RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بهرامی رفتی قزوین مرموز شدی چیه چی شده چرا ناراحتی چرا بحثو عوض ميكيني من پاستيل ميخوام خريدي؟ من پاستيل ميخوام 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بهرام كيه؟كيهههههههههههههههههه؟ كيههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه؟ولي خوب خودتو ناراحت نكن هنوز زندست:biggrin: حالا نمیشناسیش؟ به تو هم میگن آجی؟؟؟؟!!! آخي تو چقدررررررررر مظلومي:JC_thinking:يني انقد كوچولويي ديده نميشي ايششششششششششش مظلوم نه، فهلاً دپرس توروخدا سر ظهری دلمون و اشوب نکن :icon_razz: تو زن گرفتی بازم اینجایی؟ بهرامی رفتی قزوین مرموز شدی چیه چی شده چرا ناراحتی هیچی داداش، یکم از تهنایی دلمان گرفت 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ من که دلم یه ذره شده براش، برا شوخیاش، خندیدناش، اون نگاه کردناش، حرف زدناش.... بهرامی کجایی باسه یواشکی امدناش 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ باسه یواشکی امدناش اوهوم، فخط تو اینجا منو درک مبکنی داداش 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ حالا نمیشناسیش؟ به تو هم میگن آجی؟؟؟؟!!! مظلوم نه، فهلاً دپرس تو زن گرفتی بازم اینجایی؟ هیچی داداش، یکم از تهنایی دلمان گرفت نه بابا ميشناسمش اِ بهرام تويييييييييييييفقط يكم فراوشي دارم يادم ميره چرا دپرس داداش :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ تو زن گرفتی بازم اینجایی؟ 200 دفعه گفتم زن نگو .... :vahidrk: بعدشم لال مونی نگرفتم که هنوز میتونم بیام انجمن صحبت کنم :53tnkbetm2eof1u84pj 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ چرا بحثو عوض ميكيني من پاستيل ميخوام خريدي؟ من پاستيل ميخوام بحث تموم شد تو خوب شو بستنی تو یخچاله فقط بستنی پاستیل برات خوب نیست خودت نمیدونی 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ نه بابا ميشناسمش اِ بهرام تويييييييييييييفقط يكم فراوشي دارم يادم ميره چرا دپرس داداش :JC_thinking: گفتم که،از تهنایی 200 دفعه گفتم زن نگو .... :vahidrk:بعدشم لال مونی نگرفتم که هنوز میتونم بیام انجمن صحبت کنم :53tnkbetm2eof1u84pj چی بگم پس؟ بگم شوهر کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بحث تموم شد تو خوب شو بستنی تو یخچاله فقط بستنی پاستیل برات خوب نیست خودت نمیدونی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 گفتم که،از تهنایی چی بگم پس؟ بگم شوهر کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ چی بگم پس؟ بگم شوهر کردی؟ در اصل شوهر کردم دیگه :icon_pf (34): بگو ازواج کردی توضیح نمیخواد بدی دیگه کی خانومه کی اقاس لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ 200 دفعه گفتم زن نگو .... :vahidrk:بعدشم لال مونی نگرفتم که هنوز میتونم بیام انجمن صحبت کنم :53tnkbetm2eof1u84pj :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ خواهش ميتونم:babygirl: دارم فك ميكنم اين چقد شبيهه امضاي يك كردستوني هست كه قراره تشريح بشه :w963: به کردا حرف نزنید من روشون تعصب دارما:vahidrk: بهرام؟راس ميگه ها الان چند روزه نيست يا آقا سيده جد!!! من که دلم یه ذره شده براش، برا شوخیاش، خندیدناش، اون نگاه کردناش، حرف زدناش.... بهرامی کجایی اینجوری میگی ادم عاشقش میشه ها:viannen_38: 200 دفعه گفتم زن نگو .... :vahidrk:بعدشم لال مونی نگرفتم که هنوز میتونم بیام انجمن صحبت کنم :53tnkbetm2eof1u84pj حق با بهرامه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ تو کاری کردی که دلم دیگه میترسه از همه نه سرگذشت نه روزگار کار تو بوده این قمار 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ به کردا حرف نزنید من روشون تعصب دارما:vahidrk: اینجوری میگی ادم عاشقش میشه ها:viannen_38: حق با بهرامه:vahidrk: بيخودتو مگه رشتي نيستي؟ بايد رو رشتيا غيرت داشته باشي:vahidrk: تازه من توهين نكردم كه:icon_razz: ممدو گفتم امضاي ممدو اين اميد گذاشته بود منم گفتم رفته كردستون يك زنه كردي به قوله اصفهانيا اِستاده(گرفته)اسمشو گذاشته عم قزي دور كلاش قرمزي 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ اینجوری میگی ادم عاشقش میشه ها:viannen_38: حق با بهرامه:vahidrk: عاشق کی بهرام .... :icon_razz: یعنی حق با بهرامه که شوهر کردم یا حق با بهرامه که اینجا نباشم :JC_thinking: چقدر محبوب شدم بعد عروسی هر کی منو میبینه میگه چرااینجایی :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ تو کاری کردی که دلم دیگه میترسه از همهنه سرگذشت نه روزگار کار تو بوده این قمار لطفا شعر زير را به سبك دكلمه و غزلواره بخوانيد با نگاهت اين روزا داري منو چوب ميزني.... بزنننننن ، بزننننننن كه داري خوب ميزني... دل بازيگوشه من تازگيها بلا شده:(87):....آخه ميگي چيكار كنم !!؟:icon_pf (72): تا ميام به خود بيام از قفسش جدا شده:ha5t4lmd53df3cpu2lq....آخه ميگي چيكار كنم!؟:w127: (شاعر گمنام) 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ اینجوری میگی ادم عاشقش میشه ها:viannen_38: حق با بهرامه:vahidrk: اوهوم، منم عاشقش شدم انقد دلم برا اون بهرام تنگیده عاشق کی بهرام .... :icon_razz:یعنی حق با بهرامه که شوهر کردم یا حق با بهرامه که اینجا نباشم :JC_thinking: چقدر محبوب شدم بعد عروسی هر کی منو میبینه میگه چرااینجایی :icon_razz: پَ نَ پَ ... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بيخودتو مگه رشتي نيستي؟ بايد رو رشتيا غيرت داشته باشي:vahidrk:تازه من توهين نكردم كه:icon_razz: ممدو گفتم امضاي ممدو اين اميد گذاشته بود منم گفتم رفته كردستون يك زنه كردي به قوله اصفهانيا اِستاده(گرفته)اسمشو گذاشته عم قزي دور كلاش قرمزي رشتی هستم اما خیلی کرد سنندجو دوست دارم عاشق کی بهرام .... :icon_razz:یعنی حق با بهرامه که شوهر کردم یا حق با بهرامه که اینجا نباشم :JC_thinking: چقدر محبوب شدم بعد عروسی هر کی منو میبینه میگه چرااینجایی :icon_razz: پ ن پ خدا برکت تو دومن کی انداخته الان ماها عروسی کرده بودیم از کنار طرف تکون نمبخوردیم اونوقت تو اینجا میچرخی باید یه فرقی بین منو مجرد و تو متاهل باشه یا نه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده