RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ رشتی هستم اما خیلی کرد سنندجو دوست دارم آرهههههههههه؟!؟!؟چرا اونوخ؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ مینایی مشکوک میزنی به این کردستانیا که خیلی وقته گیر دادی حرف جوونه خوشگل هم چند وقت میکنی راستی بچه ها سلام 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ در حال حاضر 54 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 53 مهمان ها) میلاد68 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ [:aghosh: QUOTE=RAPUNZEL;741285]بيخودتو مگه رشتي نيستي؟ بايد رو رشتيا غيرت داشته باشي:vahidrk: تازه من توهين نكردم كه:icon_razz: ممدو گفتم امضاي ممدو اين اميد گذاشته بود منم گفتم رفته كردستون يك زنه كردي به قوله اصفهانيا اِستاده(گرفته)اسمشو گذاشته عم قزي دور كلاش قرمزي :vahidrk: چیکار داری رفیخمو!!با غیرته دیگه:Laie_28: در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 25 مهمان ها) چه خبره اینجا!! میهمانان عزیز تشریف بیارین تو زشته دم در :dancegirl2: سلام بر وبچ 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ پ ن پ خدا برکت تو دومن کی انداخته الان ماها عروسی کرده بودیم از کنار طرف تکون نمبخوردیم اونوقت تو اینجا میچرخی باید یه فرقی بین منو مجرد و تو متاهل باشه یا نه:vahidrk: تو ازدواج کنی تکون نمیخوری ؟ جون خودت اگه خانوم من فردای عروسی نشست پیش من توام پیش شوهرت میشینی من خونه ام بابا خانوم نیست نت نیام برم کجا :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ اوهوم، منم عاشقش شدم انقد دلم برا اون بهرام تنگیده پَ نَ پَ ... بهرام تورو خدا روضه میخونی چرا :vahidrk: چیکار کنم تنهایی ؟ زن میخوای ؟ بگو یه فکری کنیم واست :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ آرهههههههههه؟!؟!؟چرا اونوخ؟ هااانه چون عمو خبری نیست مینایی مشکوک میزنیبه این کردستانیا که خیلی وقته گیر دادی حرف جوونه خوشگل هم چند وقت میکنی راستی بچه ها سلام سلاممتوجه منظورت نشدم؟ چی من از زمانی که تو فروما بودم تو کرد کردستان تعصب داشتم [:aghosh: :vahidrk: چیکار داری رفیخمو!!با غیرته دیگه:Laie_28: در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 25 مهمان ها) چه خبره اینجا!! میهمانان عزیز تشریف بیارین تو زشته دم در :dancegirl2: سلام بر وبچ سه لام چونی تو ازدواج کنی تکون نمیخوری ؟جون خودت اگه خانوم من فردای عروسی نشست پیش من توام پیش شوهرت میشینی من خونه ام بابا خانوم نیست نت نیام برم کجا :icon_pf (34): خداییش ارهمن نت میام چون تنهام تنها نباشم که نمیام :viannen_38: بهرام تورو خداروضه میخونی چرا :vahidrk: چیکار کنم تنهایی ؟ زن میخوای ؟ بگو یه فکری کنیم واست :icon_razz: نخیر بهرم باید بیاد زن گیلک بگیره فقط :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ محبس خويشتن منم ، از اين حصار خسته ام من همه تن انا اللحقم ، كجاست دار ، خسته ام در همه جاي اين زمين ، همنفسم كسي نبود زمين ديار غربت است ، از اين ديار خسته ام كشيده سرنوشت من به دفترم خط عذاب از آن خطي كه او نوشت به يادگار خسته ام در انتظار معجزه ، فصل به فصل رفته ام هم از خزان تكيده ام ، هم از بهار خسته ام به گرد خويش گشته ام ، سوار اين چرخ و فلك بس است تكرار ملال ، ز روزگار خسته ام دلم نمي تپد چرا ، به شوق اين همه صدا من از عذاب كوه بغض ، به كوله بار خسته ام هميشه من دويده ام ، به سوي مسلخ غبار از آنكه گم نمي شوم در اين غبار ، خسته ام به من تمام مي شود سلسله اي رو به زوال من از تبار حسرتم كه از تبار خسته ام قمار بي برنده ايست ، بازي تلخ زندگي چه برده و چه باخته ، از اين قمار خسته ام گذشته از جاده ي ما ، تهي ترين غبار ها از اين غبار بي سوار ، از انتظار خسته ام هميشه ياور است يار ، ولي نه آنكه يار ماست از آنكه يار شد مرا ديدن يار، خسته ام 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ سلاممتوجه منظورت نشدم؟ چی من از زمانی که تو فروما بودم تو کرد کردستان تعصب داشتم تو که راست میگی محبس خويشتن منم ، از اين حصار خسته ام من همه تن انا اللحقم ، كجاست دار ، خسته ام در همه جاي اين زمين ، همنفسم كسي نبود زمين ديار غربت است ، از اين ديار خسته ام كشيده سرنوشت من به دفترم خط عذاب از آن خطي كه او نوشت به يادگار خسته ام در انتظار معجزه ، فصل به فصل رفته ام هم از خزان تكيده ام ، هم از بهار خسته ام به گرد خويش گشته ام ، سوار اين چرخ و فلك بس است تكرار ملال ، ز روزگار خسته ام دلم نمي تپد چرا ، به شوق اين همه صدا من از عذاب كوه بغض ، به كوله بار خسته ام هميشه من دويده ام ، به سوي مسلخ غبار از آنكه گم نمي شوم در اين غبار ، خسته ام به من تمام مي شود سلسله اي رو به زوال من از تبار حسرتم كه از تبار خسته ام قمار بي برنده ايست ، بازي تلخ زندگي چه برده و چه باخته ، از اين قمار خسته ام گذشته از جاده ي ما ، تهي ترين غبار ها از اين غبار بي سوار ، از انتظار خسته ام هميشه ياور است يار ، ولي نه آنكه يار ماست از آنكه يار شد مرا ديدن يار، خسته ام 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بهرام تورو خداروضه میخونی چرا :vahidrk: چیکار کنم تنهایی ؟ زن میخوای ؟ بگو یه فکری کنیم واست :icon_razz: یه فکری بکن دیگه، دخترا منو میدزدناااااااا نخیر بهرم باید بیاد زن گیلک بگیره فقط :vahidrk: تیرونی نیمیشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ یه فکری بکن دیگه، دخترا منو میدزدناااااااا تیرونی نیمیشه ؟ داداش قزوینی باشه بهتره همون جا میمونی 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ :vahidrk: دوباره دست رو خان داداش بلند کردی میشکونم اون دستو که باسه من بلند شده بزار خوب بشی 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ داداش قزوینی باشه بهتره همون جا میمونی قزوینیا خوشگل نیستن آخه 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ دوباره دست رو خان داداش بلند کردی میشکونم اون دستو که باسه من بلند شده بزار خوب بشی دلت مياد دستمو بشكوني؟:babygirl: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ قزوینیا خوشگل نیستن آخه تا شما خوشگلیو تو چی ببینی 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ دلت مياد دستمو بشكوني؟:babygirl: از همون بچکیت هم همین طوری بودی حرفتو میزدی بعد مظلوم بازی در میاوردی از خان جون خبری نیست این ونوسی هم فکر کنم بستنش به تخت تا ترک کنه که نمیاد 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ تا شما خوشگلیو تو چی ببینی سیرت و صورت زیبا 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ از همون بچکیت هم همین طوری بودی حرفتو میزدی بعد مظلوم بازی در میاوردیاز خان جون خبری نیست این ونوسی هم فکر کنم بستنش به تخت تا ترک کنه که نمیاد :texc5lhcbtrocnmvtp8 خانجونو والا حالا ميترسم حرفشو بزنم امشب بياد انجمن سرمو شنبه ببره... راستش نميدونم چشه امروز رفتيم آزمايشگا دانشكده كشاورزي هممون اونجارو خيلي دوس داريم سپيده هم بود ولي خيلي كم حرفو ساكت شده امروز هي ميخواستم ازش بپرسم چيزي شده روم نشد با اينكه باهاش خيلي صميمي هستيم و ميدونم همه چي رو بهمون ميگه ولي همش حس ميكنم يه چيزيش هست بهمون نميگه ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آره ونوسم كه نيست اينجا يه جوريه سوت و كوره ... من كه بالغ بر 100 بار خودمو بستم به تخت بي نتيجست :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ سیرت و صورت زیبا تو قزوین 96درصد دانشجویای تهرون و کرج هستن 4درصد هم قزوینی خا معلومه دیگه سیرت و صورت تهرونیا رو میبینی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده