میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ میلاد در این حد!!!!!!!!!!!! به قیافت نمیخورد یاد دوران بچگی بخیر خیلی شلوغ بودم الانو نگاه نکن روزگار عوضمون کرد حالا یه داداش داره 8 سالشه کپ خودم هم قیافه هم اخلاقش 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ RAPUNZEL, * Ven000s *+, bahram_first007+, میلاد68+ بهرامي يه ساعته اون زيره گيجالت ميكشه بياد بالا :texc5lhcbtrocnmvtp8 داشتم یه سری آهنگ شاد میریختم تو سی دی ببرم باشگاه :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها دیشب یکی از بچه های انجمن تو پیجم شمارشو داده بود؛ ادمین محمد از انجمن اخراجش کرد؛ شانس نداریم ايول ممل غيرتش منو كشته ميخواستي گوششو گاز بگيري ديگه ازين كاراي بد نكنه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ من دلم واسه مينا تنگ شده.... ما نیز همچنین لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها دیشب یکی از بچه های انجمن تو پیجم شمارشو داده بود؛ ادمین محمد از انجمن اخراجش کرد؛ شانس نداریم زیاد ناراحت نباش نوبت ما هم میرسه اخراج بشیم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ :texc5lhcbtrocnmvtp8 داشتم یه سری آهنگ شاد میریختم تو سی دی ببرم باشگاه :texc5lhcbtrocnmvtp8 باشگا چي چي 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ یاد دوران بچگی بخیر خیلی شلوغ بودم الانو نگاه نکن روزگار عوضمون کرد حالا یه داداش داره 8 سالشه کپ خودم هم قیافه هم اخلاقش تو یه داداش 8 ساله داری؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 داشتم یه سری آهنگ شاد میریختم تو سی دی ببرم باشگاه :texc5lhcbtrocnmvtp8 منم میخوان؛ بهرام؛ حس قشنگ امیر یگانه رو نداری؟ ايول ممل غيرتش منو كشته ميخواستي گوششو گاز بگيري ديگه ازين كاراي بد نكنه بچه خوبی بودا ؛آخه چرا اخراج کرد؛مگه گناه کرده بود! پیامش رو هم پاک کرد؛ دیگه شمارشم ندارم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ :texc5lhcbtrocnmvtp8 داشتم یه سری آهنگ شاد میریختم تو سی دی ببرم باشگاه :texc5lhcbtrocnmvtp8 ببخشید داداش شما تو قزوین باشگاه چی میرید 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ زیاد ناراحت نباش نوبت ما هم میرسه اخراج بشیم ما واسه چی؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ تو یه داداش 8 ساله داری؟ منم میخوان؛ بهرام؛ حس قشنگ امیر یگانه رو نداری؟ بچه خوبی بودا ؛آخه چرا اخراج کرد؛مگه گناه کرده بود! پیامش رو هم پاک کرد؛ دیگه شمارشم ندارم مگه خودت به ممل نگفتي خو اونم اخراجش كرد ديگه 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ تو یه داداش 8 ساله داری؟ منم میخوان؛ بهرام؛ حس قشنگ امیر یگانه رو نداری؟ بچه خوبی بودا ؛آخه چرا اخراج کرد؛مگه گناه کرده بود! پیامش رو هم پاک کرد؛ دیگه شمارشم ندارم آره دارم بهش میگن میلاد دومی حس قشنگ برات خوت خوب نیست میگم بدتم نمیومد ازش مثل اینکه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ ببخشید داداش شما تو قزوین باشگاه چی میرید فعلا نرفتم قزوین، شنبه میرم دنبال خونه و اینا :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ body building ورزش ميكني آفرين خوبه ادامه بده... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ مگه خودت به ممل نگفتي خو اونم اخراجش كرد ديگه من که نگفتم اخراجش کن خیلی باحال بود :persiana__hahaha: آره دارم بهش میگن میلاد دومیحس قشنگ برات خوت خوب نیست میگم بدتم نمیومد ازش مثل اینکه آخی :persiana__hahaha: چرا برا من خوب نیس؟! لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ من که نگفتم اخراجش کن خیلی باحال بود :persiana__hahaha: آخی :persiana__hahaha: چرا برا من خوب نیس؟! خو وقتي رفتي بهش گفتي همين يني چي؟؟؟يا نبايد ميگفتي يا وقتي گفتي... بوق نيستش كه ....اخراجش ميكنه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ ورزش ميكنيآفرين خوبه ادامه بده... مرسی ... باشه باشه منم میخوان؛ بهرام؛ حس قشنگ امیر یگانه رو نداری؟ فک نکنم، پیدا کردم میسندم برات 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ خو وقتي رفتي بهش گفتي همين يني چي؟؟؟يا نبايد ميگفتي يا وقتي گفتي...بوق نيستش كه ....اخراجش ميكنه نه؛ بهش گفتم اینو؛ با خنده؛ مرسی ... باشه باشه فک نکنم، پیدا کردم میسندم برات اوکی ؛ ممنون لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ سمیرا قرار چی شد؟ :w14: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده