* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ باز گیلانی ها شلوخ کردن:167:من اومدم خوبین هوای دریا رو دارین ونوجی تو هستی اوخی دلم یکم بالا اومد:w821::babygirl: آره عزیزم؛ من هستم :aghosh: سلاااام ؛خوبی؟ لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ ونوجی تو هستی اوخی دلم یکم بالا اومد:w821::babygirl: :biggrin: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ امزور چه خلوته همه رفتن مهمونی :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ سلااااااااام من اومدمممم، کسی خونه نیس؟ مامااااااان باباااااااااااااااااا آجی هاااااااااااااااااااا کجایییییییییییییییییییین 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ سلااااااااام من اومدمممم، کسی خونه نیس؟مامااااااان باباااااااااااااااااا آجی هاااااااااااااااااااا کجایییییییییییییییییییین سلااااااااااااااام؛ من خونم، مامان بابا نیستن، لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااام؛ من خونم، مامان بابا نیستن، خوبی ؟ بابا اینا کجان ؟ چایی داریم ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ خوبی ؟ بابا اینا کجان ؟ چایی داریم ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 ما که بابا نداریم؛ یه مامان داریم که رفته خونه مامانش اینا؛ آجی اینا هم با دوست پسراشون رفتن بیرون(به کسی نگیا):th_scratchhead: راستی، یخچال خالیه؛ هیچی واسه خوردن موجود نیست لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من ناهار نخوردم ناهار دارین 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ ما که بابا نداریم؛ یه مامان داریم که رفته خونه مامانش اینا؛ آجی اینا هم با دوست پسراشون رفتن بیرون(به کسی نگیا):th_scratchhead: راستی، یخچال خالیه؛ هیچی واسه خوردن موجود نیست با کیا رفتن بیرون ؟ :ubhuekdv133q83a7yy7 تو از همه آجی ها بهتری، آفرین آجی خوب چی لازم داریم برم بخرم ؟ اول یه چایی بده، چایی میخوام :mornincoffee: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ من ناهار نخوردم ناهار دارین یخچال خالیه؛ ماهم نخوردیم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ با کیا رفتن بیرون ؟ :ubhuekdv133q83a7yy7تو از همه آجی ها بهتری، آفرین آجی خوب چی لازم داریم برم بخرم ؟ اول یه چایی بده، چایی میخوام :mornincoffee: به من چه، نمودونم چایی هم نداریم؛ گوشت و مرغ و عدس، لپه ، آب معدنی، چایی؛ قند؛ شکر؛ بادمجون؛ ماکارونی، گوجه، خیار؛ سیب زمینی؛ پیاز، پنیر؛ مربای توت فرنگی، بستنی نسکافه ای، تخمه آفتابگردان گلپری؛ پشمک؛ لواشک زردآلو و...... لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ پس بشینید ناهار سفارش بدم 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ به من چه، نمودونم چایی هم نداریم؛ گوشت و مرغ و عدس، لپه ، آب معدنی، چایی؛ قند؛ شکر؛ بادمجون؛ ماکارونی، گوجه، خیار؛ سیب زمینی؛ پیاز، پنیر؛ مربای توت فرنگی، بستنی نسکافه ای، تخمه آفتابگردان گلپری؛ پشمک؛ لواشک زردآلو و...... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ وای سیا میا شدی تو که سیا میا نبودی :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ وای سیا میا شدی تو که سیا میا نبودی :texc5lhcbtrocnmvtp8 رفته بودم جات خالی، عربستان سعودی...... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ زود بخریا باشه، یه چای بذار تا من بیام رفته بودم جات خالی، عربستان سعودی...... بگو بینم حال میده ولگردی ... ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ باشه، یه چای بذار تا من بیام میگم چایی نداریم؛ میگی چایی بذار!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده