pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ به جز دومي آدرس بقيه رو بهت ميدم 3000000 $ رو بده آدرس بدم :icon_razz: :texc5lhcbtrocnmvtp8 خا چيكار كنم هي با اين مشتي وايكينگ ميان اين وسط در نوشابه وا ميكنن منم كه معدم ضعيفه حالم بد ميشه عوض اينكه واسم زيره نبات داغ بياره منو ميزنه با اين حالم:viannen_38: :biggrin:يه مدت اينو گفته بودم بعد ورد زبونه بچه ها شده بود هي دوستام تو يوني ميگفتن به آقا سيده جد مخصوصا يلدا ...خوشم مياد اين تيكه گيلكيام ميگيره اصلا عشقه گيلكيم ديگه با نمكه :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): امید فردا باید گزارش کار از برق ببرم 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): تا حالا گريه ميكردي الان ميزني تو سر خودت؟ 12 بار زدي تو سر خودت پژوهشگرا گفتن ضربه زدن به سر باعث پائين آمدن IQميشود همين الان 12 تا اومد پائين ادامه بدي روح استثنائي ميشيا :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ سمیرا حالت خوب شد؟ بهتر شدی؟ این خانداداش چرا اینقدر ولخرجی میکنه؛ واسه پیدا کردن ما چقدر جایزه گذاشته ها لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ خوب بشین بنویس گزارش کارت رو من الانش هم روح استثنایی ام :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ سمیرا حالت خوب شد؟ بهتر شدی؟ این خانداداش چرا اینقدر ولخرجی میکنه؛ واسه پیدا کردن ما چقدر جایزه گذاشته ها الان دقيقا قيافم رو تو يه آينه روبروم ميبينم چشمان شهلا عين كاسه خون دماغ ورم كرده شده بادمجونه جهش يافته به رنگه قرمز رنگ نگو بگو ميت قبرستون زير چشم به ابعاد يك وجب كبود و گود رفته يني زيباي خفته به معناي واقعيه كلمه:biggrin: آره خانداداشه ديگه...الان ميخواستم يه چيز بگم ازش تعريف كنم ولي بدجنسه بذار همونجوري تو خماريش بمونه نميگم:53tnkbetm2eof1u84pj 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ خوب بشین بنویس گزارش کارت رو من الانش هم روح استثنایی ام :girl_blush2: اِ من منظورم اون استثنايي بود نه اين استثنايي:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ خوب بشین بنویس گزارش کارت رو من الانش هم روح استثنایی ام :girl_blush2: چی بنویسم سیم ها رو به صورت ضربدری میبندیم؟ اونموقع اون کلمه های قلمبه میگفتم من میخواستم تو ذهنم بسپارم اینطوری سپردم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ الان دقيقا قيافم رو تو يه آينه روبروم ميبينم چشمان شهلا عين كاسه خون دماغ ورم كرده شده بادمجونه جهش يافته به رنگه قرمز رنگ نگو بگو ميت قبرستون زير چشم به ابعاد يك وجب كبود و گود رفته يني زيباي خفته به معناي واقعيه كلمه:biggrin:آره خانداداشه ديگه...الان ميخواستم يه چيز بگم ازش تعريف كنم ولي بدجنسه بذار همونجوري تو خماريش بمونه نميگم:53tnkbetm2eof1u84pj ای جان؛ کم آمپول زدی دیگه؛ باید تو این وضیعیت آمپول بزنی تا زودتر خوب شی، تو باید رشته ادبیات میرفتی، خیلی با ادبیاته جملت بازی میکنی :persiana__hahaha: حالا به من بگو, تا بعد که خودش بیاد لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ چی بنویسم سیم ها رو به صورت ضربدری میبندیم؟ اونموقع اون کلمه های قلمبه میگفتم من میخواستم تو ذهنم بسپارم اینطوری سپردم چی ازمایش کردید راجع به چی بود ضبدری چیه دیگه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ ای جان؛ کم آمپول زدی دیگه؛ باید تو این وضیعیت آمپول بزنی تا زودتر خوب شی، تو باید رشته ادبیات میرفتی، خیلی با ادبیاته جملت بازی میکنی :persiana__hahaha: حالا به من بگو, تا بعد که خودش بیاد حقا كه رشتيه اصيلي هر چي آمپول بيشتر ببه بهتره سُرُ م بزيي دِ معجزه كونه آمپول و چرك خشك كن رو سرماخوردگي ويروسي اثر نميذاره اين علائم منم مال سرماي ويروسيه اگرم دكترا چرك خشك كن ميدن واسه جلوگيري از عفونت(INFECTION) باكتريايي ثانويست منم كه قبل از اين مريضي عوفت لوزه استربتوكوك گرفتم چرك خشك كن استفاده كردم و چون اثرش دراز مدته كوآموكسي كلاو و 633 اثرش تو بدنم هست و نيازي به دكتر نيستش فعلا مگر در صورت مشاهده دوباره عفونت و احتياج به چرك خشك كن قويتر بقيه آمپولهايي هم كه ميدن مثل بتامتازون و ساير كرتن ها فقط جنبه ضد التهاب موقتي دارن ... تفاقا از همه درسا خوشم مياد غير فيزيك شيميم دوس ندارم . ادبيات جزو درسايي بود كه خيلي دوستش داشتم ولي نه اندازه زيست:lol: هيچي بابا ميخواستم بگم امي با مرامه آبراره ده... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ برید اهنگ پروفم رو گوش کنید 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ حقا كه رشتيه اصيلي هر چي آمپول بيشتر ببه بهتره سُرُ م بزيي دِ معجزه كونهآمپول و چرك خشك كن رو سرماخوردگي ويروسي اثر نميذاره اين علائم منم مال سرماي ويروسيه اگرم دكترا چرك خشك كن ميدن واسه جلوگيري از عفونت(INFECTION) باكتريايي ثانويست منم كه قبل از اين مريضي عوفت لوزه استربتوكوك گرفتم چرك خشك كن استفاده كردم و چون اثرش دراز مدته كوآموكسي كلاو و 633 اثرش تو بدنم هست و نيازي به دكتر نيستش فعلا مگر در صورت مشاهده دوباره عفونت و احتياج به چرك خشك كن قويتر بقيه آمپولهايي هم كه ميدن مثل بتامتازون و ساير كرتن ها فقط جنبه ضد التهاب موقتي دارن ... . بله؛ بله؛ تفاقا از همه درسا خوشم مياد غير فيزيك شيميم دوس ندارم . ادبيات جزو درسايي بود كه خيلي دوستش داشتم ولي نه اندازه زيست من فقط یه بار زیست خوندم ؛ اونم تو اول دبیرستان؛ درس جذابیه اما اینکه حیوون میکشید و تشریح میکنید خیلی بده هيچي بابا ميخواستم بگم امي با مرامه آبراره ده.. آهان, آره ده لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ برید اهنگ پروفم رو گوش کنید آخه خیلی غمگینه :ws44::ws44::ws44: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ برید اهنگ پروفم رو گوش کنید چیکار کردی که جای آهنگ رو فلشش , عکس اومده ؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ چیکار کردی که جای آهنگ رو فلشش , عکس اومده ؟ از واکینگ بپرس 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ بله؛ بله؛ اي جاااااااااا ن قيافشو عاجقتم ونوس:lol: من فقط یه بار زیست خوندم ؛ اونم تو اول دبیرستان؛ درس جذابیه اما اینکه حیوون میکشید و تشریح میکنید خیلی بده آهان, آره ده خيلي درس دوست داشتني هست والا ما هم زياد تشريح نكرديم فقط يه درس 4 واحدي زيست جانوري داشتيم قورباغه و حلزون و ماهي تشريح كرديم هنوز عذاب وجدان داريم فك كنم تو آزمايشگاهه فيزيولوژي هم تشريح داشته باشيم وگرنه بقيه درسامون ربطي به تشريح نداره اون كاره بچه هاي جانوريه ما فقط راجبه ميكروارگانيسم ها (موجودات ذره بيني مخصوصا ذره بينه هايي كه پاتوژن يا بيماريزا هستن ميخونيم) كل ميكروبيولوژي ايناست:1- هماتولوژي=خون شناسي 2-ايمونولوژي=ايمني شناسي3-باكتريولوژي=باكتري شناسي4-مايكولوژي يا فونگيولوژي=قارچ شناسي5-ويرولوژي=ويروس شناسي6-پروتوزئولوژي=انگل شناسي(البته اين نوع انگلها ذره بيني هستن نه ازونايي كه شما فك ميكنيد اونارم ميخونيم ولي جزو دروس تخصصيمون نيستن مثل همون زيست جانوري) بعضيا هم رشته مارو با علوم آزمايشگاهي اشتب ميگيرن فك ميكنن مثلا اينجا كه آزمايش خون و ادرار ميدن شغل ما هست ولي اشتباهه ما ميتونيم اونجا هم كار كنيم چون درس بيوشيمي خونديم ولي در كل درسمون تو اسمش خلاصه شده ميكرو=ذره بيني بيولوژي=زيست شناسي ببشخيد اگه زياد نوشتم چومشتو درد آوردم ميخواستم يه چيزي از اطلاعات محدودم يادت بدم ديجه:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ واي ونوجي من ديجه برم يه عالمه كار دارم :th_running1: با باي:wavesmile: بوج بوج مينايي با باي :icon_pf (44): بچه ها جميعا بدرود :heartshape2: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ چی ازمایش کردید راجع به چی بود ضبدری چیه دیگه همین برق میگرفتیم این وسیلهه میچرخید لامپ روشن میردیم اولین ازمایشمون بود 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ از واکینگ بپرس باهشه خيلي درس دوست داشتني هست والا ما هم زياد تشريح نكرديم فقط يه درس 4 واحدي زيست جانوري داشتيم قورباغه و حلزون و ماهي تشريح كرديم هنوز عذاب وجدان داريمفك كنم تو آزمايشگاهه فيزيولوژي هم تشريح داشته باشيم وگرنه بقيه درسامون ربطي به تشريح نداره اون كاره بچه هاي جانوريه ما فقط راجبه ميكروارگانيسم ها (موجودات ذره بيني مخصوصا ذره بينه هايي كه پاتوژن يا بيماريزا هستن ميخونيم) كل ميكروبيولوژي ايناست:1- هماتولوژي=خون شناسي 2-ايمونولوژي=ايمني شناسي3-باكتريولوژي=باكتري شناسي4-مايكولوژي يا فونگيولوژي=قارچ شناسي5-ويرولوژي=ويروس شناسي6-پروتوزئولوژي=انگل شناسي(البته اين نوع انگلها ذره بيني هستن نه ازونايي كه شما فك ميكنيد اونارم ميخونيم ولي جزو دروس تخصصيمون نيستن مثل همون زيست جانوري) بعضيا هم رشته مارو با علوم آزمايشگاهي اشتب ميگيرن فك ميكنن مثلا اينجا كه آزمايش خون و ادرار ميدن شغل ما هست ولي اشتباهه ما ميتونيم اونجا هم كار كنيم چون درس بيوشيمي خونديم ولي در كل درسمون تو اسمش خلاصه شده ميكرو=ذره بيني بيولوژي=زيست شناسي ببشخيد اگه زياد نوشتم چومشتو درد آوردم ميخواستم يه چيزي از اطلاعات محدودم يادت بدم ديجه:girl_blush2: ممنون که توضیح دادی ؛ کاملا متوجه شدم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده