میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ دشوندرم بخوسم، بیدم پرچم بوجوره، بوموم تشکر بوکنم تشکر لازم نیست خاخور تو برو بخواب ما همین جا بیدار می مونیم 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ یکی اینو ترجمه کنه چی گفتی ونوسی :ydm47612zsesgift969 اینجا تالار گیلانی هاست چطوری بچه زرنگ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ یکی اینو ترجمه کنه چی گفتی ونوسی :ydm47612zsesgift969 آووووووووووو؛ عه زای چقد میدال داره :persiana__hahaha: زاکان ترجمه نوکونید، ببزارین خوماری مبان بامانه لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ دشوندرم بخوسم، بیدم پرچم بوجوره، بوموم تشکر بوکنم وايي تر چيقد خواب ايه كر... اوخي انه قيافَ بيدين :persiana__hahaha:() وايي مَرَ ياد شو بو قرار بو گيلكي بگبيم:icon_pf (34): آره باسه لیسانس 18 ماهه دفترچه پست کردم باید یه برگه سبز برام بیاد که معلوم بشه کی باید برم یا برج 8 یا 10 میرم احتمالا:w410: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ وايي تر چيقد خواب ايه كر...اوخي انه قيافَ بيدين :persiana__hahaha:() وايي مَرَ ياد شو بو قرار بو گيلكي بگبيم:icon_pf (34): دوباره که رفتی تو لک آباجی چی شده هنوز که هستم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ آره باسه لیسانس 18 ماهه دفترچه پست کردم باید یه برگه سبز برام بیاد که معلوم بشه کی باید برم یا برج 8 یا 10 میرم احتمالا:w410: تشکر لازم نیست خاخور تو برو بخواب ما همین جا بیدار می مونیم باشه، پس شیمی شب بخیر وايي تر چيقد خواب ايه كر...اوخي انه قيافَ بيدين :persiana__hahaha:() وايي مَرَ ياد شو بو قرار بو گيلكي بگبيم:icon_pf (34): ایشکال ناره کر، فعلا اوشان نیساید , د من بوشوم، فردا باران میان باید رانندگی بوکونم:icon_pf (34): تی شب هم بخیر، لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ باشه، پس شیمی شب بخیر ایشکال ناره کر، فعلا اوشان نیساید , د من بوشوم، فردا باران میان باید رانندگی بوکونم:icon_pf (34): تی شب هم بخیر، تو هم که رفتی تو لک زیر بارون می خوای امتحان بدی یا تمرینه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ باشه، پس شیمی شب بخیر ایشکال ناره کر، فعلا اوشان نیساید , د من بوشوم، فردا باران میان باید رانندگی بوکونم:icon_pf (34): تی شب هم بخیر، باوشه بوشو به سلامت خدا تي پشت و پناه بلاميسر...:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ تو هم که رفتی تو لکزیر بارون می خوای امتحان بدی یا تمرینه تمرینه؛9 صبح :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ شاعر میگه : ای که تو از کوچه معشوقه من میگذری ...............خب، منم از کوچه معشوقه تو میگذرم :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ واي يني سوتي دادم در حد مررررررررگ خاك بر سرم:icon_pf (34): من چرا آخه انقد تازگيا سوتي ميدم يه شكلكو ميدادم اصلا توجه به يك قسمتش نميكردم به يك عالمه از اخوي هاي انجمن هم دادم تازه فهميدم چيه... 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ تمرینه؛9 صبح :icon_pf (34): تی بلا ملا ام اسپم کنان سر موفق باشی 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): اين ونوس الان به من گفت به خدا تا حالا نميدونستم ....:w821: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ واي يني سوتي دادم در حد مررررررررگ خاك بر سرم:icon_pf (34):من چرا آخه انقد تازگيا سوتي ميدم يه شكلكو ميدادم اصلا توجه به يك قسمتش نميكردم به يك عالمه از اخوي هاي انجمن هم دادم تازه فهميدم چيه... حالا چی فهمیدی این مهمه:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ حالا چی فهمیدی این مهمه:Ghelyon: فهميدم آبروم رفت هيچي :icon_pf (34): به خود توام شكلكه رو داده بودم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ شاعر میگه :ای که تو از کوچه معشوقه من میگذری ...............خب، منم از کوچه معشوقه تو میگذرم :texc5lhcbtrocnmvtp8 شاعر حواسش به لاتای سر کوچه نبوده شما احتیاط کن 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ شب همگی بخیر دوستای گلم :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ شب همگی بخیر دوستای گلم :icon_pf (44): شب خوش دادا 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ شب همگی بخیر دوستای گلم :icon_pf (44): شب خوش شب خوش دادا سمیرا هستی یا تو هم رفتی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده