felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ ماهرخ... حرفی باسه گفتن داری اگه داداش وایکینگم بود که نفله بودی پسر حالا که نیس شیر شدی.... :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ من عاشق اين داستان بودم هميشه...اولين بار وقتي 14 سالم بود خوندمش... مرسي...:flowerysmile: میگم اینجا که تکراری نبود 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ میگم اینجا که تکراری نبود هی میلادی ... برو تو راسته که می گند... جوابتو ببین... 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ اگه داداش وایکینگم بود که نفله بودی پسر حالا که نیس شیر شدی.... :ubhuekdv133q83a7yy7 این بچه هم خودشو با درس خفه کرده من 30 دقیقه میخوندم 15 دقیقه استراحت میکردم دیگه یه دهن خوندن این فورمی ندیده بودم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ میگم اینجا که تکراری نبود نه قشنگ بود تو يه كاغذ داشتمش گمش كردم اتفاقا دنبالش بودم...حالا پيداش كردم 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ همون کاغذی که از دفترت کنده بودی گل داشت خوش خط بود میگی 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ هی میلادی ... برو تو راسته که می گند... جوابتو ببین... کجا برم حالا تکراریه یا نه 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ کجا برم حالا تکراریه یا نه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=68452&page=3 برو پایین برو پایین برو پایین :hrqr6zeqheyjho1f9mx 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ :(50): یه اس ام اس هم دارم درباره هندونه خوری و رفاقت درباره تو صدق میکنه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ همون کاغذی که از دفترت کنده بودی گل داشت خوش خط بود میگی نه يه برگ از هفته نامه سلامت بود بخش روان شناسيش 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ نهيه برگ از هفته نامه سلامت بود بخش روان شناسيش معلوم نی از دفتر کدوم بنده خدا رفته کندش تازه طرفم از مونث جات بوده... :hrqr6zeqheyjho1f9mx 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ معلوم نی از دفتر کدوم بنده خدا رفته کندش تازه طرفم از مونث جات بوده... :hrqr6zeqheyjho1f9mx آشغال لاي دندونتو نريز رو زمين ور پريده ي بي بهداشت تازه زمينو جارو زدم مگه ترشيه مونث جات 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ معلوم نی از دفتر کدوم بنده خدا رفته کندش تازه طرفم از مونث جات بوده... :hrqr6zeqheyjho1f9mx حتمی دفتر خاخور بوده حالا باسه هرکی بوده آتیشش زدم آباجی گفتم اگه برگه ت بوده دیگه خاکستر تو دست باد 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ آشغال لاي دندونتو نريز رو زمين ور پريده ي بي بهداشت تازه زمينو جارو زدممگه ترشيه مونث جات نمی خوام نمی خوام نمی خوام.... :2525s: ای تا حدودی... 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ نمی خوام نمی خوام نمی خوام.... :2525s: ای تا حدودی... این کاراش هم از فرقه فراماسون ها یاد گرفته ای فرقه:zadan: ماسونی:vahidrk: شیطون پرست:zadan: .... :167: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ حتمی دفتر خاخور بوده حالا باسه هرکی بوده آتیشش زدمآباجی گفتم اگه برگه ت بوده دیگه خاکستر تو دست باد خانداداش من فقط يه دفترچه خاطات داشتم اونم مال دوران ابتداييم بود كه همه دوستام با لفظ كودكانه توش چيزاي قشنگي نوشته بودن كه آدمو به دوران كودكي ميبرد اونو ديگه چرا آتيش زدي؟ دلت اومد؟ نمی خوام نمی خوام نمی خوام.... :2525s: ای تا حدودی... مگه دست خودته موش مرده .... 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ این کاراش هم از فرقه فراماسون ها یاد گرفتهای فرقه:zadan: ماسونی:vahidrk: شیطون پرست:zadan: .... :167: ماسونی خودتی... :2525s: خانداداش من فقط يه دفترچه خاطات داشتم اونم مال دوران ابتداييم بود كه همه دوستام با لفظ كودكانه توش چيزاي قشنگي نوشته بودن كه آدمو به دوران كودكي ميبرد اونو ديگه چرا آتيش زدي؟ دلت اومد؟ مگه دست خودته موش مرده .... الکی مقلطه نکن جانم.... :2525s: می خوام نواندیشان رو زباله دونی کنم... 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ ماسونی خودتی... :2525s: الکی مقلطه نکن جانم.... :2525s: می خوام نواندیشان رو زباله دونی کنم... :icon_pf (34)::w821: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=725902#post725902 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده