رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

سلام داداش بهرام (86).gif ,

هم از مهران هم از مژدهی پرسیدم؛ کتابارو نداشتن؛

اون طراحی هندسی راه ها و... رو از یه مولف دیگه داشتش:ws37:

سلام آجی

ای بابا، بعضیاشون تو انقلاب هم گیر نمیاد ، چقد کمیاب شدن texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

مرسی ونوسی، افتادی تو زحمت

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

* v e n o o s * مهمان
سلام آجی

ای بابا، بعضیاشون تو انقلاب هم گیر نمیاد ، چقد کمیاب شدن texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

مرسی ونوسی، افتادی تو زحمت

نه بابا؛ این چه حرفیه؛

اول ترمه؛ کتابا رو همرو بردن؛ حتی عمومی هم پیدا نمیشد؛ چه برسه تخصصی ، تا تو خیابون صف کشیده بودن؛ خیلی شلوغ بود, تا یکی دو هفته دیگه فک کنم بیارن؛

حالا طرفای خونه خودمونم کتابای تخصصی دارن؛ باز سوال میکنم؛ داشتن خبرت میکنم %282343%29.gif

لینک به دیدگاه
نه بابا؛ این چه حرفیه؛

اول ترمه؛ کتابا رو همرو بردن؛ حتی عمومی هم پیدا نمیشد؛ چه برسه تخصصی ، تا تو خیابون صف کشیده بودن؛ خیلی شلوغ بود, تا یکی دو هفته دیگه فک کنم بیارن؛

حالا طرفای خونه خودمونم کتابای تخصصی دارن؛ باز سوال میکنم؛ داشتن خبرت میکنم (2343).gif

آجی کتاب طراحی فرودگاهو خریدم، فقط طراحی هندسی راه آشتو رو بی زحمت اگه مسیرت خورد بپرس

خودمم فردا برم انقلاب ببینم پیدا میشه، هفته بعد سمینار دارم هنوز کتاب ندارم :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پروردگاراااااااااااااااااااااااااااااا:a030:

این آباجی ما بیکار که میشه میشینه سرما میخورهbiggrin.gif

خودتم نمیدونی چته

سرماخوردی یا داری :whistle: یا چشمات درد میکنه یا حالت بدت یا که احوالت بده :ws43:

اگه همه موارد باشه که دیگه خدا اموات شمارو بیامرزه:ws47:

درود خوبي؟:banel_smiley_90:

گفتي پروردگاراا ياد يك موجود افتادم كه از شدت علاقه دوس دارم خفش كنم:icon_razz:

ما و همكاران ما يه عمر اجداد همين ميكروبارو به كشتن داديم الان نوادگانشون دارن تلافي ميكنن:2rqfst4:قسمشون دادم به حرمت همين كه چندين نسل كِشتِشون داديم ولمون كنن :w589: گفتن بايد روش فك كنيم:evilsmile::whistles:

من هم حالم بده هم احوالم بده چوشمم ميسوزه تب دارم گلومو انگار با فندك سوزوندن آبريزش بيني سردرد سرگيجه همراه با مه رقيق صبحگاهي تمام ابري همراه با رعد و برق بارشهاي پراكنده:w821:

سلام

کلداستاپ بخور :53tnkbetm2eof1u84pj

درود:rose: چطوري چه خبر احوال ؟:texc5lhcbtrocnmvtp8آره دارم ميخورم كلد استاپ:ws37:از نسيممون گرفتم:ws37:سيستم ايمني نيست كه هلو هست:icon_razz:دو روز رفتم يوني زودي ازش گرفتم:icon_pf (34):الان دارم فك ميكنم اين شكلكه چقد شبيه منه!!!(:mornincoffee:)

واس اینکه طعم خوش دستم یادت بمونه :w02:

آخی، زبون گاو بخور .... نه ببخشید گل زبون بخور .... ای بابا چی بود گل گاو بخور ..... نه نه آها گل گاو زبون بخور :ws3:

درود خوبي؟ چه خبرا؟:rose:

باوشه به توصيه ي مفيدت عمل ميكنم :a030:گاوِ گل زبون ميخورم.:mornincoffee:

اينم عكس گله گاو زبون خيلي بامزست يكي سرما داشت خواستين برين بهش سر بزنيد ازينا ببريد260px-Starflower_1.jpg:ws3:

سلام داداش بهرام (86).gif ,

هم از مهران هم از مژدهی پرسیدم؛ کتابارو نداشتن؛

اون طراحی هندسی راه ها و... رو از یه مولف دیگه داشتش:ws37:

درود ونوجي:rose:خوبي عجقم كوجايي خبر مبري ازت نيست من كه دارم ميميرم

الان اينجوري جلو مانيتور نشستم:putertired:

• Like 3
لینک به دیدگاه
درود خوبي؟:banel_smiley_90:

گفتي پروردگاراا ياد يك موجود افتادم كه از شدت علاقه دوس دارم خفش كنم:icon_razz:

ما و همكاران ما يه عمر اجداد همين ميكروبارو به كشتن داديم الان نوادگانشون دارن تلافي ميكنن:2rqfst4:قسمشون دادم به حرمت همين كه چندين نسل كِشتِشون داديم ولمون كنن :w589: گفتن بايد روش فك كنيم:evilsmile::whistles:

من هم حالم بده هم احوالم بده چوشمم ميسوزه تب دارم گلومو انگار با فندك سوزوندن آبريزش بيني سردرد سرگيجه همراه با مه رقيق صبحگاهي تمام ابري همراه با رعد و برق بارشهاي پراكنده:w821:

از انجایی که به بخشش نوادگان میکروب ها امدی نیست پس آباجی یه عکس برام بفرست برای همون اعلامیه میخوام:ws43:

راستی یاد چه کسی افتادی:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
از انجایی که به بخشش نوادگان میکروب ها امدی نیست پس آباجی یه عکس برام بفرست برای همون اعلامیه میخوام:ws43:

راستی یاد چه کسی افتادی:ws38:

يني واقعا متوجه نشدي كيو دارم ميگم كي هي ميگه پروردگاراا؟:JC_thinking:!!!!هيچي اصلا بي خيال

خانداداشم خانداداشاي زمان قديم:ws44:يه دور از جوني چيزي:sad0:

بگو لاي خرما گردو بذارن ...فسنجون خيرات ميدي خانداداش با ماهي سفيد :yes:

اموالمم تقسيم ميكنم امين از ارث محروم ميشه چون از خونه متواري شد:icon_razz:

تكرار نميكنم ديگه مراسمو آبرومندانه برگزار كنيد :yes:

گلاب روبان مشكي شمع و ... يادتون نره

اعلاميه رو بدين چاب كنن

دِ نَ دِ عكس خانومارو كه رو اعلاميه نميزنن خانداداش ...ولي تو مسجد تو قسمت زنونه اين عكسو بده بذارن(:w963:)

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام،باز این نقل قولم کار نمیکنه .بهرام:دستت گاز میگرم که یادت بمونه با دم شیر بازی نکنی.ونوس:مهران کی کتابی رو داشته دفعه دومش باشه فقط کتابای معماری داره .سمیرا:سیستم ما هم دست کمی از شما نداره:دی.میلاد:نباتم میریزیم چیز دیگه نمیخوای تعارف نکن؟ راستی از جوزوف خبر نداری؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
آجی کتاب طراحی فرودگاهو خریدم، فقط طراحی هندسی راه آشتو رو بی زحمت اگه مسیرت خورد بپرس

خودمم فردا برم انقلاب ببینم پیدا میشه، هفته بعد سمینار دارم هنوز کتاب ندارم :ws37:

باااشه بااااشه؛ فردا میپرسم؛ %282343%29.gif

د

درود ونوجي:rose:خوبي عجقم كوجايي خبر مبري ازت نيست من كه دارم ميميرم

الان اينجوري جلو مانيتور نشستم:putertired:

سلاااااااااام آجی جونم؛ ای باااابااا ؛ تو چرا همش سرما میخوری؟! اینهمه خانداداش چیزایه خوب خوب میخره ؛ میذاره تو یخچال؛

البته این چند روزه همه سرما خوردن؛ مکشل از هواست %28279%29.gif

مواظب خودِِت بااااش؛ زودی خوب شی :aghosh:

من که تو این هفته همش یونی بودم یا..., همه درسامون هر 8 تا ازمون پروژه میخوان؛ میام نت هم میرم سراغ پروژه ها؛ %281459%29.gif

.ونوس:مهران کی کتابی رو داشته دفعه دومش باشه فقط کتابای معماری داره .

آره خب؛ اما کتابای عمران هم 2 تا قفسه داره؛ ولی بیشتر کتابای معماری رو داره؛ %282343%29.gif

یه کتابخونه هستش تو شهرداری؛ میخوایم از سعدی بریم طرف شهرداری؛ نزدیک ساختمون شهرداری میرسیم؛ سمت راست یه کوچه هستش؛ همیشه کتابایی رو همه جا گشتم نداشت؛ اونجا داشتش، اما کمتر کسی کفشش کرده :persiana__hahaha:

لینک به دیدگاه
يني واقعا متوجه نشدي كيو دارم ميگم كي هي ميگه پروردگاراا؟:JC_thinking:!!!!هيچي اصلا بي خيال

خانداداشم خانداداشاي زمان قديم:ws44:يه دور از جوني چيزي:sad0:

بگو لاي خرما گردو بذارن ...فسنجون خيرات ميدي خانداداش با ماهي سفيد :yes:

اموالمم تقسيم ميكنم امين از ارث محروم ميشه چون از خونه متواري شد:icon_razz:

تكرار نميكنم ديگه مراسمو آبرومندانه برگزار كنيد :yes:

گلاب روبان مشكي شمع و ... يادتون نره

اعلاميه رو بدين چاب كنن

دِ نَ دِ عكس خانومارو كه رو اعلاميه نميزنن خانداداش ...ولي تو مسجد تو قسمت زنونه اين عكسو بده بذارن(:w963:)

یکیو میشناسم که هی میگه پروردگارا اما اگه رو کنم کل تایپیک تخته میشه:ws47:

حالا اگه دور از جون بگم خوب میشی یه نمه واقعی بین باش آباجی این شتریه که دیگه داره در خونه میشینه:ws44:

مراسمم یه کاریش میکنمیم حالا که هنوز رو به دیوار نشدیvahidrk.gif

اینقدر هم بخشش نکن :ws43:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دی.میلاد:نباتم میریزیم چیز دیگه نمیخوای تعارف نکن؟ راستی از جوزوف خبر نداری؟

نه دیگه دستت درد نکنه فعلا چیز دیگه ای نمی خوام

فقط این کارارو به سمیراو ونوسی و الباقی خاهرات هم یاد بده که وقتی خونه نیستی داداشت بی چای نمونه مخصوصا کلاس خصوصی باسه سمیرا بزار:ws43:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام،باز این نقل قولم کار نمیکنه .بهرام:دستت گاز میگرم که یادت بمونه با دم شیر بازی نکنی.ونوس:مهران کی کتابی رو داشته دفعه دومش باشه فقط کتابای معماری داره .سمیرا:سیستم ما هم دست کمی از شما نداره:دی.میلاد:نباتم میریزیم چیز دیگه نمیخوای تعارف نکن؟ راستی از جوزوف خبر نداری؟

اي بابا سيستم ايمنيمون ويروسي شده آنتي ويروس نصب كنيم خوب ميشه:ws37:

باااشه بااااشه؛ فردا میپرسم؛ (2343).gif

سلاااااااااام آجی جونم؛ ای باااابااا ؛ تو چرا همش سرما میخوری؟! اینهمه خانداداش چیزایه خوب خوب میخره ؛ میذاره تو یخچال؛

البته این چند روزه همه سرما خوردن؛ مکشل از هواست (279).gif

مواظب خودِِت بااااش؛ زودی خوب شی :aghosh:

من که تو این هفته همش یونی بودم یا..., همه درسامون هر 8 تا ازمون پروژه میخوان؛ میام نت هم میرم سراغ پروژه ها؛ (1459).gif

آره خب؛ اما کتابای عمران هم 2 تا قفسه داره؛ ولی بیشتر کتابای معماری رو داره؛ (2343).gif

یه کتابخونه هستش تو شهرداری؛ میخوایم از سعدی بریم طرف شهرداری؛ نزدیک ساختمون شهرداری میرسیم؛ سمت راست یه کوچه هستش؛ همیشه کتابایی رو همه جا گشتم نداشت؛ اونجا داشتش، اما کمتر کسی کفشش کرده :persiana__hahaha:

قربونت بشم تقصير اين خانداداشه ديگه هي ميره غذاي ويروسي مياره ميذاره تو يخچال منو مريض ميكنه الكي:viannen_38:استاداي ما هم شرو كردن به درس دادن انگار دنبالشون كردن فعلا يكيشون از ما يه تحقيقه دو نمره اي خواسته حالا بقيشون معلوم نيست چه بلايي ميخوان سرمون بيارن:ws37:

یکیو میشناسم که هی میگه پروردگارا اما اگه رو کنم کل تایپیک تخته میشه:ws47:

حالا اگه دور از جون بگم خوب میشی یه نمه واقعی بین باش آباجی این شتریه که دیگه داره در خونه میشینه:ws44:

مراسمم یه کاریش میکنمیم حالا که هنوز رو به دیوار نشدیvahidrk.gif

اینقدر هم بخشش نکن :ws43:

ا آشناي شما هم درومد پس توام ميشناسيش :biggrin:

هموني كه گفتم مراسم آبرومندانه باشه نذار ونوس زياد گريه كنه مواظب باش اين مينا كمتر حرف بزنه اون وسط خوبيت نداره

مواظب خودت باش:vahidrk:

نه دیگه دستت درد نکنه فعلا چیز دیگه ای نمی خوام

فقط این کارارو به سمیرا خاهرات:4564: هم یاد بده که وقتی خونه نیستی داداشت بی چای نمونه مخصوصا کلاس خصوصی باسه سمیرا بزار:ws43:

:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اي بابا سيستم ايمنيمون ويروسي شده آنتي ويروس نصب كنيم خوب ميشه:ws37:

قربونت بشم تقصير اين خانداداشه ديگه هي ميره غذاي ويروسي مياره ميذاره تو يخچال منو مريض ميكنه الكي:viannen_38:استاداي ما هم شرو كردن به درس دادن انگار دنبالشون كردن فعلا يكيشون از ما يه تحقيقه دو نمره اي خواسته حالا بقيشون معلوم نيست چه بلايي ميخوان سرمون بيارن:ws37:

ا آشناي شما هم درومد پس توام ميشناسيش :biggrin:

هموني كه گفتم مراسم آبرومندانه باشه نذار ونوس زياد گريه كنه مواظب باش اين مينا كمتر حرف بزنه اون وسط خوبيت نداره

مواظب خودت باش:vahidrk:

آره آشنا شدیم با هم

اِهِکی اگه ونوس گریه کنه که کلاسش به هم میخوره مینا هم صحبت میکنمیم مرخصی ندن بهش تهرون بمونه:ws43:

TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28138%29.gifمواظب خودمم هستم

حالا آباجی زنده بمون بزار من برم دوره کلام قرمزی و برگردم بعد یه کاریت میکنیم:ws47:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره آشنا شدیم با هم

اِهِکی اگه ونوس گریه کنه که کلاسش به هم میخوره مینا هم صحبت میکنمیم مرخصی ندن بهش تهرون بمونه:ws43:

TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28138%29.gifمواظب خودمم هستم

حالا آباجی زنده بمون بزار من برم دوره کلام قرمزی و برگردم بعد یه کاریت میکنیم:ws47:

صد بار بهت نگفتم دس رو من بلند نكن :vahidrk:با تو قهر ميكنما:viannen_38:

دور كلات قرمز ديگه كجاس؟ :w58:نكنه ميخواي بري پيشه عم قزي؟:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

باشه، من سعی میکنم گریه نکنم %28732%29.gif

آره آشنا شدیم با هم

سلام؛ اگه گرینه نکنم بیکلاسیه خب%282332%29.gif

لینک به دیدگاه
صد بار بهت نگفتم دس رو من بلند نكن :vahidrk:با تو قهر ميكنما:viannen_38:

دور كلات قرمز ديگه كجاس؟ :w58:نكنه ميخواي بري پيشه عم قزي؟:ws38:

:ws43:احتمالا

سلام؛ اگه گرینه نکنم بیکلاسیه خب%282332%29.gif

سلام

خا پس لینبارو بیکلاس بازی در بیارbiggrin.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه