RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ شب خوش سمیرا هستی یا تو هم رفتی نه هستم 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ شب همگی خوش حالا من چه کار کنم بیخوابی بد دردیه و زاکان گرفتارش شدم 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ نه هستم تو هم بی خوابی گرفتی چیه چرا ناراحتی ... 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ گیلکی بتایپ این حمید نفهمه چی میگیم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ تو هم بی خوابی گرفتی چیه چرا ناراحتی ... يني تو نني چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ گیلکی بتایپ این حمید نفهمه چی میگیم راستي حميد كيه اون كه اون بيجيره رحمانهRAPUNZEL, CleMent+, میلاد68+ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ آش پشت پای به خودمم بده بخورم دارم آش ميپزم بخوري عادت كني آش پشت پارو فك كنم بعد از اومدن از سربازي سفر و... ميپزن برو بيا واست ميپزيممنو ونوجي 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ راستي حميد كيه اون كه اون بيجيره رحمانهrapunzel, clement+, میلاد68+ اشتباه شد چند وقت نبودم یه کارا کرده این رحمان فکر کردم اون حمیدیه که همش باحاش کَلکَل میکردمه 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ دارم آش ميپزم بخوري عادت كنيآش پشت پارو فك كنم بعد از اومدن از سربازي سفر و... ميپزن برو بيا واست ميپزيممنو ونوجي فکر کردم وقتی طرف میره سربازی باسش میپذن نه وقتی بر میگرده تو دهکده ما که اینطوریه 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ آقا رحمان حالا چرا اون پایین بیا بالا ببینیمت یکی از خاطرات خوش اینجای من مربوط به رحمانه وقتی میخواستم بیارمش تو تالار گیلانی ها یادته آباجی:w155: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ اشتباه شد چند وقت نبودم یه کارا کرده این رحمانفکر کردم اون حمیدیه که همش باحاش کَلکَل میکردمه نه رحمانه انه رو نايه بايه بوجور اون بيجير دم در خانه ايسا:persiana__hahaha: فهميدم كيو ميگي:persiana__hahaha:نبودي اين اميد (پسر ايروني )ميومد اينجا اسپم جميعن رفتيم پوروفشو تركونديم بچه هاي گيلان نبودي خيلي خوش گذشت 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ نه رحمانه انه رو نايه بايه بوجور اون بيجير دم در خانه ايسا:persiana__hahaha:فهميدم كيو ميگي:persiana__hahaha:نبودي اين اميد (پسر ايروني )ميومد اينجا اسپم جميعن رفتيم پوروفشو تركونديم بچه هاي گيلان نبودي خيلي خوش گذشت آفرین احسن ... چون میشناختمتون خیالم راحت بود که کسی اینجا از این کارا نمیتونه بکنه:w963: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ آفریناحسن ... چون میشناختمتون خیالم راحت بود که کسی اینجا از این کارا نمیتونه بکنه:w963: تازه با ونوس با هم امروز يه نقشه كشيديم به زودي پاي ساير اسپم كنندگان عجيج ازين تاپيك بريده خواهد شدعمليات زلزال4 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ زلزال4 انجامش دادین یه فلمم ازش درست کنید کمک خواستید رو منم حساب کنید حالا از کیی شروع میکنید. 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ زلزال4 انجامش دادین یه فلمم ازش درست کنیدکمک خواستید رو منم حساب کنید حالا از کیی شروع میکنید. از امروز شرو شده بود گيلكي ميگم محرمانه باشه مرحله ي اليف: محل نوكودم و تشكر فاندن مرحله ي بي: نقل قول ناواگيفتن مرحله ي جيم: در صورتي كه مرحله ي اليف و بي فايده نشتي طي ايتا عمليات تاكتيكي حمله كونيم 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ از امروز شرو شده بود گيلكي ميگم محرمانه باشه مرحله ي اليف: محل نوكودم و تشكر فاندن مرحله ي بي: نقل قول ناواگيفتن مرحله ي جيم: در صورتي كه مرحله ي اليف و بي فايده نشتي طي ايتا عمليات تاكتيكي حمله كونيم خوب فکریه یه بند دیگه همیشه باید داشته باشیم تا ضربه آخر رو بزنیم 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ آش پشت پاي ميلاد این آشه یا آب گوشته اون کیه توی دیگ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده