* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خوش بامویپس کجججججججججججججججایییییییییی؟ ایه ایسام د :62izy85: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ جانه خاخور چه خبر ؟ از بچه محلا خبر داری؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ جانه خاخور چه خبر ؟از بچه محلا خبر داری؟ خبر سلامتی؛ نانم کویه ایساد؛ امتحان ممتحان دارد؛پیدا نید لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من امدم تو تاپیک شما مسافرت..:mood (23): 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ فکر کردم خون آشاما حمله کردن:banel_smiley_52: یعنی چی شده :banel_smiley_52: حتما"نشسته فکر جن و این حرفا رو کرده :banel_smiley_52: دیگه هم ازش خبری نیست نکنه ... تو چی فکر میکنی خاخور؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من امدم تو تاپیک شما مسافرت..:mood (23): خووووش بامویی, اومیدوارم تره خووووووش بگذره :62izy85: تابستانه میان آتیش روشن بوکودی؟ ( تو تابستون آتیش روشن کردی؟) لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ من امدم تو تاپیک شما مسافرت..:mood (23): خوش بامای بفرمایید خاخور مهمان داریم دریابش لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خووووش بامویی, اومیدوارم تره خووووووش بگذره :62izy85: تابستانه میان آتیش روشن بوکودی؟ ( تو تابستون آتیش روشن کردی؟) مرسی برا کلاس مسافرت روشن کردم..:ws3: لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ خوش بامای بفرمایید خاخور مهمان داریم دریابش واااااای مرسی ...ببخشید مزاحم شدمااااا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ مرسیبرا کلاس مسافرت روشن کردم..:ws3: آهان آهان بفرمایید گوچه سبز(آلوچه) لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ آهان آهان بفرمایید گوچه سبز(آلوچه) توروخدا زحمت نکشید...یه لحظه اومدم خودتو ببینم همش تو آشپزخونه بودی.. لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ شنیدید که میگن شمالی ها مهمان نواز هستن پس اگه ازاین گوجه سبزا نخورید ناراحت میشیما حتی شده سعی کنید 1دونه بخورید (با مدرک وعکس لطفا"عکس هستشو بفرستید یا جای خالیشو در ظرف مشخص کنید):ws28: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ شنیدید که میگن شمالی ها مهمان نواز هستن پس اگه ازاین گوجه سبزا نخورید ناراحت میشیماحتی شده سعی کنید 1دونه بخورید (با مدرک وعکس لطفا"عکس هستشو بفرستید یا جای خالیشو در ظرف مشخص کنید):ws28: اینو راس میگه زهرا زود باش بخور :167: توروخدا زحمت نکشید...یه لحظه اومدم خودتو ببینم همش تو آشپزخونه بودی.. نه قربانت بشم ؛ حالا اومدم ؛ یه چیزی بخور ؛ چیزه کمه ؟؟!!! ببخشید دیگه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ جانه خاخور میگم میوهها رو شسته بودی آخه مهمانمون نه تکون می خوره نه صداش در می آد:167: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ جانه خاخور میگم میوهها رو شسته بودی آخه مهمانمون نه تکون می خوره نه صداش در می آد:167: این چه حرفیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میوه ها برق میزنه از تمیزی حتما زیاد خورده , فشارش افتاده :w768: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ کجا زیاد خورده بنده خدا تو یه دونش هم مونده بود حتما"با روغن جلا شستیش که برق میزنه حالا بعد امری یه مهمون اومد اینورا .... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ کجا زیاد خورده بنده خدا تو یه دونش هم مونده بود حتما"با روغن جلا شستیش که برق میزنه حالا بعد امری یه مهمون اومد اینورا .... نخیر هم خوب شستمش، تو همین کارم بلد نیسی که؛هیچ پذیرایی نکردی؛ فقط میگی که من باید کار کنم؛ داداش زورگو :w821: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ نخیر هم خوب شستمش، تو همین کارم بلد نیسی که؛هیچ پذیرایی نکردی؛ فقط میگی که من باید کار کنم؛ داداش زورگو :w821: جانه خاخور باسه خودت میگم تا فردا به مشکل نخوری من که نبودم پذیرایی کنم :Ghelyon: این مهمونه بیشتر اومده بود خونه داری تورو ببینه باسه امر خیر قبلا"هماهنگ شده بود اما یادم رفته بود بهت بگم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ جانه خاخور باسه خودت میگم تا فردا به مشکل نخوری من که نبودم پذیرایی کنم :Ghelyon:این مهمونه بیشتر اومده بود خونه داری تورو ببینه باسه امر خیر قبلا"هماهنگ شده بود اما یادم رفته بود بهت بگم مهمون برگشت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده