RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ همه رو ول كنيد بازنشستگي منو عجق است بعد ظهراي دوران بازنشستگي ميرم ماهيگيري 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ راپولی میبینم که پیرشدی :biggrin: كي گفته بازنشستگي شروع يه زندگي جديده سن و سال مهم نيس مهم دل آدمه كلبي برنامه براي دوران بازنشستگي دارم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ آواتار مهندس خوش فكرواسمال آقاست 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ كي گفته بازنشستگي شروع يه زندگي جديده سن و سال مهم نيس مهم دل آدمه كلبي برنامه براي دوران بازنشستگي دارم آباجی خسته نباشی یه عمر جون کردی این انجمن خورد حالا انجمن باید پس بده البته انجمن ما هم مثل تامین اجتماعی ورشکسته هستش 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ فتح شده اینجا ... کدوم گیلانی ؟:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ امروز بعد از چند ماه رفتم به کلبه ای که چند سال پیش، سال اول دانشگام ساخته بودم، چقد تار عنکبوت جمع شده بود اینم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ آباجی خسته نباشی یه عمر جون کردی این انجمن خورد حالا انجمن باید پس بده البته انجمن ما هم مثل تامین اجتماعی ورشکسته هستش :w821:مرسي اين ممل نا لوتي به زور ازش بازنشستگيمو گرفتم اومده ميگه نميخوام واست تاپيك خسته نباشيد بذارم بايد برگرديبه زور ازم قول گرفت برگردم:icon_pf (34): :w589: امروز بعد از چند ماه رفتم به کلبه ای که چند سال پیش، سال اول دانشگام ساخته بودم، چقد تار عنکبوت جمع شده بود اینم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ مثل اینکه کسی نمیخواد جواب سلاممو بده پس خدافظ 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (44): سلام خوش امدی 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ هی .... یه مشتری پرید.....:(50): 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ یادش بخیر پارسال این موقع با برو بچ قرار میزاشتیم که مهر ماه سر کلاس نریم 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها تو مسابقه شطرنج رفتم فینال :texc5lhcbtrocnmvtp8 یک دو سه همیشه، گیلان برنده میشه :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها تو مسابقه شطرنج رفتم فینال :texc5lhcbtrocnmvtp8یک دو سه همیشه، گیلان برنده میشه :texc5lhcbtrocnmvtp8 آفرین احسن ... منم میخواستم شرکت کنم نبودم که مسابقه شروع شد یادت باشه یه مسابقه ای هم با هم داشته باشیم حال میکنم با شطرنج 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ آفریناحسن ... منم میخواستم شرکت کنم نبودم که مسابقه شروع شد یادت باشه یه مسابقه ای هم با هم داشته باشیم حال میکنم با شطرنج بله دادااااش هستیم درخدمتتون، شطرنج فوق العادست 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ كمتر واسه همديگه نوشابه وا كنيد:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ كمتر واسه همديگه نوشابه وا كنيد:Ghelyon: پس 2تا چای بیار 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ كمتر واسه همديگه نوشابه وا كنيد:Ghelyon: چش نداری ببینی؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ پس 2تا چای بیار خودت برو بيار:1111: چش نداری ببینی؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 شوخي ميكنم بابا ما كه از خدامونه اينجا هميشه شلوخ باشه كور شود هر آنكس كه نتواند ببيند:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۰ خودت برو بيار:1111: شوخي ميكنم بابا ما كه از خدامونه اينجا هميشه شلوخ باشه كور شود هر آنكس كه نتواند ببيند:Ghelyon: باورت نمیشه حالا نرفتم قزوین چقد دلم برا گیلان تنگ شده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده