میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ :texc5lhcbtrocnmvtp8خانجونو والا حالا ميترسم حرفشو بزنم امشب بياد انجمن سرمو شنبه ببره... راستش نميدونم چشه امروز رفتيم آزمايشگا دانشكده كشاورزي هممون اونجارو خيلي دوس داريم سپيده هم بود ولي خيلي كم حرفو ساكت شده امروز هي ميخواستم ازش بپرسم چيزي شده روم نشد با اينكه باهاش خيلي صميمي هستيم و ميدونم همه چي رو بهمون ميگه ولي همش حس ميكنم يه چيزيش هست بهمون نميگه ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آره ونوسم كه نيست اينجا يه جوريه سوت و كوره ... من كه بالغ بر 100 بار خودمو بستم به تخت بي نتيجست :texc5lhcbtrocnmvtp8 بازم دم معرفت خودمون احتمالا ونوسی رفته برای تولدش خودشو آماده کنه یه بار که من ببندمت دیگه ترک میکنی:167: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بازم دم معرفت خودموناحتمالا ونوسی رفته برای تولدش خودشو آماده کنه یه بار که من ببندمت دیگه ترک میکنی:167: خانداداشه لوتي داشتن در صدر اسلام چه حكمي داره؟ يا قمره بني هاشم واي بر من يه چيزي يادم رفت:icon_pf (34):يا حسينه غريب:ydm47612zsesgift969يا آقا سيده جد! نميتوني تركم بدي من بد جوري به اينجا معتاد شدم:putertired: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ خانداداشه لوتي داشتن در صدر اسلام چه حكمي داره؟يا قمره بني هاشم واي بر من يه چيزي يادم رفت:icon_pf (34):يا حسينه غريب:ydm47612zsesgift969يا آقا سيده جد! نميتوني تركم بدي من بد جوري به اينجا معتاد شدم:putertired: حکمش معلومه حالشو ببری اگه من نبودم میخواستی چه کار کنی مریضی به حافظت هم اثر گذاشته سنگ تموم بزار جای منم هرکاری تونستی بکن نمی تونی باسه من وجود نداره شدنیه باید رتاهشو بلد باشی 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ یه فکری بکن دیگه، دخترا منو میدزدناااااااا تیرونی نیمیشه ؟ تحفه :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ تحفه :icon_razz: :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ حکمش معلومه حالشو ببریاگه من نبودم میخواستی چه کار کنی مریضی به حافظت هم اثر گذاشته سنگ تموم بزار جای منم هرکاری تونستی بکن نمی تونی باسه من وجود نداره شدنیه باید رتاهشو بلد باشی اين واسه جمله اولت() خانداداش وحشت كردم عجب چيزي داشت يادم ميرفت ...بايد خودم ميرفتم حلواي خيراتيمو ميپختمحالا چرا جاي تو خودت كه هستي تو راهشو بلدي بگو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ اين واسه جمله اولت()خانداداش وحشت كردم عجب چيزي داشت يادم ميرفت ...بايد خودم ميرفتم حلواي خيراتيمو ميپختمحالا چرا جاي تو خودت كه هستي تو راهشو بلدي بگو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 این واسه شکلک اولت حالا اینقدر حلوای خودتو خیرات کن تا روم به دیوار شییعنی حضوری نمیخوای بری باید حضوری حالیت کنم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ این واسه شکلک اولتحالا اینقدر حلوای خودتو خیرات کن تا روم به دیوار شییعنی حضوری نمیخوای بری باید حضوری حالیت کنم بازم زدي دلمو شكوندي برو حالشو ببر تو بگو كجا برم حضوري آخه 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بازم زدي دلمو شكوندي برو حالشو ببرتو بگو كجا برم حضوري آخه خالشم میبریم به موقش شماره ای چیزی شاید به مینا بگی بیشتر در جریان باید باشه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ خالشم میبریم به موقششماره ای چیزی شاید به مینا بگی بیشتر در جریان باید باشه نه من شمارشو ندارم اين مينا هم كه:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ تو که راست میگی :JC_thinking: یه فکری بکن دیگه، دخترا منو میدزدناااااااا تیرونی نیمیشه ؟ تیرونی ها خودشون میرن شهرستان زن میگیرن تو میخوای بری اونجا:vahidrk:نخیر فقط گیلک میگیری:vahidrk:ثروت باید تو خود استان بمونه تو قزوین 96درصد دانشجویای تهرون و کرج هستن 4درصد هم قزوینی خا معلومه دیگه سیرت و صورت تهرونیا رو میبینی 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ نه من شمارشو ندارم اين مينا هم كه:icon_razz: شماره کی ؟:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ شماره کی ؟:icon_razz: شماره رهبر حزب توده در كردستان! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ من شماره + ادرس خونه اش رو دارم :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ آخيش :lol:بالاخره تموم شد :lol:به همه دوستاي ونوجي تولدشو اطلاع دادم چقدرم دوستاش زيادناز ديشب تا حالا همينجوري دارم لينك ميدم:putertired: 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ آخيش :lol:بالاخره تموم شد :lol:به همه دوستاي ونوجي تولدشو اطلاع دادم چقدرم دوستاش زيادناز ديشب تا حالا همينجوري دارم لينك ميدم:putertired: نه خسته 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ بعد هرجا که میشینی میگی من دنبال تو میام 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ بعد هرجا که میشینی میگی من دنبال تو میام پ ن پ من دنبال تو میام ... جاسوس....... جاسوس 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ پ ن پ من دنبال تو میام ... جاسوس....... جاسوس بسی پیش ما به حساب نمیای جنگ روانی راه انداختی آسفالت این جادرو ما خودمون مهندس نازرش بودیم و شما کشیدید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده