RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ تو اون شعر فک کنم دقیقا استعاره از آزادی بودحالا من که منظورم این ملت نبود ، شماها بودین که همتون دپرسین :texc5lhcbtrocnmvtp8 عيب نداره توام بخند دادا بهرام... بازنشسته كردم خودمو راحت شدم... 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ عيب نداره توام بخند دادا بهرام...بازنشسته كردم خودمو راحت شدم... من نمیدونم تو تاپیک مدیرا چه خبره؛ هی هرکی مدیر میشه؛ میره و برمیگرده ناراحته بگو کی اذیتت کرد لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ من نمیدونم تو تاپیک مدیرا چه خبره؛ هی هرکی مدیر میشه؛ میره و برمیگرده ناراحته بگو کی اذیتت کرد هيچكي بابا هيچي نشده فقط خسته ام همين اصلا شايد دوباره بعد از چند وقت مدير شدم :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ هيچكي بابا هيچي نشده فقط خسته ام همين اصلا شايد دوباره بعد از چند وقت مدير شدم :flowerysmile: حیف الان باید برم؛ سرم درد میکنه نمیتونم بمونم؛ وگرنه میموندم و تا صبح میفهمیدم کی باعثشه آخه چرا با ما گیلانیا اینطوری میکنن ... لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ عيب نداره توام بخند دادا بهرام...بازنشسته كردم خودمو راحت شدم... 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ سلام.... درود عزيزم :flowerysmile: شبت قشنگ ... ديروقته ما بريم بخسبيم شمام بر و بخسب صب ميايم صحبت ميكنيم :confused: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ بوشو بوشو بسه دیگه برید بخوابید میخوام کرکره رو بکشم پایین 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ راپولی میبینم که پیرشدی :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ درود بر گیکه زاکانان یه نکته مهم در اینجارو تخته کنید تو انجمن تخته کشی راه میندازه:Ghelyon: بچه ها کوجایید 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (44): برو خدا روزی تو یه جای دیگه حواله کنه....... دیر اومدی در دکونو بستن.... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ درود بر گیکه زاکانانیه نکته مهم در اینجارو تخته کنید تو انجمن تخته کشی راه میندازه:ghelyon: بچه ها کوجایید سلاااام خان داداش؛ خوتت کجایی!!؟ ما که همش اینجاییم و پرچمو بالا نگه میداریم :icon_pf (44): برو خدا روزی تو یه جای دیگه حواله کنه....... دیر اومدی در دکونو بستن.... اسپم که از حد بگذره؛ حال آدمو بهم میزنه.... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ کاربران در حال دیدن موضوع: 14 نفر (2 عضو و 12 مهمان) * Ven000s *, میلاد68+ چه جالب،12 تا مهمان لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ ما خودمون صاحت خونه هستیم امدیم تا دوبازه بازش کنیم شما رو هم راه نمیدیم:tt2: 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ ای همه مهمون داشتیم خبر نداشتیم:rose: 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ سلام خان جون پس کجایی تایپیکو بدون بزرگتر گذاشتی رفتی 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ خدا رو شکر که جوزف شمالی نبود............ 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ خدا رو شکر که جوزف شمالی نبود............ شمالی ها خوب فکر میکنن بعد کارو انجام میدن اگه شمالی بود که شوور تو نمی شد 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ شمالی ها خوب فکر میکنن بعد کارو انجام میدناگه شمالی بود که شوور تو نمی شد الان خودت به داداش خودت توهین کردی....... بالاخره فهمیدی من چرا ازش جداشم..... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده