* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ سیلاااااااااااااام مینااااایی جونم :aghosh:خوبی؟ چطوریایی؟ بهرام سیلام داداش لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ سیلاااااااااااااام مینااااایی جونم :aghosh:خوبی؟ چطوریایی؟ بهرام سیلام داداش سلام آجی جون، خوبی؟ چرا اینجا انقدر کم فروغ شده لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ سلام آجی جون، خوبی؟ چرا اینجا انقدر کم فروغ شده ممنون خوبم؛ نومودونم؛ فک کنم بخاطر تغییر ورژنه؛ امیدوارم زودی برگردنو اینجا دوباره شلوخ پلوخ شه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ سیلام بچه ها چطور مطورید بعضی صفحه ها برام باز نمیشه فقظ یه سلا میکونم و میرم چند وقته کارم همین شده یکی نیست بگه نونت نبود آبت نبود تغییر ورژنت دیگه چی چی بود:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ سیلام بچه ها چطور مطوریدبعضی صفحه ها برام باز نمیشه فقظ یه سلا میکونم و میرم چند وقته کارم همین شده یکی نیست بگه نونت نبود آبت نبود تغییر ورژنت دیگه چی چی بود:vahidrk: من که خوبم؛ حتمنی نیاز به تغییر بود دیگه؛ واسه من که خیلی خوبه؛ سرعتش خیلی خوب شده؛ تا چند وقت دیگه بهتر هم میشه، تو خوبی؟ چه خبرا؟ لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ سلام خوبین دوستان؟ دانشگاها هم باز شده همه سرشون شلوغ شده! خوش به حالتون که می رین یونی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ سلام خوبین دوستان؟ دانشگاها هم باز شده همه سرشون شلوغ شده! خوش به حالتون که می رین یونی سلااااااام سلااااام, هیچکی نیست خونه؛ من که خوبم؛ بروبچ رفتن یونی و.... شما خوبی؟ چه خبرا؟ درسا خوبن؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ سلام به همگی:icon_pf (44): همگی لا موجود :persiana__hahaha: علیک سلام لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ خوبین شمال هوا چطوره ونوسی شما خوفـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ:ydm47612zsesgift969ـــــــــ:yes:ـــــی لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ درووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود بر اهالي خانه :icon_pf (44): آبجي ونوس جوون مرغ و خروسا در چه حالن ....ها كفتر بود ببخشيد :5c6ipag2mnshmsf5ju3كفرترهات خوبن ؟ چه خبرا خانداداش كوجاس ؟ مينايي كوش؟دادا بهرام چيكا موكونه:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ خوبین شمال هوا چطوره ونوسی شما خوفـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ:ydm47612zsesgift969ـــــــــ:yes:ـــــی خوبیم درووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود بر اهالي خانه :icon_pf (44):آبجي ونوس جوون مرغ و خروسا در چه حالن ....ها كفتر بود ببخشيد :5c6ipag2mnshmsf5ju3كفرترهات خوبن ؟ چه خبرا خانداداش كوجاس ؟ مينايي كوش؟دادا بهرام چيكا موكونه:texc5lhcbtrocnmvtp8 کجا بودی راپولی , چی بر سر خونوادمون اومده سپیده کو, من از کجا بدونم این میلاد کجاس؛ مینا هم که رفته کلاس هنو برنگشته دادا بهرامم رفته پله های ترقی رو یکی یکی بالا بره, مارو فراموش کرده تو خوبی؟ چه خبرا لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ خوبیم کجا بودی راپولی , چی بر سر خونوادمون اومده سپیده کو, من از کجا بدونم این میلاد کجاس؛ مینا هم که رفته کلاس هنو برنگشته دادا بهرامم رفته پله های ترقی رو یکی یکی بالا بره, مارو فراموش کرده تو خوبی؟ چه خبرا خوبم راپولييييييييييييييييييييييييييييي؟ چه دله پري داشتي تو سپيده هم درگير يونيهفك نكنم ديگه زياد بياد با اينجا حال نميكنه كلا...فقط به خاطر شما مياد گاهي..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هي من مجبورش ميكنم بياد :5c6ipag2mnshmsf5ju3البته اونم گرفتارياي شخصي خودشو داره نميشه مجبورش كرد:yes: منم درگير كاراي دانشگا اينا بودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اين چه وضعيه () خوش ندارم ببينم گريه مريه ميكنا الان اعصاب ندارم خودمم ميشينم باهات گريه ميكنما چرا خونوادمون از هم پاشيده...اي محمد الهي تورو بلا نگيره با اين ورژن عوض كردنت :vahidrk:منم زياد حال نميكنم با اين ورژنه يه جوريم انگار تو يه فروم غريبه رفتم دلم براتون اندازه سولاخ جولابه باكتريه سالمونلا سُده بود:girl_blush2: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ راستي من 1 ساله الان اينجام تازه فهميدم مونموني (يكي از كاربراي بخش زيست شناسي از بچه هاي سلولي مولكولي) گيلكه اونم از نوعه رشتيش آخه هيجا نگفته بود منم ديدم يكي تو گروه گيلانشهر درخواست عضويت داده رفتم تعييد بزنم ديدم اِ مونمونيه خودمونه كه بعد رفتم تو پروفش خونه نبود بعدشم تو درباره منش نوشته بود شمالي منم مجبور شدم برم فوجولي تو گفت و گوي بين اون و يكي از دوستاش فهميدم بچه رشته:lol:اسمشم موناست الانم فك كنم ارشد ميكروبيولوژي قبول شده امسال اينا همه نتيجه فوجولي هاي من بود:girl_blush2: حالا شما قبلا ميدونستيد گيلكه ؟! ميشناختينش؟! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ فک کنم اون باکتریه اندازه دایناسور باشه و جولافش بزرگ که دلت خیلی هم تنگ نشد و اینجا نیومدی, من اصلا با این ورژن مشکل ندارم, شماها چرا باهاش راحت نیسین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ QUOTE] راستي من 1 ساله الان اينجام تازه فهميدم مونموني (يكي از كاربراي بخش زيست شناسي از بچه هاي سلولي مولكولي) گيلكه اونم از نوعه رشتيشآخه هيجا نگفته بود منم ديدم يكي تو گروه گيلانشهر درخواست عضويت داده رفتم تعييد بزنم ديدم اِ مونمونيه خودمونه كه بعد رفتم تو پروفش خونه نبود بعدشم تو درباره منش نوشته بود شمالي منم مجبور شدم برم فوجولي تو گفت و گوي بين اون و يكي از دوستاش فهميدم بچه رشته:lol:اسمشم موناست الانم فك كنم ارشد ميكروبيولوژي قبول شده امسال اينا همه نتيجه فوجولي هاي من بود:girl_blush2: حالا شما قبلا ميدونستيد گيلكه ؟! ميشناختينش؟! نه؛ من نمیشناسمش؛ نمیدونستم؛ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ فک کنم اون باکتریه اندازه دایناسور باشه و جولافش بزرگ که دلت خیلی هم تنگ نشد و اینجا نیومدی, من اصلا با این ورژن مشکل ندارم, شماها چرا باهاش راحت نیسین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باشه حالا ديگه به آبجيت متلك ميپرونيدلت مياد نيومدنم چندتا دليل داشت ... يكي اينكه همون استرپتوكوك لعنتي و حساسيت شديد هنوز ولم نكرده الانم درام از شدت التهاب ميميرم يكي ديگه اينكه درگير كاراي يوني بودم تو ثبت نامم اشتبا شده بودبعدشم كه خواستم بيام نتم قط شد يه زماني بود هر وقت دلم ميگرفت ميومدم انجمن فك ميكردم اون مرامهايي كه آدم تو دنياي حقيقي نميبينه اينجا هست ولي خوب كم كم نتيجه ي عكس گرفتم...و الان در اين وضعيتم قبلا گفتم بودم بازم ميگم تنها چيزي كه منو اينجا نگه ميداره تالار گيلان و بچه هاي گيلانه و يه سري از دوستام وگرنه 100 بار تا حالا رفته بودم تو كه جزو عزيزاي دلي ديگه متلك بارونمون نكن 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ باشه حالا ديگه به آبجيت متلك ميپرونيدلت ميادنيومدنم چندتا دليل داشت ... يكي اينكه همون استرپتوكوك لعنتي و حساسيت شديد هنوز ولم نكرده الانم درام از شدت التهاب ميميرم يكي ديگه اينكه درگير كاراي يوني بودم تو ثبت نامم اشتبا شده بودبعدشم كه خواستم بيام نتم قط شد يه زماني بود هر وقت دلم ميگرفت ميومدم انجمن فك ميكردم اون مرامهايي كه آدم تو دنياي حقيقي نميبينه اينجا هست ولي خوب كم كم نتيجه ي عكس گرفتم...و الان در اين وضعيتم قبلا گفتم بودم بازم ميگم تنها چيزي كه منو اينجا نگه ميداره تالار گيلان و بچه هاي گيلانه و يه سري از دوستام وگرنه 100 بار تا حالا رفته بودم تو كه جزو عزيزاي دلي ديگه متلك بارونمون نكن من که متلک نگفتم:vahidrk: فقط ناراحنم تالارمون اینجوری شده کارایه یونی درست شد؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ درووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود بر اهالي خانه :icon_pf (44):آبجي ونوس جوون مرغ و خروسا در چه حالن ....ها كفتر بود ببخشيد :5c6ipag2mnshmsf5ju3كفرترهات خوبن ؟ چه خبرا خانداداش كوجاس ؟ مينايي كوش؟دادا بهرام چيكا موكونه:texc5lhcbtrocnmvtp8 خوبیم کجا بودی راپولی , چی بر سر خونوادمون اومده سپیده کو, من از کجا بدونم این میلاد کجاس؛ مینا هم که رفته کلاس هنو برنگشته دادا بهرامم رفته پله های ترقی رو یکی یکی بالا بره, مارو فراموش کرده تو خوبی؟ چه خبرا سلام آجی های گلم، خوبین ؟ من از گیلان جدا شدم خیلی دلم براش تنگیده هر جا که هستم، هر چی که باشم به یاد شما هستم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده