VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ مدیریت برنامه ریزی و طراحی فرودگاه، از دکتر صفار زاده طرح هندسی راه ها و خیابان ها، (آیین نامه اشتو ) خو میزتو میدادی بهش، چقد خسیسی تو نه بابا بهش گفتم استفاده کن ترم یک رفتم رشت دیدم کتابامو صاحب شده ترم دو رفتم تلویزیونمو صاحب شده بود ترم سه رفتم دیدم تختمو باز کرده گذاشته بیرون و تشک منو صاحب شده ترم چهار رفتم دیدم اتاقو صاحب شده نمیدونم این ترم برم چی رو صاحب میشه کتاباتو قزوین نداشت ؟یعنی رشت داره؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ QUOTE] با این واحد ارایه دادانشون خدا بخواد 4 ترم دیگه تموم میشه اما شاید همینجا موندگار شدم:icon_pf (34): واسه چی موندگار؟؟؟ هاااان؟؟؟؟ مدیریت برنامه ریزی و طراحی فرودگاه، از دکتر صفار زاده طرح هندسی راه ها و خیابان ها، (آیین نامه اشتو ) باهشه؛ 2 شنبه میرم میپرسم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ QUOTE] واسه چی موندگار؟؟؟ هاااان؟؟؟؟ باهشه؛ 2 شنبه میرم میپرسم [/QUO شاید منم اینجا مزدوج شدم :دی دور از شوخی واسه کار و ادامه تحصیل اینجا شرایطش بهتره 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها من برم شامم باید درست کنم:viannen_38:فعلا:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ QUOTE] واسه چی موندگار؟؟؟ هاااان؟؟؟؟ باهشه؛ 2 شنبه میرم میپرسم [/QUO شاید منم اینجا مزدوج شدم :دی دور از شوخی واسه کار و ادامه تحصیل اینجا شرایطش بهتره بچه ها من برم شامم باید درست کنم:viannen_38:فعلا:icon_pf (44): آهان؛ اوکی، :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ نه بابابهش گفتم استفاده کن ترم یک رفتم رشت دیدم کتابامو صاحب شده ترم دو رفتم تلویزیونمو صاحب شده بود ترم سه رفتم دیدم تختمو باز کرده گذاشته بیرون و تشک منو صاحب شده ترم چهار رفتم دیدم اتاقو صاحب شده نمیدونم این ترم برم چی رو صاحب میشه کتاباتو قزوین نداشت ؟یعنی رشت داره؟ آره ممکنه اونجا داشته باشه، چون رشتمو دانشگاه گیلان هم داره 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ آره ممکنه اونجا داشته باشه، چون رشتمو دانشگاه گیلان هم داره بهر حال پیدا نکردی بگو از اینجا واست بپرسم:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ QUOTE] باهشه؛ 2 شنبه میرم میپرسم دستت مرسی بهر حال پیدا نکردی بگو از اینجا واست بپرسم:icon_razz: اگه رشت هم داشته باشه بازم باس بیام انقلاب بگیرم ، از رشت نزدیکتره 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ دستت مرسی اگه رشت هم داشته باشه بازم باس بیام انقلاب بگیرم ، از رشت نزدیکتره خب تو میخوای بیای اینجا بگیری چه کاره ای ونوس بره بپرسه :vahidrk: تو الان خ انقلاب تهرانو بلدی دیگه؟ این شعر هوای قزوین: دیوانه شهرهاست قزوین هر لحظه به یک هواست قزوین 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ خب تو میخوای بیای اینجا بگیری چه کاره ای ونوس بره بپرسه :vahidrk: تو الان خ انقلاب تهرانو بلدی دیگه؟ این شعر هوای قزوین: دیوانه شهرهاست قزوین هر لحظه به یک هواست قزوین آخه شاید فردا رفتم شمال اگه بلد نباشم تو یادم میدی دیگه عجب شهر عجیبییست قزوین 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ آخه شاید فردا رفتم شمال اگه بلد نباشم تو یادم میدی دیگه عجب شهر عجیبییست قزوین اره یادت میدم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ اره یادت میدم:vahidrk: آفرین دختر خوب 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ آفرین دختر خوب اخه با اون دستت چرا میزنی:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ زاکان سلام و درود کسی نیست اینجا یه لیوان چای بیاره لیوانی باشه ها 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ اي خداااااااااااااااااااااا من بازم مريض شدمممممممممم:w821: سرما خوردم دارم ميميرمچوشمم ميسوزهحالم بدهههههههه:mornincoffee: احوالم بده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ اي خداااااااااااااااااااااامن بازم مريض شدمممممممممم:w821: سرما خوردم دارم ميميرمچوشمم ميسوزهحالم بدهههههههه:mornincoffee: احوالم بده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 پروردگاراااااااااااااااااااااااااااااا این آباجی ما بیکار که میشه میشینه سرما میخوره خودتم نمیدونی چته سرماخوردی یا داری یا چشمات درد میکنه یا حالت بدت یا که احوالت بده اگه همه موارد باشه که دیگه خدا اموات شمارو بیامرزه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ زاکان سلام و درودکسی نیست اینجا یه لیوان چای بیاره لیوانی باشه ها سلام امر دیگه اي خداااااااااااااااااااااامن بازم مريض شدمممممممممم:w821: سرما خوردم دارم ميميرمچوشمم ميسوزهحالم بدهههههههه:mornincoffee: احوالم بده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام کلداستاپ بخور :53tnkbetm2eof1u84pj 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ سلامامر دیگه سلام کلداستاپ بخور :53tnkbetm2eof1u84pj سلام مینایی نبات یادت نره 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ اخه با اون دستت چرا میزنی:vahidrk: واس اینکه طعم خوش دستم یادت بمونه اي خداااااااااااااااااااااامن بازم مريض شدمممممممممم:w821: سرما خوردم دارم ميميرمچوشمم ميسوزهحالم بدهههههههه:mornincoffee: احوالم بده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آخی، زبون گاو بخور .... نه ببخشید گل زبون بخور .... ای بابا چی بود گل گاو بخور ..... نه نه آها گل گاو زبون بخور 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ سلام داداش بهرام , هم از مهران هم از مژدهی پرسیدم؛ کتابارو نداشتن؛ اون طراحی هندسی راه ها و... رو از یه مولف دیگه داشتش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده