میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ همون ماهرخ و بندازید تو دیگ فقط تا میتونید نمک بریزید بشه خوردش سمیرا ...:167:(خودت میدونی چرا) 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ سلام كررررررررررررررررررر خوب خودمم خبيثم ديجه:w963: :persiana__hahaha:داشتم فك ميكردم ما كه كلا دو تا داداش بيشتر نداريم فعلا يكيشونم اگه بپزيم دچار كمبود داداش در تاپيك گيلان ميشيم بذار فك كنم....اميدو بپزيم خوبه؟....رحمان ....نه رحمان مظلومه همون اميد خوبه ..... ولي خوب روح كه گوشت نداره..... محمد چطور ممل كردستوني نه اونم بوست و استخونه ....بهترين گزينه ماهرخه آهان کر؛ تاود اونه راحت بیبیم به يكي از آرزوهام رسيدم همين الانخيلي دلم ميخواست اسم معلم كلاس اول يه نفرو بدونم الان رفتم تو يه تا پيك به صورت اتفاقي پيدا كردم کیو ؟ آخه چرا من ، چرا ، چراااااااااا د قرار دیه ترا تاودیم ولي از قديم قلم مينداختن توي آش واسه جا افتادن آش گوشت نخواستيم همون مملو ميندازيم تو آش جا بيفته من گم هم ممد تاودیم اونه استخونان خوبه؛ هم ماهرخو برو بينم فعلا سر يه موضوعي اعصاب ندارم دارم ميرم . . . . .رفتم چی شدی؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ رزرو برا چی ؟ برا آش؟ :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ الان فقط موجي رو تو اسپمرها كم داشتيم كه اونم اضاف شد:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ برا چی ؟ برا آش؟ :persiana__hahaha: نه برا اسپم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ آهان کر؛ تاود اونه راحت بیبیم کیو ؟ د قرار دیه ترا تاودیم من گم هم ممد تاودیم اونه استخونان خوبه؛ هم ماهرخو چی شدی؟ بيخيالمعلوم نيس كيو ميگم؟ يني تا حالا آرزوي تو نبوده اسم معلم كلاس اول بعضيارو بدوني؟ همون مملو به جا قلم ميندازيم ماهرخم آخرش ريش ريش ميكنيم توش ميريزيم بشه آش شله قلمكار:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ ونوس امي قرار تر ياد شو؟ عمليات زلزال 4 تي قوله بشكنه يي ت...ر فداييي؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ RAPUNZEL, * Ven000s *+, MOJTABA 77 بيا بوجور تي مرا كار دارم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ الان فقط موجي رو تو اسپمرها كم داشتيم كه اونم اضاف شد:icon_pf (34): :icon_pf (34): نه برا اسپم بيخيالمعلوم نيس كيو ميگم؟ يني تا حالا آرزوي تو نبوده اسم معلم كلاس اول بعضيارو بدوني؟همون مملو به جا قلم ميندازيم ماهرخم آخرش ريش ريش ميكنيم توش ميريزيم بشه آش شله قلمكار:persiana__hahaha: آره، چه آشی ببه ها :persiana__hahaha: :lol: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ ونوس امي قرار تر ياد شو؟ عمليات زلزال 4 تي قوله بشكنه يي ت...ر فداييي؟ خب کر؛ منم که بوگوفتم بیشیم، می کلاس رانندگیانا صبح بانام تا می وقت آزاد ببه؛ شمان ایته روز بیگید؛ من آیم د 3 سنبه چطویه؟ ساعت 5 :shad: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ واااااااای، راست گیا ؛ عملیاته گم؛ :icon_pf (34): می حواس نوبو لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ سلام,خوبید بچه ها؟ دلم برای این تاپیک تنگ شده بود 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ سلام,خوبید بچه ها؟ دلم برای این تاپیک تنگ شده بود سلاااام؛ ممنون خوبیم، خودتون چطوریایین؟ کجا بودین؟ کم پیدایین، سمیرا؛ ایشونو از بند عملیات زلزال معاف کن لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ سلام,خوبید بچه ها؟ دلم برای این تاپیک تنگ شده بود درود بر شما:flowerysmile: ما بيشتر... از معدود كسايي هستيد كه اينجا واسه خاطر ما مياي و يا ياد گرفتن زبانمون و اين خيلي خوبه كه مثل بعضيا واسه اسبم نميايد:flowerysmile: سلاااام؛ ممنون خوبیم،خودتون چطوریایین؟ کجا بودین؟ کم پیدایین، سمیرا؛ ایشونو از بند عملیات زلزال معاف کن اين حرفا چيه قدمشون روي چشم ... ايشون از اول هم جزو عمليات نبودن 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ سلاااام؛ ممنون خوبیم،خودتون چطوریایین؟ کجا بودین؟ کم پیدایین، سمیرا؛ ایشونو از بند عملیات زلزال معاف کن مرسی خوبم. واسه ارشد می خونم زیاد وقت نمی کردم بیام نت! از بند چی؟ در جریان نیستم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده