* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من دیگه برم فعلا بای بای لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ نه؛ بهش گفتم اینو؛ با خنده؛ اوکی ؛ ممنون اگه دوس نداشتي اخراج شه نبايد به محمد ميگفتي ...حتي اينجوري خبر نداري رفته كُردستان باد خورده به كلش تغيير شخصيت دادهحساس شده 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ اگه دوس نداشتي اخراج شه نبايد به محمد ميگفتي ...حتي اينجوريخبر نداري رفته كُردستان باد خورده به كلش تغيير شخصيت دادهحساس شده لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من دیگه برم فعلا بای باي باي سمیرا قرار چی شد؟ :w14: قرار چي، چي شد؟ حمله رو ميگي؟:w963: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ قرار چي، چي شد؟ حمله رو ميگي؟:w963: نه کر؛ قرار بیرون, من و تو ومینا و... لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ نه کر؛ قرار بیرون, من و تو ومینا و... بابا يا تو نيستي يا مينا من كه هميشه دسته ام 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ بابا يا تو نيستي يا مينا من كه هميشه دسته ام از این به بعد منم همیشه هستم؛ :w14: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ از این به بعد منم همیشه هستم؛ :w14: باجه مينا (وروره جادو جونم)بياد بريم :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ باجه مينا (وروره جادو جونم)بياد بريم :dancegirl2: اوکی :w14: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ چيه تو ام دندونتو مسواك زدي يا داري لبخند معنادار ميزني؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ چيه تو ام دندونتو مسواك زدي يا داري لبخند معنادار ميزني؟ ای بابا؛ نمیشه خندید لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا؛ نمیشه خندید خو بخندولي خنده من معناداره اين يني دندونامو خوب مسواك زدم چقد بي كار شدم جديدا تو انجمن همش اينجا ولوام آخه به خودم قول دادم فقط سوالات بچه هارو تو زيست جواب بدم ديگه كاري با زيست نداشته باشم...هيچكيم سوال نداره جديدا...:icon_pf (34):غيض منو داشتن هي سوال ميبرسيدن:persiana__hahaha:تابيك ميزدن:persiana__hahaha:خوش به حال مديرش راحته الان ...بخشبنديم كه من براش تكميل كردم ... بعد از چند ماه اومد منم راحت انصراف دادم تالارو رو هوا زد...عيب نداره نوش جونش هر كار كردم واسه خاطر اطلاع رسوندن به بچه ها بود... حوصلم سر رفت ...بازنشسته نبودم مديرانم واسم باز بود صفا داشت اونجا دور دور زدن....:lol: ولي خوب اين راحتي و زير سلطه نبودن كه الان دارم به همشون مي ارزه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ خو بخندولي خنده من معناداره اين يني دندونامو خوب مسواك زدمچقد بي كار شدم جديدا تو انجمن همش اينجا ولوام آخه به خودم قول دادم فقط سوالات بچه هارو تو زيست جواب بدم ديگه كاري با زيست نداشته باشم...هيچكيم سوال نداره جديدا...:icon_pf (34):غيض منو داشتن هي سوال ميبرسيدن:persiana__hahaha:تابيك ميزدن:persiana__hahaha:خوش به حال مديرش راحته الان ...بخشبنديم كه من براش تكميل كردم ... بعد از چند ماه اومد منم راحت انصراف دادم تالارو رو هوا زد...عيب نداره نوش جونش هر كار كردم واسه خاطر اطلاع رسوندن به بچه ها بود... حوصلم سر رفت ...بازنشسته نبودم مديرانم واسم باز بود صفا داشت اونجا دور دور زدن....:lol: ولي خوب اين راحتي و زير سلطه نبودن كه الان دارم به همشون مي ارزه الان دیگه به تاالار مدیرا دسترسی نداری؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ الان دیگه به تاالار مدیرا دسترسی نداری؟ نه دييييجه بازنشسته شدم:persiana__hahaha:تازه بخش ويژه اعضاي طلايي رم روم بستن:w821: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ نه دييييجه بازنشسته شدم:persiana__hahaha:تازه بخش ويژه اعضاي طلايي رم روم بستن:w821: عهههه، مگه اعضای طلایی درست شده؟! لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ عهههه، مگه اعضای طلایی درست شده؟! اووووووووووووووه خيلي وقته بچه ها توش مقاله اينا ميذارن.... جالب بود خوشم ميومد ازون بخش يه جايي بود كه هيچ حرف اضافه اي غير مطلب علمي توش نبود ممل هم خصوصي داده بود به مديرا كاربراي فعال تالارتونو بگيد واسشون باز كنيم اون بخشو منم دادم اسم يكي دو نفرو حالا نميدونم واسشون باز كردن يا نه... لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (44)::icon_pf (44): sلاااااااااااااااااااااااااااام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده