RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ من چون خيلي دوس دارم اينجارو شلوخ و روابط رو حسنه ببينم چشام اينجوري شده 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ خودت برو بيار:1111: شوخي ميكنم بابا ما كه از خدامونه اينجا هميشه شلوخ باشه كور شود هر آنكس كه نتواند ببيند:Ghelyon: اگه می خوای شلوغ باشه یه سینی چای بیار هرچی چایش بیشتر شلوغتر:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ باورت نمیشه حالا نرفتم قزوین چقد دلم برا گیلان تنگ شده باورم ميشه من اگه واسه خاطر اينجا نبود تا حالا رفته بودم:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ باورم ميشه من اگه واسه خاطر اينجا نبود تا حالا رفته بودم:dancegirl2: کدوم دانشگاه میخونی؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ اگه می خوای شلوغ باشه یه سینی چای بیار هرچی چایش بیشتر شلوغتر:Ghelyon: اينجا هميشه بايد اينجوري باشه منم چايي ني مي يا رم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ کدوم دانشگاه میخونی؟ آزاد رشت 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ باورم ميشه من اگه واسه خاطر اينجا نبود تا حالا رفته بودم:dancegirl2: تو هم باورت میشه اگه بخاطر اینجا نبود اصلا عضو نمیشدم 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ اینقدر جلو من دانشگاه دانشگاه نکنید یادش بخیر دیگه رام نمیدن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ تو هم باورت میشه اگه بخاطر اینجا نبود اصلا عضو نمیشدم باورم ميشه چون خانداداش مايي ديگه چيكار كنيم :w963: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ مگه دلت واسه دانشگا تنگ ميشه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ آزاد رشت موفخ باشی اینقدر جلو من دانشگاه دانشگاه نکنید یادش بخیر دیگه رام نمیدن:icon_pf (34): خو بخون برا ارشد :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ مگه دلت واسه دانشگا تنگ ميشه؟؟؟ کاردانی تو زیبا شهر قزوین بودم وقتی از شمال برگشتم تو اتوبان دانشگامونو دیدم حتی برای ساختمون دانشگامون هم دلم تنگ میشه چه برسه به بچه ها و استادای توپش حتی دلم برای فیتیله دانشگامون هم تنگیده(یکی از اساتید) 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ موفخ باشی خو بخون برا ارشد :texc5lhcbtrocnmvtp8 شرکت کردم و قبول نشدم چون یه کله امدم بالا پشت کنکوری نمی تونم بمونم یعنی عصاب الافی رو ندارم و سربازی منتظرمه:w410: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ موفخ باشی خو بخون برا ارشد :texc5lhcbtrocnmvtp8 مرسي توام همينطور موفق باشي هم درس هم در زندگي 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ شرکت کردم و قبول نشدمچون یه کله امدم بالا پشت کنکوری نمی تونم بمونم یعنی عصاب الافی رو ندارم و سربازی منتظرمه:w410: چطوري شرايط اين سربازي من كلا اطلاعاتم در موردش ضعيفه 18 ماهه؟ تو كي قراره بري... 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ شرکت کردم و قبول نشدمچون یه کله امدم بالا پشت کنکوری نمی تونم بمونم یعنی عصاب الافی رو ندارم و سربازی منتظرمه:w410: آره پشت کنکور موندن خیلی بده، منم اعصابشو ندارم وگرنه نه هم درسامو میفتادم تو دانشگاه و هم پشت کنکور میموندم :texc5lhcbtrocnmvtp8 مرسي توام همينطور موفق باشي هم درس هم در زندگي ممنون عزیز دل برادر 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ RAPUNZEL, * Ven000s *+, bahram_first007+ ااااااااااااااااااا ونوجي اين پاهينه بيا بالا 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ RAPUNZEL, * Ven000s *+, bahram_first007+ ااااااااااااااااااا ونوجي اين پاهينه بيا بالا دشوندرم بخوسم، بیدم پرچم بوجوره، بوموم تشکر بوکنم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ چطوري شرايط اين سربازي من كلا اطلاعاتم در موردش ضعيفه 18 ماهه؟تو كي قراره بري... آره باسه لیسانس 18 ماهه دفترچه پست کردم باید یه برگه سبز برام بیاد که معلوم بشه کی باید برم یا برج 8 یا 10 میرم احتمالا:w410: 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ دشوندرم بخوسم، بیدم پرچم بوجوره، بوموم تشکر بوکنم یکی اینو ترجمه کنه چی گفتی ونوسی :ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده