد داره درس میده :viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده