* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ منم هستم !!! خوش اومتی مونایی بهله خوفم دارم آماده ميشم فردا برم يونيمونايي رو ديدي اومد هموني كه گفته بيدم :texc5lhcbtrocnmvtp8 بجاش من دیشب 2 تا آپپولو 1 سرُم زدم , اینقدر این رانندگی فشارمو میندازه سلامچه خبربارونه هنوز رشت؟بهرامی غر میزنیااا خودت گفتی قزوین خوبه سلااااام مینایی؛ دوباره داره بارون میاد, بوخودا من همیشه پسر خوبی بودم :texc5lhcbtrocnmvtp8 بابا من پسر خوبی هستم بوخودا :texc5lhcbtrocnmvtp8 من که میگم قزوین خوبه، فقط دلم برا شماها تنگ میشه :texc5lhcbtrocnmvtp8 بوخودا راس میگی؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ سلام نمیدونم چرا نمیتونم نقل قول بگیرمخوش بحالتون اینجا خیلی گرمه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ سلام نمیدونم چرا نمیتونم نقل قول بگیرمخوش بحالتون اینجا خیلی گرمه عزیزم؛ با فایرفاکس بیا, بهتره؛ من خیلی سرعتم خوب شده؛ ورژنش به من ساخت؛ امسال همش داره بارون میادا؛ همچا زمین در حال گرم شدنه؛ اینجا رو باش همش باهرونه لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي من چرا نميتونم نقل قول چندگانه بگيرم:icon_pf (34):محمد الهي عم قزي ازت طلاق بگيره ... محمد خودم با همين دستاي خودم تشريحت ميكنم:icon_razz: بجاش من دیشب 2 تا آپپولو 1 سرُم زدم , خدا بد نده شي شده؟ منم فقط ازون حالت اسفناك در اومدم والا خوبه خوب نشدم همش سرفه ميكنم با وجود اونهمه دارو بازم لوزه هام اوضاعش خرابه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي من چرا نميتونم نقل قول چندگانه بگيرم:icon_pf (34):محمد الهي عم قزي ازت طلاق بگيره ... محمد خودم با همين دستاي خودم تشريحت ميكنم:icon_razz: خدا بد نده شي شده؟ منم فقط ازون حالت اسفناك در اومدم والا خوبه خوب نشدم همش سرفه ميكنم با وجود اونهمه دارو بازم لوزه هام اوضاعش خرابه من چرا این مشکلو ندارم؛ نقل میگیرم هیچی نشد؛ فقط فشارم افتاده بود, اینقده پارک دوبل تمرین کردم الان که خوبم, تو هم برو آپول بزن زودتر خوف شی لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ من چرا این مشکلو ندارم؛ نقل میگیرم هیچی نشد؛ فقط فشارم افتاده بود, اینقده پارک دوبل تمرین کردم الان که خوبم, تو هم برو آپول بزن زودتر خوف شی دمت گرم با فاير فاكس اومدم عجب سرعت خفناتي داره:lol:زودتر ميگفتي خووو همه مشكلاتم حل شد تشكر اينا هم مياد واسم ايول چقد لاتي حرف زدم اون بالا:biggrin: من تا الان فك كنم بالغ بر 20 تا زدم چه به صورت IV(وريدي) چه IM(عضلاني) هم برا عفونت استربتوكوك لوزه هم برا حساسيت روزگارم سياه شد خوبم نشدم:icon_pf (34):تو الان حالت بهتره شده كه ايشالا؟ بابا اين دكتراي رشتم نوبرن به خدا تا تكون ميخوري بهت سرم ميدن :icon_pf (34):رشتيام ديگه عادت كردن تا مريض ميشن ميگن بيشيم ايتا سُرُم بزنيم خوب بيبيم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ بوخودا من همیشه پسر خوبی بودم :texc5lhcbtrocnmvtp8 بابا من پسر خوبی هستم بوخودا :texc5lhcbtrocnmvtp8 من که میگم قزوین خوبه، فقط دلم برا شماها تنگ میشه :texc5lhcbtrocnmvtp8 بوگو بوخودا!!يادت رفت بگيا 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ دمت گرم با فاير فاكس اومدم عجب سرعت خفناتي دارهزودتر ميگفتي خووو همه مشكلاتم حل شد تشكر اينا هم مياد واسم ايول ببینم اینی که گفتی تو سیستم ما هم پیدا میشه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ بوخودا راس میگی؟ آره بوخودا :texc5lhcbtrocnmvtp8 بوگو بوخودا!!يادت رفت بگيا بوخودا:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ دمت گرم با فاير فاكس اومدم عجب سرعت خفناتي دارهزودتر ميگفتي خووو همه مشكلاتم حل شد تشكر اينا هم مياد واسم ايولببینم اینی که گفتی تو سیستم ما هم پیدا میشه پیدا نمیشه! من با فاير فاكس نميومدم هيچوقت الان اومدم همه مشكلات حل شد الان ميتونم نقل قول بيگيرم:lol: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ چِنَ شِمِ لهجَ غَليظَ چی بوکونیم دِ هَتو یاد فاگیرفتیم فقط غلطاشو بشمار 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ چی بوکونیم دِ هَتو یاد فاگیرفتیمفقط غلطاشو بشمار بابااااااااااااااااااااااا خوب حرفيدي كه ملومه مهلم گيلكيت هر كي بود خوب بود :texc5lhcbtrocnmvtp8 من كه نبودم از من هيشي ياد نگرفتي آخر:icon_razz:فقط اون آخريه رو بايد ميگفتي ياد فَگيفتيم:yes: مازندراني بودش اون جمله بالا گيلكي نبود كه چقد لهجتون غليظه مازندراني=چِنَ شِمِ لهجَ غليظَ:5c6ipag2mnshmsf5ju3 گيلكي=چقد شيمي لهجه غليظه:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ ونوس كويا بوشويي 24 ساعت انجمنه دورون ايسايي بوشويي ناهار :biggrin: آوووووووووووووووو ان ميلادم بوشو :icon_razz: خو هَسَ من تنهايي خانه دورون چي بوكونم آخجون چيقد خوشالممممممممممممم رفتم امروز دانشگا:texc5lhcbtrocnmvtp8 دوس جونام همه اومده بودن از ولايتهايشان:texc5lhcbtrocnmvtp8 چقد شيطوني كردم:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ دمت گرم با فاير فاكس اومدم عجب سرعت خفناتي داره:lol:زودتر ميگفتي خووو همه مشكلاتم حل شد تشكر اينا هم مياد واسم ايولچقد لاتي حرف زدم اون بالا:biggrin: من تا الان فك كنم بالغ بر 20 تا زدم چه به صورت IV(وريدي) چه IM(عضلاني) هم برا عفونت استربتوكوك لوزه هم برا حساسيت روزگارم سياه شد خوبم نشدم:icon_pf (34):تو الان حالت بهتره شده كه ايشالا؟ بابا اين دكتراي رشتم نوبرن به خدا تا تكون ميخوري بهت سرم ميدن :icon_pf (34):رشتيام ديگه عادت كردن تا مريض ميشن ميگن بيشيم ايتا سُرُم بزنيم خوب بيبيم دیدی گفتم با اون خوبه :biggrin: بلد هم نیستن سرم بزنن؛ ذیشب اول تو ذست چپم زد , رگم پیدا نبود , زد تو گوشت؛ دستم یه عالمه باد کرده بود الان خوفه خوفم :icon_pf (44): چِنَ شِمِ لهجَ غَليظَ هنه بوگو دمت گرم با فاير فاكس اومدم عجب سرعت خفناتي دارهزودتر ميگفتي خووو همه مشكلاتم حل شد تشكر اينا هم مياد واسم ايولببینم اینی که گفتی تو سیستم ما هم پیدا میشه میلاد, این که میگیم مرورگره؛ الان به احتمال زیاد با مرورگر اینترنت اکسپلور اومدی؛ اگه فایرفاکس نداری؛ دانلودش کن؛ خیلی خوبه؛ آره بوخودا :texc5lhcbtrocnmvtp8 بوخودا:texc5lhcbtrocnmvtp8 تازگیا چقد بوخودا میگی :persiana__hahaha: یادش بخیر؛ پوپک گلدره تو سریال دریا همیشه به بخدا میگفت بوخودا ونوس كويا بوشويي 24 ساعت انجمنه دورون ايسايي بوشويي ناهار :biggrin:آوووووووووووووووو ان ميلادم بوشو :icon_razz: خو هَسَ من تنهايي خانه دورون چي بوكونم آخجون چيقد خوشالممممممممممممم رفتم امروز دانشگا:texc5lhcbtrocnmvtp8 دوس جونام همه اومده بودن از ولايتهايشان:texc5lhcbtrocnmvtp8 چقد شيطوني كردم:texc5lhcbtrocnmvtp8 من بموم کر؛ بوشوم ناهار بوخوردم؛ ایبچه ایستراحت بوکودم, واگردستم؛ چی زود بوشوییم موج رشتی میان :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ دیدی گفتم با اون خوبه :biggrin:اوهوم تي ناز مَره بايه:biggrin: بلد هم نیستن سرم بزنن؛ ذیشب اول تو ذست چپم زد , رگم پیدا نبود , زد تو گوشت؛ دستم یه عالمه باد کرده بود الان خوفه خوفم لابد ازونايي هستي كه استرس بهت دس ميده رگت خودشو جمع ميكنه و باريك ميشه (اين يه سيستم تدافعيه بدنه برا بالا بودن فشار خون با هورمونه ستيزو گريز (آدرنالين) ديواره رگ رو تنگ ميكنه ) و نميشه ازت خون گرفت رگت دير يافته ميشه خو خدارو شكر كه خوبيييييييييييي هنه بوگو میلاد, این که میگیم مرورگره؛ الان به احتمال زیاد با مرورگر اینترنت اکسپلور اومدی؛ اگه فایرفاکس نداری؛ دانلودش کن؛ خیلی خوبه؛ اين ميدونه كُر داره مارو سر كار ميذاره :53tnkbetm2eof1u84pj تازگیا چقد بوخودا میگی :persiana__hahaha: یادش بخیر؛ پوپک گلدره تو سریال دریا همیشه به بخدا میگفت بوخودا آخيييييييييييييييي خدا بيامرزدشدوجش داشتم من بموم کر؛ بوشوم ناهار بوخوردم؛ ایبچه ایستراحت بوکودم, واگردستم؛ چی زود بوشوییم موج رشتی میان :persiana__hahaha: بامويي خوش بامويي گيكي رو عشق است ... ميگم عجب بلايي سر اين اميد آوردم منننننننننن يككككككككك آنتي اميد نصب كردم كلا اينجا و تالار زيست ديگه سر و كلش پيدا ميدا نيساز وقتي حمله كرديم بهش بچم آروم شده اسپم بازيو گذاشته كنار آخه من نميخواستم بهش شبيه خون بزنيم يه بار رفتم بروفش 4 -5 تا پست گف چييييييييي تو پوروفه اميدو اسپم خلاصه هي كل انداختيم من همه پستامو حذف كردم گف چيه ترسيدي بيام بهت شبيه خون بزنم گفتم نهههههه حالا ميبيني گف نميبينم منم گفتم يه راپانزلي بهت نشون بدم كيف كني كه همون شب نقشه حملشو كشيدم:biggrin: ولي خدايي حال دادا اومده بود كف كرده بودكاش بهرام و ميلاد و امين هم بودن گيلانيا دسته جمعي شبا ميرفتيم تو پروفا شورش 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ اوهوم تي ناز مَره بايه لابد ازونايي هستي كه استرس بهت دس ميده رگت خودشو جمع ميكنه و باريك ميشه (اين يه سيستم تدافعيه بدنه برا بالا بودن فشار خون با هورمونه ستيزو گريز (آدرنالين) ديواره رگ رو تنگ ميكنه ) و نميشه ازت خون گرفت رگت دير يافته ميشه خو خدارو شكر كه خوبيييييييييييي اووووووووووووووووف راپونزلی؛ تا کجا رفتی؛آدرنالینم کجا بود :persiana__hahaha: کلا استرس + بیخوابی اینجوری شد دیه اين ميدونه كُر داره مارو سر كار ميذاره نه ها؛ فک نکنم بدونه؛ اگه بفهمم که سرکاریم بامويي خو ش بامويي :aghosh: گيكي رو عشق است ... ميگم عجب بلايي سر اين اميد آوردم منننننننننن يككككككككك آنتي اميد نصب كردم كلا اينجا و تالار زيست ديگه سر و كلش پيدا ميدا نيساز وقتي حمله كرديم بهش بچم آروم شده اسپم بازيو گذاشته كنار آخه من نميخواستم بهش شبيه خون بزنيم يه بار رفتم بروفش 4 -5 تا پست گف چييييييييي تو پوروفه اميدو اسپم خلاصه هي كل انداختيم من همه پستامو حذف كردم گف چيه ترسيدي بيام بهت شبيه خون بزنم گفتم نهههههه حالا ميبيني گف نميبينم منم گفتم يه راپانزلي بهت نشون بدم كيف كني كه همون شب نقشه حملشو كشيدم:biggrin: ولي خدايي حال دادا اومده بود كف كرده بودكاش بهرام و ميلاد و امين هم بودن گيلانيا دسته جمعي شبا ميرفتيم تو پروفا شورش خوب کاری کردی؛تی دست درد نکنه؛ حالا اونو میشد حمل کرد باز کاری نمیکرد, اما بعضیا :icon_razz: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده