* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ واي ونوجي من ديجه برم يه عالمه كار دارم :th_running1: با باي:wavesmile: بوج بوج مينايي با باي :icon_pf (44):بچه ها جميعا بدرود :heartshape2: باشه عزیزم, شب خوش، بای :aghosh: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ در روزگاری که لبخند آدمها به خاطر شکست توست، برخیز تا بگریند (کوروش کبیر) 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ باهشه ممنون که توضیح دادی ؛ کاملا متوجه شدم خواهش ميتونم:babygirl: در روزگاری که لبخند آدمها به خاطر شکست توست، برخیز تا بگریند (کوروش کبیر) دارم فك ميكنم اين چقد شبيهه امضاي يك كردستوني هست كه قراره تشريح بشه :w963: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ درود زاكان من باموم امروز برفتم دانجگاه:girl_blush2:حالم خوب شده تخريبا:lol: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بسی خوشمان آمد از آمدنت سلام آباجی خوب شدی تقریبا چیه با این همه خرت و پرتی که خریدم الان باید توپ شده باشی زود تر خوب بشی بستنی تو یخچال باسه تو میشه البته اگه ونوس و مینا تا الان دخلشو نیاورده باشن 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ این بهرام و کجا قایم کردین:JC_thinking: بگین بیاد کاریش ندارم :vahidrk: گم شده نکنه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بسی خوشمان آمد از آمدنت سلام آباجی خوب شدی تقریبا چیه با این همه خرت و پرتی که خریدم الان باید توپ شده باشی زود تر خوب بشی بستنی تو یخچال باسه تو میشه البته اگه ونوس و مینا تا الان دخلشو نیاورده باشن سلام حيف شدا يه فسنجون پلو افتاده بودينا:(50): من پاستيل ميخوام :164: من پاستييييييييل پاستييييييييييييييييييييييييييييييييييييل:cryingf: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ این بهرام و کجا قایم کردین:JC_thinking:بگین بیاد کاریش ندارم :vahidrk: گم شده نکنه من همینجا بودم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ این بهرام و کجا قایم کردین:JC_thinking:بگین بیاد کاریش ندارم :vahidrk: گم شده نکنه بهرام؟ راس ميگه ها الان چند روزه نيست يا آقا سيده جد!!! 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ من همینجا بودم اِ تو اينجا بودي دادا بهرام استتار كرده بيدي؟ نبودي ؟كجا بيدي؟ بترسيديم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بهرام؟راس ميگه ها الان چند روزه نيست يا آقا سيده جد!!! راس میگه، ینی کجاس؟ دارم نگرانش میشم بهرررررررررررررااااااااااااااااااااااااااامممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ راس میگه، ینی کجاس؟ دارم نگرانش میشم بهرررررررررررررااااااااااااااااااااااااااامممممممممممم ولش کن بابا بهتر چن روز راحتیم از دستش :viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ اِ تو اينجا بودي دادا بهرام استتار كرده بيدي؟نبودي ؟كجا بيدي؟ بترسيديم آره آجی، اون گوشه نشسته بودم، ندیدین منو 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ ولش کن بابابهتر چن روز راحتیم از دستش :viannen_38: من که دلم یه ذره شده براش، برا شوخیاش، خندیدناش، اون نگاه کردناش، حرف زدناش.... بهرامی کجایی 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ راس میگه، ینی کجاس؟ دارم نگرانش میشم بهرررررررررررررااااااااااااااااااااااااااامممممممممممم بهرام كيه؟كيهههههههههههههههههه؟ كيههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه؟ ولي خوب خودتو ناراحت نكن هنوز زندست:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ آره آجی، اون گوشه نشسته بودم، ندیدین منو آخي تو چقدررررررررر مظلومي:JC_thinking:يني انقد كوچولويي ديده نميشي من که دلم یه ذره شده براش، برا شوخیاش، خندیدناش، اون نگاه کردناش، حرف زدناش.... بهرامی کجایی ايششششششششششش 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ من که دلم یه ذره شده براش، برا شوخیاش، خندیدناش، اون نگاه کردناش، حرف زدناش.... بهرامی کجایی توروخدا سر ظهری دلمون و اشوب نکن :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بهرامی رفتی قزوین مرموز شدی چیه چی شده چرا ناراحتی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده