* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۰ آخجون نفس كش به يه نفر خيلي مياد:ws22: من حس غريبي دارم نميتونم توصيفش كنم شما كينيييييييييييييييييييييين هااااااااااااااااااااااا مَ كينم اينجا چكار و كينم:ws9: فهميدي عم قزي كيه؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 عم قزی؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ سلام من اومدم:53tnkbetm2eof1u84pj چه خبرا شنیدم رشت بارونه اینجا که هوا گرمه:viannen_38: دلم تنگ شده 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااام؛ سلاااااااااام؛ :aghosh: اینجا یه عالمه بارون اومد؛ کلاسامون تشکیل نشد لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ عجب..... کی بارون اومد ؟:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ :5c6ipag2mnshmsf5ju3بچه ها من اينجارو دوس ندارم...چرا اينجوري شده...حالم گرفته شد 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ سلام,خوبین بچه ها؟ خسته(مثل من) نباشبد! اینحا هم بالاخره عوض شد! خوبه,باعث تنوع می شه! راستی بابلسر هم بارون می باره لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ عجب..... کی بارون اومد ؟:viannen_38: صبح :5c6ipag2mnshmsf5ju3بچه ها من اينجارو دوس ندارم...چرا اينجوري شده...حالم گرفته شد عههههه، خوبه که، خیلی هم بد نیس، عادت میتنی سلام,خوبین بچه ها؟ خسته(مثل من) نباشبد!اینحا هم بالاخره عوض شد! خوبه,باعث تنوع می شه! راستی بابلسر هم بارون می باره سلااااااام؛ممنون ؛ خوبیم؛ چرا خسته ای؟! خسته نباشی، اونورا هم مدرسه ها تعطیل شد؟ ایجا که همه کوچه و... رو آب گرفته بود لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ مرسی,چون برنامه درسیم سنگینه! روزی 8 ساعت می خونم! از 8 صبح تا 7 غروب! (مفیدش 8 ساعت) نه! اینحا از ساعت 4 به بعد تازه شروع به باریدن کرد! از همه بدترش اینه که مرخصی گرفتم این ترم همش تو خونه ام! خیلی سخته! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ مرسی,چون برنامه درسیم سنگینه! روزی 8 ساعت می خونم! از 8 صبح تا 7 غروب! (مفیدش 8 ساعت)نه! اینحا از ساعت 4 به بعد تازه شروع به باریدن کرد! از همه بدترش اینه که مرخصی گرفتم این ترم همش تو خونه ام! خیلی سخته! آفرین اراده؛ چه خوب، ترم چندی؟ مرخصی گرفتی ؛ بعد میتونی ارشد بری؟ لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ آفرین اراده؛ چه خوب، ترم چندی؟ مرخصی گرفتی ؛ بعد میتونی ارشد بری؟ 8 ترم خوندم منتها واحد برام مونده,این ترم مرخصی گرفتم ,ترم بعد می شه ترم آخرم! می تونم برم به شرط اینکه قبول بشم! البته دخترا از این بابت مشکلی ندارن! هر وقت دلتون خواست می تونید امتحان بدین! من با اجازه برم استراحت کنم ,خوشحال شدم,فعلا لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ دو روز نبودیم شمال چی شششششششددددددد 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ 8 ترم خوندم منتها واحد برام مونده,این ترم مرخصی گرفتم ,ترم بعد می شه ترم آخرم! می تونم برم به شرط اینکه قبول بشم! البته دخترا از این بابت مشکلی ندارن! هر وقت دلتون خواست می تونید امتحان بدین! من با اجازه برم استراحت کنم ,خوشحال شدم,فعلا آهان؛ موفق باشی، دو روز نبودیم شمال چی شششششششددددددد چی شد؟ سیل اومده؛ همه جا رو آب گرفته هنووووز داره بارون لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ چی شد؟ سیل اومده؛ همه جا رو آب گرفته هنووووز داره بارون آره ، از لاهیجان داشتیم رد میشدیم چه وضعی بود :texc5lhcbtrocnmvtp8 بیشتر ماشینا آب میخوردن خراب میشدن خیلی باحال شده بود:texc5lhcbtrocnmvtp8 تاحالا از نزذیک سیل ندیده بودم :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ آره ، از لاهیجان داشتیم رد میشدیم چه وضعی بود :texc5lhcbtrocnmvtp8 بیشتر ماشینا آب میخوردن خراب میشدن خیلی باحال شده بود:texc5lhcbtrocnmvtp8 تاحالا از نزذیک سیل ندیده بودم :texc5lhcbtrocnmvtp8 باحال بودن؟:persiana__hahaha: منم هنوز از نزدیک ندیدم, امروز از خونه بیرون نرفتم؛ فقط تو تی وی نشون داد دیدم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ باحال بودن؟:persiana__hahaha: منم هنوز از نزدیک ندیدم, امروز از خونه بیرون نرفتم؛ فقط تو تی وی نشون داد دیدم آره برو ببین کلی روحیه ات عوض میشه :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ آره برو ببین کلی روحیه ات عوض میشه :persiana__hahaha: اوکی ؛ فردا میرم میبینم؛ این میلاد و سمیرا و مینا کجان لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ اوکی ؛ فردا میرم میبینم؛ این میلاد و سمیرا و مینا کجان اگه این برنامه شکلکاتو بسندی برام ، میگم کجان لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ اگه این برنامه شکلکاتو بسندی برام ، میگم کجان لازم نکرده بگی کجان :biggrin: 40 مگابایته، چجور بفرستم بزن گت اسمایلی دیگه؛ من خیلی وقته گرفتم؛یادم نیست از کجا بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ لازم نکرده بگی کجان :biggrin: 40 مگابایته، چجور بفرستم بزن گت اسمایلی دیگه؛ من خیلی وقته گرفتم؛یادم نیست از کجا بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 40 مگ؟ اونیکه من دانلود کرده بودم 5 مگ بود :biggrin: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ 40 مگ؟ اونیکه من دانلود کرده بودم 5 مگ بود :biggrin: ببین ؛ فکر کنم تو فقط برنامشو با یه تعداد شکلک بی مزه دانلود کردی؛ اونو پاک نکن؛ فقط اسمایلی جدید پیدا کن؛ تو همون هم میتونی شکلک اضافه کنی؛ url شکلکایی رو که دوست داری از انجمن یا هرجا دیگه تو سایتا بردار؛ اونجا سیو کن( اضافه کن) من میگردم؛ اگه تونستم لینک اینی که دارم رو پیدا کنم میفرستم برات من برم دیگه؛ شب خوش :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده