Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ بیا بچه یه هفته رفت قزوین از دست رفت داداش قزوینه هااااااا 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ درود بر شومان جغلان ونوس امروز اومدي يونيمون؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 بهرام چي شده داداشي چرا نقاشيات اونجوري شده به قول اخراجيهاي 3 نكنه شما هم آره... داشتیم میلاد:دیسمیرا من بیچاره امرزو 5 صبح زدم بیرون بابا یونب ما اون سر دنیاس فسیل میشم تا برمو بیام ونوسی چه خبر همچنان پرچم بالاست آخيعيب نداره تو ميتوني امي پرچم بالاي اورسته 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ داشتیم میلاد:دیسمیرا من بیچاره امرزو 5 صبح زدم بیرون بابا یونب ما اون سر دنیاس فسیل میشم تا برمو بیام ونوسی چه خبر همچنان پرچم بالاست عزیزم :aghosh: خسته نباشی، آره همچنان بالاست؛ جات خیلی خالیه جمعه چرا؟ طولانیه؛ حسش نیس توضیح بدم درود بر شومان جغلان ونوس امروز اومدي يونيمون؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 سلاااااام عزیزم؛ :aghosh: آره؛ 5 تا 9 شب اونجا بودم؛ آمفی تئاتزتون قشنگه ها؛ با دوستم اواخرش زدیم بیرون نیم ساعتی تو یونیتون گشتیم؛ اونور که میره سرویسه خواهران؛ بعد مستقیم رفتیم طرف تعمیر نگهداری؛ دیدیم بن بسته؛ ضایع گشتیم ؛ برگشتیم؛ دوبراه رفتیم طرف سالن و... لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ عزیزم :aghosh: خسته نباشی، آره همچنان بالاست؛ جات خیلی خالیه طولانیه؛ حسش نیس توضیح بدم سلاااااام عزیزم؛ :aghosh: آره؛ 5 تا 9 شب اونجا بودم؛ آمفی تئاتزتون قشنگه ها؛ با دوستم اواخرش زدیم بیرون نیم ساعتی تو یونیتون گشتیم؛ اونور که میره سرویسه خواهران؛ بعد مستقیم رفتیم طرف تعمیر نگهداری؛ دیدیم بن بسته؛ ضایع گشتیم ؛ برگشتیم؛ دوبراه رفتیم طرف سالن و... آمفي تئاترمون آره باحاله رفتي پشت يوني ديگه؟ اين دانشگامون خجگل نيست 3 ترم اول دانشكده كشاورزي بوديم واااااااااي خيلي جاش باحاله نميدونم تعريفشو شنيدي يا نه آخر جاده لاكان بود از فرعي يه روستا به نام سلكي سر وارد ميشدي ميرفتي آخر به يه منطقه كوهستاني ميرسيدي سرسبزززززززززززززززززز خيلي جاي قشنگي بود الان اونجا يه ساختمون مجزا سلف سرويس شاختن 3 -4 تا ديگه هم دارن دانشكده ميسازن پرستاري مامايي و خابگاه و... فقط بديش اين بود كه اونجا ميرفتي اگه ماشين نميبردي گير ميكردي فقط با اتوبوس يوني بايد برميگشتي خيييييييلي جاي قشنگي بود اونجارو دوس داشتم با اينكه صب مجبور بودم زودتر بيدار شم تا به اونجا برسم ولي اين ترم پنجشنبه ها آزمايشگاه بيوشيمي 2 مون اونجا تشكيل ميشه :lol: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ بهرام چي شده داداشي چرا نقاشيات اونجوري شده به قول اخراجيهاي 3 نكنه شما هم آره... یه ستاره داره خاموش میشه، دعا کنید روشن بمونه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ QUOTE] آمفي تئاترمون آره باحاله رفتي پشت يوني ديگه؟اين دانشگامون خجگل نيست 3 ترم اول دانشكده كشاورزي بوديم واااااااااي خيلي جاش باحاله نميدونم تعريفشو شنيدي يا نه آخر جاده لاكان بود از فرعي يه روستا به نام سلكي سر وارد ميشدي ميرفتي آخر به يه منطقه كوهستاني ميرسيدي سرسبزززززززززززززززززز خيلي جاي قشنگي بود الان اونجا يه ساختمون مجزا سلف سرويس شاختن 3 -4 تا ديگه هم دارن دانشكده ميسازن پرستاري مامايي و خابگاه و... فقط بديش اين بود كه اونجا ميرفتي اگه ماشين نميبردي گير ميكردي فقط با اتوبوس يوني بايد برميگشتي خيييييييلي جاي قشنگي بود اونجارو دوس داشتم با اينكه صب مجبور بودم زودتر بيدار شم تا به اونجا برسم ولي اين ترم پنجشنبه ها آزمايشگاه بيوشيمي 2 مون اونجا تشكيل ميشه :lol: آهان؛ راستی، اون 2 تا آبخوری آبی ها پیشه سرویس خواهران, آبش خوردنیه دیگه؛ مشکل نداشت که؟ یه ستاره داره خاموش میشه، دعا کنید روشن بمونه لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ یه ستاره داره خاموش میشه، دعا کنید روشن بمونه چي شده ؟يعني چي؟؟ QUOTE] آهان؛ راستی، اون 2 تا آبخوری آبی ها پیشه سرویس خواهران, آبش خوردنیه دیگه؛ مشکل نداشت که؟ نه مشكلي نداشت ...چي ميگه اين بهرام كسي چيزيش شده؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ QUOTE] چي شده ؟يعني چي؟؟ نه مشكلي نداشت ...چي ميگه اين بهرام كسي چيزيش شده؟ احتمالا تو قزوین یه خبراییه لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ چي شده ؟يعني چي؟؟ نه مشكلي نداشت ...چي ميگه اين بهرام كسي چيزيش شده؟ هیچی، چرت و پرت گفتم، بیخیال :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ QUOTE] احتمالا تو قزوین یه خبراییه چه خبرايي هیچی، چرت و پرت گفتم، بیخیال :texc5lhcbtrocnmvtp8 واسه چي با احساسات آدم بازي ميكني:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ سلام جغلان چطور مطورید ساعت 30 دقیقه بامداد بر پایه سه پایه هستش 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ سلام جغلان چطور مطوریدساعت 30 دقیقه بامداد بر پایه سه پایه هستش سلام آبرار تي احوال خُب ايسه:yawn: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ سلام آبرار تي احوال خُب ايسه:yawn: سلام جانه آباجی می احوال توپ ایسه شیمی احوال خب ایسه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ سلام جانه آباجی می احوال توپ ایسه شیمی احوال خب ایسه ما نيز خُب ايسيم ميگم:(50):گيلكي فشرده كار ميكني؟ خيلي جديدا خوب حرف ميزنيا:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها من برفتم لا لا:yawn:شب خوش :bigbed: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ ما نيز خُب ايسيم ميگم:(50):گيلكي فشرده كار ميكني؟ خيلي جديدا خوب حرف ميزنيا:girl_blush2: نه فقط یه سری به جزواتم انداختم خودت یادم دادی اینا رو 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها من برفتم لا لا:yawn:شب خوش:bigbed: شب و روزت خوش ما همچنان هستیم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ QUOTE=میلاد68;735643]نه فقط یه سری به جزواتم انداختم خودت یادم دادی اینا رو خوبه ادامه بدي ليسانس زبان گيلكي ميگيري كارشناسي ارشد تنوع بيشتر ميشه فوق ليسانس زبان فومني يا مثلا سياهكلي و رشتي و ... :biggrin: برنامه ريزي كن تست هاي گاچ(رشتيا به آدم پا پرانتزي ميگن گاچ) هم بزن 100% به صورت تضميني قبولي:texc5lhcbtrocnmvtp8 سلاممم:دی عيلللللللك چطوري؟ چه خبر چه اخبار؟:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ سلاممم:دی سلام مینایی کجایی خوشی QUOTE=میلاد68;735643]نه فقط یه سری به جزواتم انداختم خودت یادم دادی اینا رو خوبه ادامه بدي ليسانس زبان گيلكي ميگيري كارشناسي ارشد تنوع بيشتر ميشه فوق ليسانس زبان فومني يا مثلا سياهكلي و رشتي و ... :biggrin: برنامه ريزي كن تست هاي گاچ(رشتيا به آدم پا پرانتزي ميگن گاچ) هم بزن 100% به صورت تضميني قبولي:texc5lhcbtrocnmvtp8 عيلللللللك چطوري؟ چه خبر چه اخبار؟:biggrin: نمی خوام خودم یاد میگیرم تست نمیخواد تشریحی کار می کنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده