* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ یه دف هم داشتیم هی میگفتم بزنید برقصیم چند تا جفت بودن بابا اونا هم هی داشتن جیک جیک میکردن تو سینما!!! حالا چه فیلمی بود ؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ همه رو ولش آزمایش خوندنو اگه بلد باشین این جواب آزمایشی که گذاشتمو بخونید میترکید از خندهخیلی باحاله خدایی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ تو سینما!!! حالا چه فیلمی بود ؟ همون که حامد بهداد بازی میکنه اره کفتم جوونا یه فازی بگیرن نمیا ورد بیرون دفشو که:icon_razz: همه رو ولش آزمایش خوندنو اگه بلد باشین این جواب آزمایشی که گذاشتمو بخونید میترکید از خندهخیلی باحاله خدایی بلد نیستم:14k8gag: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ منم بیام :biggrin:من از خوون میترسم :icon_pf (34): با اینکه این فقط مال بچه های گیلونه ولی آشنای قدیمی هستی قبوله:dancegirl2: جدی میگی میترسی یا شوخی میکنی :icon_pf (34): :icon_razz::icon_razz::icon_razz: من عمرا ازمایش بدم من میترسم منم خون ببینم میمیرم غلط کردی به زور ازت تا قطره آخر 5 ccرو میگرم احتمالا مال تو قسمت امینش low نیست خوب خدا رو شکر از دست تو هم راحت شدیم دلت میاد بد:1111:امستو از تو برچسبا ور میدارما هم مریض خودت بودی؛ هم دکتر؟! :persiana__hahaha: چیه؟ خشن...باید آزمایش بدی ببینم دل تو چقد واسه سپیده و میلاد و امین تنگولیده:167: پس چرا اسم من اینجا نیست ؟!؟!؟!!ناسلامتی ننمونی !:zadan::viannen_38: بی ادب:w589: ازین شکلکه بدم میاد دفه آخرت باشه دس رو زن جماعت بلند میکنی اونم کی ننت واسه اینکه این واسه بچه های گیلانه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ دیفونه ای تو دختر؛ تا یه جایی که اسمامون بود رو خوندم؛ اون عددا چی جیه؟ اون پایین گفتی امین و سپیده و میلاد چی؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ دیفونه ای تو دختر؛ :persiana__hahaha: تا یه جایی که اسمامون بود رو خوندم؛ اون عددا چی جیه؟ اون پایین گفتی امین و سپیده و میلاد چی؟ دیفونه خوتی یه دو مین کار دارم میام همشو واستون ترجمه میکنم:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ با اینکه این فقط مال بچه های گیلونه ولی آشنای قدیمی هستی قبوله:dancegirl2: یعنی من برم بیرون دیگه !؟؟!؟! بی ادب:w589: ازین شکلکه بدم میاد دفه آخرت باشه دس رو زن جماعت بلند میکنی اونم کی ننت واسه اینکه این واسه بچه های گیلانه ننه من الان به خاطر کمبود محبت معتاد شدم ! بیا منو ترک بده !:w821::w821: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ همون که حامد بهداد بازی میکنهاره کفتم جوونا یه فازی بگیرن نمیا ورد بیرون دفشو که:icon_razz: نگرفتم چیه؟ خشن...باید آزمایش بدی ببینم دل تو چقد واسه سپیده و میلاد و امین تنگولیده:167: از آزمایش معلوم میشه؟ بابا تنگولیده دیگه؛ من که دروغ نمیگم, خواهشا منو از آزمایش معاف کن :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ با اینکه این فقط مال بچه های گیلونه ولی آشنای قدیمی هستی قبوله:dancegirl2:جدی میگی میترسی یا شوخی میکنی :icon_pf (34): غلط کردی به زور ازت تا قطره آخر 5 ccرو میگرم احتمالا مال تو قسمت امینش low نیست دلت میاد بد:1111:امستو از تو برچسبا ور میدارما چیه؟ خشن...باید آزمایش بدی ببینم دل تو چقد واسه سپیده و میلاد و امین تنگولیده:167: بی ادب:w589: ازین شکلکه بدم میاد دفه آخرت باشه دس رو زن جماعت بلند میکنی اونم کی ننت واسه اینکه این واسه بچه های گیلانه یعنی جی نگرفتم از آزمایش معلوم میشه؟ بابا تنگولیده دیگه؛ من که دروغ نمیگم, خواهشا منو از آزمایش معاف کن :banel_smiley_52: بابا یکی از بچه ها دف اورده بود بده به یکی دیگه بعد تو دستمون بود تو سینما من گفتم فیلمش سرگرممون نکرده کفتم یه دف بزنید بریم رو سن مجلسو گرم کنیم اما اینقدر حال داد یعنی دیکه پهن شده بودیم رو زمین از شدت خنده 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ دیفونه خوتییه دو مین کار دارم میام همشو واستون ترجمه میکنم:dancegirl2: دو مین شد؛ کجایی بابا یکی از بچه ها دف اورده بود بده به یکی دیگه بعد تو دستمون بود تو سینما من گفتم فیلمش سرگرممون نکرده کفتم یه دف بزنید بریم رو سن مجلسو گرم کنیم اما اینقدر حال داد یعنی دیکه پهن شده بودیم رو زمین از شدت خنده دف آورده بود ایول، پس کلی دیروز خوش گذشت لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ بهرام؛ اون پایین چیکا میکنی؟ بیا بالا لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ دو مین شد؛ کجایی دف آورده بود :persiana__hahaha: ایول، پس کلی دیروز خوش گذشت اره حالا من دیرتر رسیدم بچه ها جلو خاتم الانبیا بودن میگن بریم راه نمیدن میگم بزارید من برم تو ببینم مورد دارم یا نه:biggrin: رفتم تو دیدم مورد ندارم اومدم بیرون دوباره 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها یه چیزیو میخواستم بهتون بگم متاسفانه من واسه همیشه باید ازین انجمن برم... امروز جواب آزمایشمو گرفتم ...فکر نمیکردم یه روز اینجوری تموم بشه ...نمیخوام ناراحتتون کنم ولی حس کردم باید بدونید ... میدونم خیلی اذیتتون کردم ولی باور کنید از ته قلب دوستتون دارم ... و همش شوخی بوده ...امیدوارم حلالم کنید ... اصلا فکرشو نمیکردم ... این آزمایش خونی که میبینید جواب آزمایش خون منه لطفا با دقت بخونیدش و اگر سوالی داشتید در موردش از خودم بپرسید ... نمیخوام بگم بیماریم چیه ولی لا علاجه ... دوستتون دارم و براتون آرزوی بهترینهارو دارم....:w963: ترسیدم دیوونه، فک کردم واقعاً یه چیزیت شده :zadan: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واااااااااای ترکیدم از خنده چرا result من از همه بیشتره ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 بله متاسفانه من به بیماری دلتنگی دچار شدم و مسری هست ونوس و بهرام و مینا شما هم باید آزمایش بدید وضعیتتون رو بدونم حتما شما هم بد جوری دچار شدید...:icon_pf (34): من آزمایش نمیدم، خودم اعتراف میکنم :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ اره حالا من دیرتر رسیدم بچه ها جلو خاتم الانبیا بودن میگن بریم راه نمیدن میگم بزارید من برم تو ببینم مورد دارم یا نه:biggrin: رفتم تو دیدم مورد ندارم اومدم بیرون دوباره بابا, چه کارایی که تو نمیکنی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ بابا, چه کارایی که تو نمیکنی اونا اغفالم کردن و گرنه من که ساکتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ بهرام؛ اون پایین چیکا میکنی؟ بیا بالا اومدم :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ اونا اغفالم کردن و گرنه من که ساکتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آره آره؛ میدونم :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ اومدم :texc5lhcbtrocnmvtp8 خوش اومدندی لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ خوش اومدندی ممنون :texc5lhcbtrocnmvtp8 بچه ها جداً خیلی خوشحالم که باهاتون آشنا شدم، قبلاً تو انجمن خیلی احساس غریبی میکردم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده