رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

* v e n o o s * مهمان
چه خبر چه اخبار رانندگي به كوجا رسوندي؟:ws3:

تا حالا 3 جلسه رفتم,

دنده 1 و 2 یاد گرفتم؛ (279).gif

مربیم یه جنجالی هست که :icon_pf (34):

دیروز یه پسره یه ماشین باکلاس داشت؛ نزدیک بود بخوره با ما؛ مربیم سرشو انداخت از ماشین بیرون اینقدر بهش فحش داد؛ من اینجوری بودم :w58:

بعضیا چه رویی دارنا :w58:

لینک به دیدگاه
تا حالا 3 جلسه رفتم,

دنده 1 و 2 یاد گرفتم؛ (279).gif

مربیم یه جنجالی هست که :icon_pf (34):

دیروز یه پسره یه ماشین باکلاس داشت؛ نزدیک بود بخوره با ما؛ مربیم سرشو انداخت از ماشین بیرون اینقدر بهش فحش داد؛ من اینجوری بودم :w58:

بعضیا چه رویی دارنا :w58:

زنه؟:w58:دمش گرم:w58:

:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مبارکش باشه، چرا عوض کرد؛ تری دی پی دی هم قشنگ بود که :ws3:

:ws28:تري پی دي نبود كه همون اسم خودش بود يني (سِ =3 پی=P دِ=D) من واسش گذاشته بودم:ws3:همه هي سوال ميكردن تري پی دي يني چي؟:ws28:واسه همين عوضش كرد:persiana__hahaha:

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
زنه؟:w58:دمش گرم:w58:

:ws3:

آره؛ زنه 30 سالست؛

یه ماشین اگه بخواد سبقت بگیره یا نزدیک شه، سرشو میندازه بیرون به فحش میگیره :w58:

من میکم الان دیگه دعوا میشه:icon_pf (34): اما مردا چه تحملی دارنا هیچی نمیگن میرن :icon_pf (34):

آبرومو میبره این زنه؛ مربیه من دارم :icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
:ws28:تري پی دي نبود كه همون اسم خودش بود يني (سِ =3 پی=P دِ=D) من واسش گذاشته بودم:ws3:همه هي سوال ميكردن تري پی دي يني چي؟:ws28:واسه همين عوضش كرد:persiana__hahaha:

میدونم سپیده بود؛ اما من همش میخوندم تری دی پی دی، به خودش هم گفته بودم :persiana__hahaha:

لینک به دیدگاه
آره؛ زنه 30 سالست؛

یه ماشین اگه بخواد سبقت بگیره یا نزدیک شه، سرشو میندازه بیرون به فحش میگیره :w58:

من میکم الان دیگه دعوا میشه:icon_pf (34): اما مردا چه تحملی دارنا هیچی نمیگن میرن :icon_pf (34):

آبرومو میبره این زنه؛ مربیه من دارم :icon_pf (34):

چه قاطيه حالا چرا به فحش ميگيره:ws3:نميتونه با حرف زدن مشكلو حل كنه مگه فحش ميده؟؟

واسه اينكه آدم لات بد دهن گيرش نيفتاده ...چه زن چه مرد وقتي فحش بدن چندش آور ميشن زن و مرد نداره ولي زنا چون موجودات ظريف تري هستن وقتي اين كارو ميكنن آدم بيشتر چندشش ميشه:w000:

الان من خودم اون بالا وحش دادم به نوشته بالاي شكلك دقت كن:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
چه قاطيه حالا چرا به فحش ميگيره:ws3:نميتونه با حرف زدن مشكلو حل كنه مگه فحش ميده؟؟

واسه اينكه آدم لات بد دهن گيرش نيفتاده ...چه زن چه مرد وقتي فحش بدن چندش آور ميشن زن و مرد نداره ولي زنا چون موجودات ظريف تري هستن وقتي اين كارو ميكنن آدم بيشتر چندشش ميشه:w000:

الان من خودم اون بالا وحش دادم به نوشته بالاي شكلك دقت كن:ws3:

اصن به تیپش نمیخوره فحش بده؛

تو چرا فحش میدی!!!! persiana__hahaha.gif

سلام جغلان چه میکنید

ونوجی تو فقط رانندگی ازش یاد بگیر نه چیز دیگه:ws3:

سلااااام خانداداش،

باجه؛ من سعی میکنم فقط رانندگی یاد بگیرم ؛:icon_pf (34):

هر روز با یه راننده باید دعوا بگیره... اگه جلسه بعد تکرار شه من میدونم و اون؛ (2332).gif

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
زیاد هم با هم حرف نزنید چون ممکنه در تیر دستش قرار بگیری:ws43:

چرا؟!

بامن که خیلی خوبه؛ اصن مشکلی نیست؛ خیلی مهربونه؛

اما تا یه مرد یا پسری بوق بزنه و یا سبقت و... شاکی میشه بدجورررررر (2332).gif

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
تو اون آموزشگاه دیگه مربی نبود همین مونده که خود تو هم از فردا هر روز دعوا کنی با مردا:banel_smiley_90:

به من میاد دعوا کنم!:hanghead:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...