رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سیلاااااااااااااام مینااااایی جونم :aghosh:خوبی؟ چطوریایی؟

بهرام سیلام داداش (2324).gif

سلام آجی جون، خوبی؟ چرا اینجا انقدر کم فروغ شده :ws37:

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
سلام آجی جون، خوبی؟ چرا اینجا انقدر کم فروغ شده :ws37:

ممنون خوبم؛ %28107%29.gif

نومودونم؛

فک کنم بخاطر تغییر ورژنه؛

امیدوارم زودی برگردنو اینجا دوباره شلوخ پلوخ شه %281823%29.gif

لینک به دیدگاه

سیلام بچه ها چطور مطورید

بعضی صفحه ها برام باز نمیشه فقظ یه سلا میکونم و میرم چند وقته کارم همین شده

یکی نیست بگه نونت نبود آبت نبود تغییر ورژنت دیگه چی چی بود:vahidrk:

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
سیلام بچه ها چطور مطورید

بعضی صفحه ها برام باز نمیشه فقظ یه سلا میکونم و میرم چند وقته کارم همین شده

یکی نیست بگه نونت نبود آبت نبود تغییر ورژنت دیگه چی چی بود:vahidrk:

من که خوبم؛ %28279%29.gif

حتمنی نیاز به تغییر بود دیگه؛

واسه من که خیلی خوبه؛ سرعتش خیلی خوب شده؛

تا چند وقت دیگه بهتر هم میشه،

تو خوبی؟ چه خبرا؟ %28107%29.gif

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
سلام خوبین دوستان؟

دانشگاها هم باز شده همه سرشون شلوغ شده! خوش به حالتون که می رین یونی

سلااااااام سلااااام,

هیچکی نیست خونه؛ :sad0:

من که خوبم؛ بروبچ رفتن یونی و....

شما خوبی؟ چه خبرا؟ درسا خوبن؟

لینک به دیدگاه

خوبین

شمال هوا چطوره

ونوسی شما خوفــــــــــــــــــــــ:w58:ـــــــــــــ:a030:ـــــــــــــ:whistle:ـــــــــــــــــــــ:ydm47612zsesgift969ـــــــــ:yes:ـــــی

لینک به دیدگاه

درووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود بر اهالي خانه :icon_pf (44):

آبجي ونوس جوون مرغ و خروسا در چه حالن ....ها كفتر بود ببخشيد :5c6ipag2mnshmsf5ju3كفرترهات خوبن ؟ چه خبرا خانداداش كوجاس ؟:ws38: مينايي كوش؟:whistle:دادا بهرام چيكا موكونه:texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
خوبین

شمال هوا چطوره

ونوسی شما خوفــــــــــــــــــــــ:w58:ـــــــــــــ:a030:ـــــــــــــ:whistle:ـــــــــــــــــــــ:ydm47612zsesgift969ـــــــــ:yes:ـــــی

خوبیم (422).gif

درووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود بر اهالي خانه :icon_pf (44):

آبجي ونوس جوون مرغ و خروسا در چه حالن ....ها كفتر بود ببخشيد :5c6ipag2mnshmsf5ju3كفرترهات خوبن ؟ چه خبرا خانداداش كوجاس ؟:ws38: مينايي كوش؟:whistle:دادا بهرام چيكا موكونه:texc5lhcbtrocnmvtp8

کجا بودی راپولی , چی بر سر خونوادمون اومده (67).gif

سپیده کو, من از کجا بدونم این میلاد کجاس؛ مینا هم که رفته کلاس هنو برنگشته (67).gif

دادا بهرامم رفته پله های ترقی رو یکی یکی بالا بره, مارو فراموش کرده (67).gif

تو خوبی؟ چه خبرا

لینک به دیدگاه
خوبیم (422).gif

سپیده کو, من از کجا بدونم این میلاد کجاس؛ مینا هم که رفته کلاس هنو برنگشته (67).gif

تو خوبی؟ چه خبرا

خوبم:w58:

راپولييييييييييييييييييييييييييييي؟:w58:

چه دله پري داشتي تو:w58:

سپيده هم درگير يونيه:w58:فك نكنم ديگه زياد بياد با اينجا حال نميكنه كلا...فقط به خاطر شما مياد گاهي..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هي من مجبورش ميكنم بياد :5c6ipag2mnshmsf5ju3البته اونم گرفتارياي شخصي خودشو داره نميشه مجبورش كرد:yes:

منم درگير كاراي دانشگا اينا بودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

:ws38:اين چه وضعيه ((67).gif) خوش ندارم ببينم گريه مريه ميكنا الان اعصاب ندارم خودمم ميشينم باهات گريه ميكنما:ws44:

چرا خونوادمون از هم پاشيده...:ws44:اي محمد الهي تورو بلا نگيره با اين ورژن عوض كردنت :vahidrk:منم زياد حال نميكنم با اين ورژنه يه جوريم انگار تو يه فروم غريبه رفتم:no:

دلم براتون اندازه سولاخ جولابه باكتريه سالمونلا سُده بود:girl_blush2:

لینک به دیدگاه

راستي من 1 ساله الان اينجام تازه فهميدم مونموني (يكي از كاربراي بخش زيست شناسي از بچه هاي سلولي مولكولي) گيلكه اونم از نوعه رشتيش:w58:

آخه هيجا نگفته بود منم ديدم يكي تو گروه گيلانشهر درخواست عضويت داده رفتم تعييد بزنم ديدم اِ مونمونيه خودمونه كه بعد رفتم تو پروفش خونه نبود بعدشم تو درباره منش نوشته بود شمالي منم مجبور شدم برم فوجولي تو گفت و گوي بين اون و يكي از دوستاش فهميدم بچه رشته:lol:اسمشم موناست الانم فك كنم ارشد ميكروبيولوژي قبول شده امسال

اينا همه نتيجه فوجولي هاي من بود:girl_blush2:

حالا شما قبلا ميدونستيد گيلكه ؟! ميشناختينش؟!:w58:

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

فک کنم اون باکتریه اندازه دایناسور باشه و جولافش بزرگ که دلت خیلی هم تنگ نشد و اینجا نیومدی,

من اصلا با این ورژن مشکل ندارم, شماها چرا باهاش راحت نیسین:5c6ipag2mnshmsf5ju3

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

QUOTE]

راستي من 1 ساله الان اينجام تازه فهميدم مونموني (يكي از كاربراي بخش زيست شناسي از بچه هاي سلولي مولكولي) گيلكه اونم از نوعه رشتيش:w58:

آخه هيجا نگفته بود منم ديدم يكي تو گروه گيلانشهر درخواست عضويت داده رفتم تعييد بزنم ديدم اِ مونمونيه خودمونه كه بعد رفتم تو پروفش خونه نبود بعدشم تو درباره منش نوشته بود شمالي منم مجبور شدم برم فوجولي تو گفت و گوي بين اون و يكي از دوستاش فهميدم بچه رشته:lol:اسمشم موناست الانم فك كنم ارشد ميكروبيولوژي قبول شده امسال

اينا همه نتيجه فوجولي هاي من بود:girl_blush2:

حالا شما قبلا ميدونستيد گيلكه ؟! ميشناختينش؟!:w58:

نه؛ من نمیشناسمش؛ نمیدونستم؛ :ws37:

لینک به دیدگاه
فک کنم اون باکتریه اندازه دایناسور باشه و جولافش بزرگ که دلت خیلی هم تنگ نشد و اینجا نیومدی,

من اصلا با این ورژن مشکل ندارم, شماها چرا باهاش راحت نیسین:5c6ipag2mnshmsf5ju3

باشه حالا ديگه به آبجيت متلك ميپروني:ws44:دلت مياد:ws44:

نيومدنم چندتا دليل داشت ... يكي اينكه همون استرپتوكوك لعنتي و حساسيت شديد هنوز ولم نكرده الانم درام از شدت التهاب ميميرم:sad0: يكي ديگه اينكه درگير كاراي يوني بودم تو ثبت نامم اشتبا شده بود:sad0:بعدشم كه خواستم بيام نتم قط شد :sad0:

يه زماني بود هر وقت دلم ميگرفت ميومدم انجمن فك ميكردم اون مرامهايي كه آدم تو دنياي حقيقي نميبينه اينجا هست ولي خوب كم كم نتيجه ي عكس گرفتم...و الان در اين وضعيتم

قبلا گفتم بودم بازم ميگم تنها چيزي كه منو اينجا نگه ميداره تالار گيلان و بچه هاي گيلانه و يه سري از دوستام وگرنه 100 بار تا حالا رفته بودم

تو كه جزو عزيزاي دلي ديگه متلك بارونمون نكن:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
باشه حالا ديگه به آبجيت متلك ميپروني:ws44:دلت مياد:ws44:

نيومدنم چندتا دليل داشت ... يكي اينكه همون استرپتوكوك لعنتي و حساسيت شديد هنوز ولم نكرده الانم درام از شدت التهاب ميميرم:sad0: يكي ديگه اينكه درگير كاراي يوني بودم تو ثبت نامم اشتبا شده بود:sad0:بعدشم كه خواستم بيام نتم قط شد :sad0:

يه زماني بود هر وقت دلم ميگرفت ميومدم انجمن فك ميكردم اون مرامهايي كه آدم تو دنياي حقيقي نميبينه اينجا هست ولي خوب كم كم نتيجه ي عكس گرفتم...و الان در اين وضعيتم

قبلا گفتم بودم بازم ميگم تنها چيزي كه منو اينجا نگه ميداره تالار گيلان و بچه هاي گيلانه و يه سري از دوستام وگرنه 100 بار تا حالا رفته بودم

تو كه جزو عزيزاي دلي ديگه متلك بارونمون نكن:ws44:

من که متلک نگفتم:vahidrk:

فقط ناراحنم تالارمون اینجوری شده :whistle:

کارایه یونی درست شد؟

لینک به دیدگاه

خوبیم (422).gif

تو خوبی؟ چه خبرا

سلام آجی های گلم، خوبین ؟

من از گیلان جدا شدم :ws44: خیلی دلم براش تنگیده

هر جا که هستم، هر چی که باشم به یاد شما هستم :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...