RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ هورا... يكي از دوجتاي انجمنم برام عكس RAPUNZELفرستاده 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ RAPUNZEL, * Ven000s *+ ونوجي اون بيجير تر خواب ببرده؟:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ سَلام مَ اومدم سلااااااااااااااااااام ، خوش اومدندی :aghosh: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااام ، خوش اومدندی :aghosh: چه خبر چه اخبار رانندگي به كوجا رسوندي؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ sipiسبيده ناقلا نام كاربريشو عوض كرده:2rqfst4: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ چه خبر چه اخبار رانندگي به كوجا رسوندي؟ تا حالا 3 جلسه رفتم, دنده 1 و 2 یاد گرفتم؛ مربیم یه جنجالی هست که :icon_pf (34): دیروز یه پسره یه ماشین باکلاس داشت؛ نزدیک بود بخوره با ما؛ مربیم سرشو انداخت از ماشین بیرون اینقدر بهش فحش داد؛ من اینجوری بودم بعضیا چه رویی دارنا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ sipiسبيده ناقلا نام كاربريشو عوض كرده:2rqfst4: مبارکش باشه، چرا عوض کرد؛ تری دی پی دی هم قشنگ بود که لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ تا حالا 3 جلسه رفتم, دنده 1 و 2 یاد گرفتم؛ مربیم یه جنجالی هست که :icon_pf (34): دیروز یه پسره یه ماشین باکلاس داشت؛ نزدیک بود بخوره با ما؛ مربیم سرشو انداخت از ماشین بیرون اینقدر بهش فحش داد؛ من اینجوری بودم بعضیا چه رویی دارنا زنه؟دمش گرم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ مبارکش باشه، چرا عوض کرد؛ تری دی پی دی هم قشنگ بود که تري پی دي نبود كه همون اسم خودش بود يني (سِ =3 پی=P دِ=D) من واسش گذاشته بودمهمه هي سوال ميكردن تري پی دي يني چي؟واسه همين عوضش كرد:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ زنه؟دمش گرم آره؛ زنه 30 سالست؛ یه ماشین اگه بخواد سبقت بگیره یا نزدیک شه، سرشو میندازه بیرون به فحش میگیره من میکم الان دیگه دعوا میشه:icon_pf (34): اما مردا چه تحملی دارنا هیچی نمیگن میرن :icon_pf (34): آبرومو میبره این زنه؛ مربیه من دارم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ تري پی دي نبود كه همون اسم خودش بود يني (سِ =3 پی=P دِ=D) من واسش گذاشته بودمهمه هي سوال ميكردن تري پی دي يني چي؟واسه همين عوضش كرد:persiana__hahaha: میدونم سپیده بود؛ اما من همش میخوندم تری دی پی دی، به خودش هم گفته بودم :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ آره؛ زنه 30 سالست؛ یه ماشین اگه بخواد سبقت بگیره یا نزدیک شه، سرشو میندازه بیرون به فحش میگیره من میکم الان دیگه دعوا میشه:icon_pf (34): اما مردا چه تحملی دارنا هیچی نمیگن میرن :icon_pf (34): آبرومو میبره این زنه؛ مربیه من دارم :icon_pf (34): چه قاطيه حالا چرا به فحش ميگيرهنميتونه با حرف زدن مشكلو حل كنه مگه فحش ميده؟؟ واسه اينكه آدم لات بد دهن گيرش نيفتاده ...چه زن چه مرد وقتي فحش بدن چندش آور ميشن زن و مرد نداره ولي زنا چون موجودات ظريف تري هستن وقتي اين كارو ميكنن آدم بيشتر چندشش ميشه الان من خودم اون بالا وحش دادم به نوشته بالاي شكلك دقت كن 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ سلام جغلان چه میکنید ونوجی تو فقط رانندگی ازش یاد بگیر نه چیز دیگه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ چه قاطيه حالا چرا به فحش ميگيرهنميتونه با حرف زدن مشكلو حل كنه مگه فحش ميده؟؟واسه اينكه آدم لات بد دهن گيرش نيفتاده ...چه زن چه مرد وقتي فحش بدن چندش آور ميشن زن و مرد نداره ولي زنا چون موجودات ظريف تري هستن وقتي اين كارو ميكنن آدم بيشتر چندشش ميشه الان من خودم اون بالا وحش دادم به نوشته بالاي شكلك دقت كن اصن به تیپش نمیخوره فحش بده؛ تو چرا فحش میدی!!!! سلام جغلان چه میکنیدونوجی تو فقط رانندگی ازش یاد بگیر نه چیز دیگه سلااااام خانداداش، باجه؛ من سعی میکنم فقط رانندگی یاد بگیرم ؛:icon_pf (34): هر روز با یه راننده باید دعوا بگیره... اگه جلسه بعد تکرار شه من میدونم و اون؛ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ زیاد هم با هم حرف نزنید چون ممکنه در تیر دستش قرار بگیری 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ زیاد هم با هم حرف نزنید چون ممکنه در تیر دستش قرار بگیری چرا؟! بامن که خیلی خوبه؛ اصن مشکلی نیست؛ خیلی مهربونه؛ اما تا یه مرد یا پسری بوق بزنه و یا سبقت و... شاکی میشه بدجورررررر لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ تو اون آموزشگاه دیگه مربی نبود همین مونده که خود تو هم از فردا هر روز دعوا کنی با مردا:banel_smiley_90: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ تو اون آموزشگاه دیگه مربی نبود همین مونده که خود تو هم از فردا هر روز دعوا کنی با مردا:banel_smiley_90: به من میاد دعوا کنم! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده