Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ سلام داداش بهرام , هم از مهران هم از مژدهی پرسیدم؛ کتابارو نداشتن؛ اون طراحی هندسی راه ها و... رو از یه مولف دیگه داشتش سلام آجی ای بابا، بعضیاشون تو انقلاب هم گیر نمیاد ، چقد کمیاب شدن مرسی ونوسی، افتادی تو زحمت 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ سلام آجی ای بابا، بعضیاشون تو انقلاب هم گیر نمیاد ، چقد کمیاب شدن مرسی ونوسی، افتادی تو زحمت نه بابا؛ این چه حرفیه؛ اول ترمه؛ کتابا رو همرو بردن؛ حتی عمومی هم پیدا نمیشد؛ چه برسه تخصصی ، تا تو خیابون صف کشیده بودن؛ خیلی شلوغ بود, تا یکی دو هفته دیگه فک کنم بیارن؛ حالا طرفای خونه خودمونم کتابای تخصصی دارن؛ باز سوال میکنم؛ داشتن خبرت میکنم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ نه بابا؛ این چه حرفیه؛ اول ترمه؛ کتابا رو همرو بردن؛ حتی عمومی هم پیدا نمیشد؛ چه برسه تخصصی ، تا تو خیابون صف کشیده بودن؛ خیلی شلوغ بود, تا یکی دو هفته دیگه فک کنم بیارن؛ حالا طرفای خونه خودمونم کتابای تخصصی دارن؛ باز سوال میکنم؛ داشتن خبرت میکنم آجی کتاب طراحی فرودگاهو خریدم، فقط طراحی هندسی راه آشتو رو بی زحمت اگه مسیرت خورد بپرس خودمم فردا برم انقلاب ببینم پیدا میشه، هفته بعد سمینار دارم هنوز کتاب ندارم 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ پروردگاراااااااااااااااااااااااااااااا این آباجی ما بیکار که میشه میشینه سرما میخوره خودتم نمیدونی چته سرماخوردی یا داری یا چشمات درد میکنه یا حالت بدت یا که احوالت بده اگه همه موارد باشه که دیگه خدا اموات شمارو بیامرزه درود خوبي؟:banel_smiley_90: گفتي پروردگاراا ياد يك موجود افتادم كه از شدت علاقه دوس دارم خفش كنم:icon_razz: ما و همكاران ما يه عمر اجداد همين ميكروبارو به كشتن داديم الان نوادگانشون دارن تلافي ميكنن:2rqfst4:قسمشون دادم به حرمت همين كه چندين نسل كِشتِشون داديم ولمون كنن :w589: گفتن بايد روش فك كنيم:evilsmile: من هم حالم بده هم احوالم بده چوشمم ميسوزه تب دارم گلومو انگار با فندك سوزوندن آبريزش بيني سردرد سرگيجه همراه با مه رقيق صبحگاهي تمام ابري همراه با رعد و برق بارشهاي پراكنده:w821: سلام کلداستاپ بخور :53tnkbetm2eof1u84pj درود:rose: چطوري چه خبر احوال ؟:texc5lhcbtrocnmvtp8آره دارم ميخورم كلد استاپاز نسيممون گرفتمسيستم ايمني نيست كه هلو هست:icon_razz:دو روز رفتم يوني زودي ازش گرفتم:icon_pf (34):الان دارم فك ميكنم اين شكلكه چقد شبيه منه!!!(:mornincoffee:) واس اینکه طعم خوش دستم یادت بمونه آخی، زبون گاو بخور .... نه ببخشید گل زبون بخور .... ای بابا چی بود گل گاو بخور ..... نه نه آها گل گاو زبون بخور درود خوبي؟ چه خبرا؟:rose: باوشه به توصيه ي مفيدت عمل ميكنم گاوِ گل زبون ميخورم.:mornincoffee: اينم عكس گله گاو زبون خيلي بامزست يكي سرما داشت خواستين برين بهش سر بزنيد ازينا ببريد سلام داداش بهرام , هم از مهران هم از مژدهی پرسیدم؛ کتابارو نداشتن؛ اون طراحی هندسی راه ها و... رو از یه مولف دیگه داشتش درود ونوجي:rose:خوبي عجقم كوجايي خبر مبري ازت نيست من كه دارم ميميرم الان اينجوري جلو مانيتور نشستم:putertired: 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ درود خوبي؟:banel_smiley_90:گفتي پروردگاراا ياد يك موجود افتادم كه از شدت علاقه دوس دارم خفش كنم:icon_razz: ما و همكاران ما يه عمر اجداد همين ميكروبارو به كشتن داديم الان نوادگانشون دارن تلافي ميكنن:2rqfst4:قسمشون دادم به حرمت همين كه چندين نسل كِشتِشون داديم ولمون كنن :w589: گفتن بايد روش فك كنيم:evilsmile: من هم حالم بده هم احوالم بده چوشمم ميسوزه تب دارم گلومو انگار با فندك سوزوندن آبريزش بيني سردرد سرگيجه همراه با مه رقيق صبحگاهي تمام ابري همراه با رعد و برق بارشهاي پراكنده:w821: از انجایی که به بخشش نوادگان میکروب ها امدی نیست پس آباجی یه عکس برام بفرست برای همون اعلامیه میخوام راستی یاد چه کسی افتادی 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ از انجایی که به بخشش نوادگان میکروب ها امدی نیست پس آباجی یه عکس برام بفرست برای همون اعلامیه میخوامراستی یاد چه کسی افتادی يني واقعا متوجه نشدي كيو دارم ميگم كي هي ميگه پروردگاراا؟:JC_thinking:!!!!هيچي اصلا بي خيال خانداداشم خانداداشاي زمان قديميه دور از جوني چيزي بگو لاي خرما گردو بذارن ...فسنجون خيرات ميدي خانداداش با ماهي سفيد :yes: اموالمم تقسيم ميكنم امين از ارث محروم ميشه چون از خونه متواري شد:icon_razz: تكرار نميكنم ديگه مراسمو آبرومندانه برگزار كنيد :yes: گلاب روبان مشكي شمع و ... يادتون نره اعلاميه رو بدين چاب كنن دِ نَ دِ عكس خانومارو كه رو اعلاميه نميزنن خانداداش ...ولي تو مسجد تو قسمت زنونه اين عكسو بده بذارن(:w963:) 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ من رفتم بُخُسبم:yawn: :putertired: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ سلام،باز این نقل قولم کار نمیکنه .بهرام:دستت گاز میگرم که یادت بمونه با دم شیر بازی نکنی.ونوس:مهران کی کتابی رو داشته دفعه دومش باشه فقط کتابای معماری داره .سمیرا:سیستم ما هم دست کمی از شما نداره:دی.میلاد:نباتم میریزیم چیز دیگه نمیخوای تعارف نکن؟ راستی از جوزوف خبر نداری؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ آجی کتاب طراحی فرودگاهو خریدم، فقط طراحی هندسی راه آشتو رو بی زحمت اگه مسیرت خورد بپرسخودمم فردا برم انقلاب ببینم پیدا میشه، هفته بعد سمینار دارم هنوز کتاب ندارم باااشه بااااشه؛ فردا میپرسم؛ د درود ونوجي:rose:خوبي عجقم كوجايي خبر مبري ازت نيست من كه دارم ميميرم الان اينجوري جلو مانيتور نشستم:putertired: سلاااااااااام آجی جونم؛ ای باااابااا ؛ تو چرا همش سرما میخوری؟! اینهمه خانداداش چیزایه خوب خوب میخره ؛ میذاره تو یخچال؛ البته این چند روزه همه سرما خوردن؛ مکشل از هواست مواظب خودِِت بااااش؛ زودی خوب شی :aghosh: من که تو این هفته همش یونی بودم یا..., همه درسامون هر 8 تا ازمون پروژه میخوان؛ میام نت هم میرم سراغ پروژه ها؛ .ونوس:مهران کی کتابی رو داشته دفعه دومش باشه فقط کتابای معماری داره . آره خب؛ اما کتابای عمران هم 2 تا قفسه داره؛ ولی بیشتر کتابای معماری رو داره؛ یه کتابخونه هستش تو شهرداری؛ میخوایم از سعدی بریم طرف شهرداری؛ نزدیک ساختمون شهرداری میرسیم؛ سمت راست یه کوچه هستش؛ همیشه کتابایی رو همه جا گشتم نداشت؛ اونجا داشتش، اما کمتر کسی کفشش کرده :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ يني واقعا متوجه نشدي كيو دارم ميگم كي هي ميگه پروردگاراا؟:JC_thinking:!!!!هيچي اصلا بي خيالخانداداشم خانداداشاي زمان قديميه دور از جوني چيزي بگو لاي خرما گردو بذارن ...فسنجون خيرات ميدي خانداداش با ماهي سفيد :yes: اموالمم تقسيم ميكنم امين از ارث محروم ميشه چون از خونه متواري شد:icon_razz: تكرار نميكنم ديگه مراسمو آبرومندانه برگزار كنيد :yes: گلاب روبان مشكي شمع و ... يادتون نره اعلاميه رو بدين چاب كنن دِ نَ دِ عكس خانومارو كه رو اعلاميه نميزنن خانداداش ...ولي تو مسجد تو قسمت زنونه اين عكسو بده بذارن(:w963:) یکیو میشناسم که هی میگه پروردگارا اما اگه رو کنم کل تایپیک تخته میشه حالا اگه دور از جون بگم خوب میشی یه نمه واقعی بین باش آباجی این شتریه که دیگه داره در خونه میشینه مراسمم یه کاریش میکنمیم حالا که هنوز رو به دیوار نشدی اینقدر هم بخشش نکن 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ دی.میلاد:نباتم میریزیم چیز دیگه نمیخوای تعارف نکن؟ راستی از جوزوف خبر نداری؟ نه دیگه دستت درد نکنه فعلا چیز دیگه ای نمی خوام فقط این کارارو به سمیراو ونوسی و الباقی خاهرات هم یاد بده که وقتی خونه نیستی داداشت بی چای نمونه مخصوصا کلاس خصوصی باسه سمیرا بزار 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ سلام،باز این نقل قولم کار نمیکنه .بهرام:دستت گاز میگرم که یادت بمونه با دم شیر بازی نکنی.ونوس:مهران کی کتابی رو داشته دفعه دومش باشه فقط کتابای معماری داره .سمیرا:سیستم ما هم دست کمی از شما نداره:دی.میلاد:نباتم میریزیم چیز دیگه نمیخوای تعارف نکن؟ راستی از جوزوف خبر نداری؟ اي بابا سيستم ايمنيمون ويروسي شده آنتي ويروس نصب كنيم خوب ميشه باااشه بااااشه؛ فردا میپرسم؛ سلاااااااااام آجی جونم؛ ای باااابااا ؛ تو چرا همش سرما میخوری؟! اینهمه خانداداش چیزایه خوب خوب میخره ؛ میذاره تو یخچال؛ البته این چند روزه همه سرما خوردن؛ مکشل از هواست مواظب خودِِت بااااش؛ زودی خوب شی :aghosh: من که تو این هفته همش یونی بودم یا..., همه درسامون هر 8 تا ازمون پروژه میخوان؛ میام نت هم میرم سراغ پروژه ها؛ آره خب؛ اما کتابای عمران هم 2 تا قفسه داره؛ ولی بیشتر کتابای معماری رو داره؛ یه کتابخونه هستش تو شهرداری؛ میخوایم از سعدی بریم طرف شهرداری؛ نزدیک ساختمون شهرداری میرسیم؛ سمت راست یه کوچه هستش؛ همیشه کتابایی رو همه جا گشتم نداشت؛ اونجا داشتش، اما کمتر کسی کفشش کرده :persiana__hahaha: قربونت بشم تقصير اين خانداداشه ديگه هي ميره غذاي ويروسي مياره ميذاره تو يخچال منو مريض ميكنه الكي:viannen_38:استاداي ما هم شرو كردن به درس دادن انگار دنبالشون كردن فعلا يكيشون از ما يه تحقيقه دو نمره اي خواسته حالا بقيشون معلوم نيست چه بلايي ميخوان سرمون بيارن یکیو میشناسم که هی میگه پروردگارا اما اگه رو کنم کل تایپیک تخته میشهحالا اگه دور از جون بگم خوب میشی یه نمه واقعی بین باش آباجی این شتریه که دیگه داره در خونه میشینه مراسمم یه کاریش میکنمیم حالا که هنوز رو به دیوار نشدی اینقدر هم بخشش نکن ا آشناي شما هم درومد پس توام ميشناسيش :biggrin: هموني كه گفتم مراسم آبرومندانه باشه نذار ونوس زياد گريه كنه مواظب باش اين مينا كمتر حرف بزنه اون وسط خوبيت نداره مواظب خودت باش:vahidrk: نه دیگه دستت درد نکنه فعلا چیز دیگه ای نمی خوامفقط این کارارو به سمیرا خاهرات هم یاد بده که وقتی خونه نیستی داداشت بی چای نمونه مخصوصا کلاس خصوصی باسه سمیرا بزار 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ اي بابا سيستم ايمنيمون ويروسي شده آنتي ويروس نصب كنيم خوب ميشه قربونت بشم تقصير اين خانداداشه ديگه هي ميره غذاي ويروسي مياره ميذاره تو يخچال منو مريض ميكنه الكي:viannen_38:استاداي ما هم شرو كردن به درس دادن انگار دنبالشون كردن فعلا يكيشون از ما يه تحقيقه دو نمره اي خواسته حالا بقيشون معلوم نيست چه بلايي ميخوان سرمون بيارن ا آشناي شما هم درومد پس توام ميشناسيش :biggrin: هموني كه گفتم مراسم آبرومندانه باشه نذار ونوس زياد گريه كنه مواظب باش اين مينا كمتر حرف بزنه اون وسط خوبيت نداره مواظب خودت باش:vahidrk: آره آشنا شدیم با هم اِهِکی اگه ونوس گریه کنه که کلاسش به هم میخوره مینا هم صحبت میکنمیم مرخصی ندن بهش تهرون بمونه مواظب خودمم هستم حالا آباجی زنده بمون بزار من برم دوره کلام قرمزی و برگردم بعد یه کاریت میکنیم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ آره آشنا شدیم با هماِهِکی اگه ونوس گریه کنه که کلاسش به هم میخوره مینا هم صحبت میکنمیم مرخصی ندن بهش تهرون بمونه مواظب خودمم هستم حالا آباجی زنده بمون بزار من برم دوره کلام قرمزی و برگردم بعد یه کاریت میکنیم صد بار بهت نگفتم دس رو من بلند نكن :vahidrk:با تو قهر ميكنما:viannen_38: دور كلات قرمز ديگه كجاس؟ نكنه ميخواي بري پيشه عم قزي؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ هموني كه گفتم مراسم آبرومندانه باشه نذار ونوس زياد گريه كنه مواظب باش اين مينا كمتر حرف بزنه اون وسط خوبيت نداره باشه، من سعی میکنم گریه نکنم آره آشنا شدیم با هماِهِکی اگه ونوس گریه کنه که کلاسش به هم میخوره مینا هم صحبت میکنمیم مرخصی ندن بهش تهرون بمونه سلام؛ اگه گرینه نکنم بیکلاسیه خب لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ صد بار بهت نگفتم دس رو من بلند نكن :vahidrk:با تو قهر ميكنما:viannen_38:دور كلات قرمز ديگه كجاس؟ نكنه ميخواي بري پيشه عم قزي؟ احتمالا باشه، من سعی میکنم گریه نکنم سلام؛ اگه گرینه نکنم بیکلاسیه خب سلام خا پس لینبارو بیکلاس بازی در بیار 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ باشه، من سعی میکنم گریه نکنم سلام؛ اگه گرینه نکنم بیکلاسیه خب جل الخالق ميگم اون بالا چرا به جا نقل قول از اسم من اسم مينا اومده يه بارم جواب پستتو اون بالا دادم توش هيچيه ونوس به جان خودم ورژن جديديه ممل جين دارهوام كه از جن ميترسي:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ احتمالا سلام خا پس لینبارو بیکلاس بازی در بیار پس هاچينو واچين يه پاتو برچين لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ چرا پست خالی میدی!!!!!!!!!!!!!!!:ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده