* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ آخی پیشاپیش تفلدت مفارک :w14:کوچولوتری ازم که، برادر بزرگترتم من ممنون، تو خواهرات که از همه بزرگترم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ ممنون، تو خواهرات که از همه بزرگترم از مینا هم بزرگتری مگه ؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ از مینا هم بزرگتری مگه ؟ نمیدونم؛ من 68.07.24 هستم؛ اون چندیه؟ لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ سلام .. ببخشید .. میتونم بپرسم اینجا چه خبره ؟! ماشالا تعداد پست ها داره با تعداد پست های بقیه تالار ها برابری میکنه! آخه : می سر بو بو آستانه گمج 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ ینی نیمیای:w821:بعد مینای خونمم میاد پایین بالاش علامت* میخوره ها:w821: نه دیگه چند روزی نیستم اره میدونه درست بشو نیست این بشر از مینا هم بزرگتری مگه ؟ اره من 69 هستم این 68 نمیدونم؛ من 68.07.24 هستم؛ اون چندیه؟ 69.6.10:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ سلام .. ببخشید .. میتونم بپرسم اینجا چه خبره ؟! ماشالا تعداد پست ها داره با تعداد پست های بقیه تالار ها برابری میکنه! آخه : می سر بو بو آستانه گمج این که گفتی یعنی چه؟ نه دیگه چند روزی نیستماره میدونه درست بشو نیست این بشر اره من 69 هستم این 68 69.6.10:girl_blush2: ووووووووووی، خیلی کوچیکتر از منی که لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها، قبل اینکه میلاد بیاد نت و...، یه روز بریم پروفیلشو اسپم بازی کنیم آخجونمی جون من عاشق مردم آزاریم مخصوصا نوع میلاد آزاریش:w963: بالاخره من یه روز این پرچمتونو می کشم پایین....:girl_yes2: تا آخرین نفس در خدمتیم غلط کردی ورپریده:w963: واسه جمله دومت دمت گرم:dancegirl2: شما 3 تا مهمانا؛ زود هویت خودتونو معلوم کنید خرزو اینان شایدم روح میرزا باشه جایه داداش میلادم خالیه؛نشونت بده خواهرت که هستم؛نیستم؟ با خواهر بزرگت درست صحبت کنا :w821:من دلم واسه میلاد تنگ شده:w821:خیلی بی احساسه خانداداش بد :w821:چرا نمیاد:w821:نوموخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:w821:میلادِ خونم پایین اومده:w821:انگار نه انگار 4 تا آباجی اینجا چشم به راهن:w821: نمیدونم؛ من 68.07.24 هستم؛ اون چندیه؟ شصت و نهیه سلام .. ببخشید .. میتونم بپرسم اینجا چه خبره ؟! ماشالا تعداد پست ها داره با تعداد پست های بقیه تالار ها برابری میکنه! آخه : می سر بو بو آستانه گمج ایول گیلکییییییییییییییییییییییی نه دیگه چند روزی نیستماره میدونه درست بشو نیست این بشر اره من 69 هستم این 68 69.6.10:girl_blush2: :w821:مینای خونمم به صفر میرسه :w821:آخرش شماها منو میکشین:w821: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ این که گفتی یعنی چه؟ ووووووووووی، خیلی کوچیکتر از منی که همون سرسام گرفتم فارسیه اره تو میتینگ گفتم که باید از همه کوچیکتر باشم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ همون سرسام گرفتم فارسیه اره تو میتینگ گفتم که باید از همه کوچیکتر باشم آهان؛ یادم رفته بود لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها شطرنجو برررررررررررردددددددددددم :texc5lhcbtrocnmvtp8 نه دیگه چند روزی نیستماره میدونه درست بشو نیست این بشر اره من 69 هستم این 68 69.6.10:girl_blush2: عه من فک میکردم از منم بزرگتری :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ آخجونمی جون من عاشق مردم آزاریم مخصوصا نوع میلاد آزاریش:w963: غلط کردی ورپریده:w963: واسه جمله دومت دمت گرم:dancegirl2: خرزو اینان شایدم روح میرزا باشه :w821:من دلم واسه میلاد تنگ شده:w821:خیلی بی احساسه خانداداش بد :w821:چرا نمیاد:w821:نوموخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:w821:میلادِ خونم پایین اومده:w821:انگار نه انگار 4 تا آباجی اینجا چشم به راهن:w821: شصت و نهیه ایول گیلکییییییییییییییییییییییی :w821:مینای خونمم به صفر میرسه :w821:آخرش شماها منو میکشین:w821: افرین میدونی 69 هستم زود میام 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها شطرنجو برررررررررررردددددددددددم :texc5lhcbtrocnmvtp8 عه من فک میکردم از منم بزرگتری :texc5lhcbtrocnmvtp8 چند روز قبل حرف سن شد من گفتم که:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ همون سرسام گرفتم فارسیه اره تو میتینگ گفتم که باید از همه کوچیکتر باشم من که از همتون فنچ ترم خدایی تو میتینگ همتون سنتونو گفتین رسیدین به من من گفتم 70 انقد گیجالت کشیدم:w963: گفتم الان همه میگید تو برو خونتون نی نی 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من فعلا رفتم شب بخیر همگی برو شبت قشنگ دوجتمممممممممممم:dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من که از همتون فنچ ترم خدایی تو میتینگ همتون سنتونو گفتین رسیدین به من من گفتم 70 انقد گیجالت کشیدم:w963: گفتم الان همه میگید تو برو خونتون نی نی اها راست میگی تو 70 بودی:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ اها راست میگی تو 70 بودی:girl_blush2: آره 70دی هستم 21 خرداد 1370:girl_blush2: :babygirl: 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ سمیرا 70 دی هستی :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من امشب حال ندارم اسپم کنم..... :babygirl: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده