* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 شهریور، 2011 خوش بامویپس کجججججججججججججججایییییییییی؟ ایه ایسام د :62izy85:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 شهریور، 2011 جانه خاخور چه خبر ؟از بچه محلا خبر داری؟ خبر سلامتی؛ نانم کویه ایساد؛ امتحان ممتحان دارد؛پیدا نید
میلاد68 3471 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 فکر کردم خون آشاما حمله کردن:banel_smiley_52: یعنی چی شده :banel_smiley_52: حتما"نشسته فکر جن و این حرفا رو کرده :banel_smiley_52: دیگه هم ازش خبری نیست نکنه ... تو چی فکر میکنی خاخور؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 شهریور، 2011 من امدم تو تاپیک شما مسافرت..:mood (23): خووووش بامویی, اومیدوارم تره خووووووش بگذره :62izy85: تابستانه میان آتیش روشن بوکودی؟ ( تو تابستون آتیش روشن کردی؟)
میلاد68 3471 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 من امدم تو تاپیک شما مسافرت..:mood (23): خوش بامای بفرمایید خاخور مهمان داریم دریابش
zahra22 19501 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 خووووش بامویی, اومیدوارم تره خووووووش بگذره :62izy85: تابستانه میان آتیش روشن بوکودی؟ ( تو تابستون آتیش روشن کردی؟) مرسی برا کلاس مسافرت روشن کردم..:ws3:
zahra22 19501 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 خوش بامای بفرمایید خاخور مهمان داریم دریابش واااااای مرسی ...ببخشید مزاحم شدمااااا
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 شهریور، 2011 مرسیبرا کلاس مسافرت روشن کردم..:ws3: آهان آهان بفرمایید گوچه سبز(آلوچه)
zahra22 19501 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 آهان آهان بفرمایید گوچه سبز(آلوچه) توروخدا زحمت نکشید...یه لحظه اومدم خودتو ببینم همش تو آشپزخونه بودی..
میلاد68 3471 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 شنیدید که میگن شمالی ها مهمان نواز هستن پس اگه ازاین گوجه سبزا نخورید ناراحت میشیما حتی شده سعی کنید 1دونه بخورید (با مدرک وعکس لطفا"عکس هستشو بفرستید یا جای خالیشو در ظرف مشخص کنید):ws28:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 شهریور، 2011 شنیدید که میگن شمالی ها مهمان نواز هستن پس اگه ازاین گوجه سبزا نخورید ناراحت میشیماحتی شده سعی کنید 1دونه بخورید (با مدرک وعکس لطفا"عکس هستشو بفرستید یا جای خالیشو در ظرف مشخص کنید):ws28: اینو راس میگه زهرا زود باش بخور :167: توروخدا زحمت نکشید...یه لحظه اومدم خودتو ببینم همش تو آشپزخونه بودی.. نه قربانت بشم ؛ حالا اومدم ؛ یه چیزی بخور ؛ چیزه کمه ؟؟!!! ببخشید دیگه
میلاد68 3471 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 جانه خاخور میگم میوهها رو شسته بودی آخه مهمانمون نه تکون می خوره نه صداش در می آد:167:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 شهریور، 2011 جانه خاخور میگم میوهها رو شسته بودی آخه مهمانمون نه تکون می خوره نه صداش در می آد:167: این چه حرفیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میوه ها برق میزنه از تمیزی حتما زیاد خورده , فشارش افتاده :w768:
میلاد68 3471 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 کجا زیاد خورده بنده خدا تو یه دونش هم مونده بود حتما"با روغن جلا شستیش که برق میزنه حالا بعد امری یه مهمون اومد اینورا ....
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 شهریور، 2011 کجا زیاد خورده بنده خدا تو یه دونش هم مونده بود حتما"با روغن جلا شستیش که برق میزنه حالا بعد امری یه مهمون اومد اینورا .... نخیر هم خوب شستمش، تو همین کارم بلد نیسی که؛هیچ پذیرایی نکردی؛ فقط میگی که من باید کار کنم؛ داداش زورگو :w821:
میلاد68 3471 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 نخیر هم خوب شستمش، تو همین کارم بلد نیسی که؛هیچ پذیرایی نکردی؛ فقط میگی که من باید کار کنم؛ داداش زورگو :w821: جانه خاخور باسه خودت میگم تا فردا به مشکل نخوری من که نبودم پذیرایی کنم :Ghelyon: این مهمونه بیشتر اومده بود خونه داری تورو ببینه باسه امر خیر قبلا"هماهنگ شده بود اما یادم رفته بود بهت بگم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 شهریور، 2011 جانه خاخور باسه خودت میگم تا فردا به مشکل نخوری من که نبودم پذیرایی کنم :Ghelyon:این مهمونه بیشتر اومده بود خونه داری تورو ببینه باسه امر خیر قبلا"هماهنگ شده بود اما یادم رفته بود بهت بگم مهمون برگشت
ارسال های توصیه شده