RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ خوب فکریه یه بند دیگه همیشه باید داشته باشیم تا ضربه آخر رو بزنیم بند آخر چيه؟ميخواي اضافه كني چيزي بهش محرمانه بوگو این آشه یا آب گوشته اون کیه توی دیگ بهرامو انداختيم تو آش ،آشه جا بيفته 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ ظربه آخرش حال گیریه یعنی یه موضوع میندازی طرف که تایید کرد میزنی تو پرش یه جور ترور شخصیتیه که با من این کار 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ آباجی من برم که شارژ کارتم دیکه تمومید بای شب خوش:rose: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ ظربه آخرش حال گیریه یعنی یه موضوع میندازی طرف که تایید کرد میزنی تو پرش یه جور ترور شخصیتیه که با من این کار گنا دارنا حالا فردا راي گيري ميكنيم هيئت ژوري بايد تصميم نهايي رو براي اضافه كردن اين بند بگيره:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ خانداداش من ديگه برم شبت خوش... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ فکر کردم وقتی طرف میره سربازی باسش میپذن نه وقتی بر میگردهتو دهکده ما که اینطوریه می پزن تازه با ونوس با هم امروز يه نقشه كشيديم به زودي پاي ساير اسپم كنندگان عجيج ازين تاپيك بريده خواهد شدعمليات زلزال4 اوهوم :w14: از امروز شرو شده بود گيلكي ميگم محرمانه باشه مرحله ي اليف: محل نوكودم و تشكر فاندن مرحله ي بي: نقل قول ناواگيفتن مرحله ي جيم: در صورتي كه مرحله ي اليف و بي فايده نشتي طي ايتا عمليات تاكتيكي حمله كونيم چه شکلکه خبیثی بند آخر چيه؟ميخواي اضافه كني چيزي بهش محرمانه بوگو بهرامو انداختيم تو آش ،آشه جا بيفته دماغه بهرامو ؛کل گوشت آشو تامین میکنه ظربه آخرش حال گیریه یعنی یه موضوع میندازی طرف که تایید کرد میزنی تو پرش یه جور ترور شخصیتیه که با من این کار ضربه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ می پزن اوهوم :w14: چه شکلکه خبیثی :persiana__hahaha: دماغه بهرامو ؛کل گوشت آشو تامین میکنه ضربه چون سربازی اجباریه پس آشو میپذن درسته ظربه شدتش بیشتر از ضربه هست 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ چون سربازی اجباریه پس آشو میپذن درستهظربه شدتش بیشتر از ضربه هست عهههه! نمیدونستما لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ می پزن اوهوم :w14: چه شکلکه خبیثی دماغه بهرامو ؛کل گوشت آشو تامین میکنه ضربه سلام كررررررررررررررررررر خوب خودمم خبيثم ديجه:w963: :persiana__hahaha:داشتم فك ميكردم ما كه كلا دو تا داداش بيشتر نداريم فعلا يكيشونم اگه بپزيم دچار كمبود داداش در تاپيك گيلان ميشيم بذار فك كنم....اميدو بپزيم خوبه؟....رحمان ....نه رحمان مظلومه همون اميد خوبه ..... ولي خوب روح كه گوشت نداره..... محمد چطور ممل كردستوني نه اونم بوست و استخونه ....بهترين گزينه ماهرخه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ به يكي از آرزوهام رسيدم همين الانخيلي دلم ميخواست اسم معلم كلاس اول يه نفرو بدونم الان رفتم تو يه تا پيك به صورت اتفاقي پيدا كردم اول ابتدایی خانم لشکری معلممون بود ... 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ بهرامو انداختيم تو آش ،آشه جا بيفته 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ تورو نميندازيم برو نگا كن فعلا به تصويب رسيد ماهرخو قراره بندازيم تو آش 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ تورو نميندازيم برو نگا كن فعلا به تصويب رسيد ماهرخو قراره بندازيم تو آش چرا از همون اول گفتی من ؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ چرا از همون اول گفتی من ؟ اونموقه گزينه مناسب ديگه اي به ذهنم نرسيد... الان مناسبش يافت شد 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ اونموقه گزينه مناسب ديگه اي به ذهنم نرسيد...الان مناسبش يافت شد آخه چرا من ، چرا ، چراااااااااا 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ آخه چرا من ، چرا ، چراااااااااا زياد حرف بزني دوباره ميندازمت تو ديگا 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ ولي از قديم قلم مينداختن توي آش واسه جا افتادن آش گوشت نخواستيم همون مملو ميندازيم تو آش جا بيفته 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ زياد حرف بزني دوباره ميندازمت تو ديگا بیشین بینیم باو 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ برو بينم فعلا سر يه موضوعي اعصاب ندارم دارم ميرم . . . . .رفتم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده