RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ خوب میریم سراغ توضیحات اپزشک معالج و اینا که معلومه سپیده بود ولی اون پائین مهر و امضا دکتر آزمایشگا خودمم بقیه هم اسمای دوستای یونیمه 5 تا رفیقیم اون دکتر آخرم که عباس آقاست اون جنرال بیوچیمیستری به معنای آزمایش بیوشیمییی خون هست ما 8 واحد درس بیوشیمی پاس میکنیم که توش میتونیم این آزمایشاتو کاملا متوجه شیم البته اینا بیشتر تخصص بچه های علوم آزمایشگاهیه ولی خوب به میکرو هام یاد میدن:persiana__hahaha: اون تست که نام آزمایش هست مثلا تو اولی میزان توتال مینا چیقد حرف زنی کر:persiana__hahaha:دومی مخفف هست ینی خانداداش میلاد دوماد عباس آقاسومی مخفف ونوس مرغانو جا بوکونچهامی داداش امین گوزگابعدی سپیده شکر من:dancegirl2:بعدی بهرام فرست قزوین اون بخش رزولت ینی مقدار اون ماده در خون که خوب اینجا واسه شوخی اعداد مثلا تولد یا سال و ...:w963: اون بخش یونیت که واحد اون مادست اگه دقت کنید به واحدا واحد امین رو به جای میلی لیتر بر دسی لیتر متر مکعب بر لیتر حساب کردم:persiana__hahaha:یا مثلا واحد میلاد ذره بینی نوشته میکروسکوپیکواحد سپیده رو کریستال در نظر گرفتم:persiana__hahaha: واحد بهرامو باکتری:persiana__hahaha: البته فقط همون ml/dlواسه آزمایش خونه ... اون آخرم که رفرنس رینجش هست گفته نرمالش چقد باس باشه * علامت خطر هست که اگه یه ماده ای در خون کم یا زیاد باشه این علامتو میذارن و میگن چکد ینی باس برسی بشه اون توضیح داخل نوت هم در آزمایشات راجب مشکل هایی که باید چک بشه هست منم اونجا نوشتم ینی میزان سپیده و میلاد و امین در خون بسیار پایین است به صورت روزانه توجه شود...پایین آزمایش ها هم همینجوری مینویسه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ ممنون :texc5lhcbtrocnmvtp8 بچه ها جداً خیلی خوشحالم که باهاتون آشنا شدم، قبلاً تو انجمن خیلی احساس غریبی میکردم منم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ ننه من الان به خاطر کمبود محبت معتاد شدم ! بیا منو ترک بده !:w821::w821: ای خدا من چه گناهی کرده بودم فرزند نا صالح نسیبم کردی:w821: میری دست و پاتو به تخت میبندم یه پراچه هم میکنم دهنت حق نداری غذا بخوری این زهر ماری رو میذاری کنار نگرفتم از آزمایش معلوم میشه؟ بابا تنگولیده دیگه؛ من که دروغ نمیگم, خواهشا منو از آزمایش معاف کن :banel_smiley_52: باید آزمایش خون بدی را نداره:167: یعنی جی lowنیست ینی تو از امین چون خبر داری امین خونت پایین نیست مثل ما ترسیدم دیوونه، فک کردم واقعاً یه چیزیت شده :zadan: واااااااااای ترکیدم از خنده چرا result من از همه بیشتره ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 من آزمایش نمیدم، خودم اعتراف میکنم :texc5lhcbtrocnmvtp8 من هی میگم ازون شکلکه بدم میاد شما هی تحویلم بدید چند بار بگم خوشم نمیاد دس روم بلند کنی میزنم نا کارت میکنما اصلا قهرم:1111: سمیرا خوبه گفتی دو مین اومدم دیگه 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من هی میگم ازون شکلکه بدم میاد شما هی تحویلم بدید چند بار بگم خوشم نمیاد دس روم بلند کنی میزنم نا کارت میکنما اصلا قهرم:1111: کدوم شکلک ؟ :ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ کدوم شکلک ؟ :ydm47612zsesgift969 این :w589: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ yoi_mina: yoi_mina: میرم اومدم حالتو میگیرم yoi_mina: بابای k.mostafa: برو به سلامت k.mostafa: مواظب خودت باش yoi_mina: okey yoi_mina: ha,chenin k.mostafa: کوفت k.mostafa: جواب اون جمله اوکی نبود yoi_mina: haji ro bebos yoi_mina: chi bod pas k.mostafa: بی جنبه k.mostafa: تو این مواقع میگن k.mostafa: ممنون... تو هم مواظب خودت باش k.mostafa: حالا یه عزیزمی جانمی دردی کوفتی چیزی هم میزارن قاطی اش yoi_mina: اها ما مثل شما تجربه نداریم که ، ممنون تو هم مواظب خودت باش yoi_mina: بلدیا k.mostafa is typing... k.mostafa: دارم درس بهت میدم چت من و یه ترم بالایی که توام با هم کل کل داریم را داشته باشید 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ ای خدا من چه گناهی کرده بودم فرزند نا صالح نسیبم کردی:w821: میری دست و پاتو به تخت میبندم یه پراچه هم میکنم دهنت حق نداری غذا بخوری این زهر ماری رو میذاری کنار :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ yoi_mina: yoi_mina: میرم اومدم حالتو میگیرم yoi_mina: بابای k.mostafa: برو به سلامت k.mostafa: مواظب خودت باش yoi_mina: okey yoi_mina: ha,chenin k.mostafa: کوفت k.mostafa: جواب اون جمله اوکی نبود yoi_mina: haji ro bebos yoi_mina: chi bod pas k.mostafa: بی جنبه k.mostafa: تو این مواقع میگن k.mostafa: ممنون... تو هم مواظب خودت باش k.mostafa: حالا یه عزیزمی جانمی دردی کوفتی چیزی هم میزارن قاطی اش yoi_mina: اها ما مثل شما تجربه نداریم که ، ممنون تو هم مواظب خودت باش yoi_mina: بلدیا k.mostafa is typing... k.mostafa: دارم درس بهت میدم چت من و یه ترم بالایی که توام با هم کل کل داریم را داشته باشید ایششششششششششش پسره؟ چقد بی ادبه هنوز نمیدونه با یه خانم باید چطوری صحبت کنهبزن فک و پوزشو بیار پایینچه حوصله ای داری تو مینا ها ..:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4::banel_smiley_4: ننه من میخوام ترک کنم ! خدا شفاتون بده بیش بینیم باااااااا! 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ خدا شفاتون بده کی به کیا میگه:w589:دنیا زمونه برعکس شده والا اتقاقا به یادت بودم میخواستم همین امروز برم امام زاده ای جایی واست یه دخیل ببندم شاید فرجی شد:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ ننه من میخوام ترک کنم ! بیش بینیم باااااااا! برو بخواب بیام به تخت ببندمت دهنتم ببندم نتونی فریاد بنی:167: دمت گرم پسرم 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ برو بخواب بیام به تخت ببندمت دهنتم ببندم نتونی فریاد بنی:167:دمت گرم پسرم :w821::w821: :bigbed: فقط کافیه منو ببندی ! 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ :w821::w821::bigbed: فقط کافیه منو ببندی ! بالا سرتم وا میستم بخوای سراغ مواد و زهر ماری بری میزنم دو شقت میکنم:167: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ ایششششششششششش پسره؟ چقد بی ادبه هنوز نمیدونه با یه خانم باید چطوری صحبت کنهبزن فک و پوزشو بیار پایینچه حوصله ای داری تو مینا ها ..:icon_pf (34): بابا شوهر یکی از بچه هاست اره سرتقه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من از فردا تا هفت مهر مرحصیم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ بابا شوهر یکی از بچه هاستاره سرتقه شوهر یکی از بچه هاس باهات اینجوری میحرفه:icon_pf (34):اون زنش باید بزنه ناکارش کنه دیگه 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من از فردا تا هفت مهر مرحصیم ینی نیمیای:w821:بعد مینای خونمم میاد پایین بالاش علامت* میخوره ها:w821: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده