* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من اوووووووومدددددددددددم :girl_blush2: خوش اومدی رفتی قزوین؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ خوش اومدی رفتی قزوین؟ مرررررسیییی آره دیروز رفتم اومدم :texc5lhcbtrocnmvtp8 چرا گلای بیچاره رو پرپر میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ مرررررسییییآره دیروز رفتم اومدم :texc5lhcbtrocnmvtp8 چرا گلای بیچاره رو پرپر میکنی؟ خب؛ به سلامتی؛ چطور بود؟ لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ غرض فقط تبلیغات است............ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=67585 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ خب؛ به سلامتی؛ چطور بود؟ سلامت باشی ااااااوووف مکان خیلی شاد و مفرحیه امیدوارم بتونم رو درسم تمرکز کنم ولی دلم برا دانشگاه گیلان تنگ میشه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ سلامت باشی ااااااوووف مکان خیلی شاد و مفرحیه امیدوارم بتونم رو درسم تمرکز کنم ولی دلم برا دانشگاه گیلان تنگ میشه عهههه؛ به قول ما گیلکا؛ تی گازخاله دود ره :persiana__hahaha: هنوز نرفته اینجوری شدی!!! اوه اوه لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ هااااااااااااااااااااااااااااااااااي 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ هااااااااااااااااااااااااااااااااااي علیکه هاااااای لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ علیکه هاااااای :biggrin: هو آر يووووووو؟رفيق...:دي لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ :biggrin:هو آر يووووووو؟رفيق...:دي آی ام خوبم؛ تو خوبی؟ کجاهایی؟ همه جایی اما هیچ جا نمیبینمت؛ اینجا فیس فصل تازه لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ آی ام خوبم؛ تو خوبی؟ کجاهایی؟ همه جایی اما هیچ جا نمیبینمت؛ اینجا فیس فصل تازه تنكيو دقيقا زدي به هدف كلا پيچيده شدم جديدا من همه جا هستم ولي نيستم:دي:biggrin: از اين به بعد هستم ولي 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ راهمو گم کردم ! شما راهتو پيدا كردي؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 ور آر يو ونوووووووووووووووووووس؟ دو يو نديد ونوس؟ 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من اینجا حق آبو گل دارم سهم منو بدین 3 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من اینجا حق آبو گل دارم سهم منو بدین بلو بابا تو كه رفتي:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ عهههه؛ به قول ما گیلکا؛ تی گازخاله دود ره :persiana__hahaha: هنوز نرفته اینجوری شدی!!! اوه اوه به قول ما گیلکا چی؟ چرا اینو من نشنیدم تاحالا ؟ حالا یعنی چی ؟ 4 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ به قول ما گیلکا چی؟ چرا اینو من نشنیدم تاحالا ؟ حالا یعنی چی ؟ وقتي يكي داره با نيش باز ميخنده اينو ميگن:دي يعني نيشتو ببند 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ وقتي يكي داره با نيش باز ميخنده اينو ميگن:دييعني نيشتو ببند بهت ادب یاد ندادن؟ :zadan: حتماً باید بزنمت آدمی شی؟ :3384s: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ تنكيودقيقا زدي به هدف كلا پيچيده شدم جديدا من همه جا هستم ولي نيستم:دي:biggrin: از اين به بعد هستم ولي خیلی خوشحالم که اومدی؛ این تاپیکه آرمینه؛ دیدش بهش بگو, جاش خیلییییی خالیه؛ بگو ونوس رشتی پرچمو برده بالا شما راهتو پيدا كردي؟:texc5lhcbtrocnmvtp8ور آر يو ونوووووووووووووووووووس؟ دو يو نديد ونوس؟ رفتم شام بخورم من اینجا حق آبو گل دارم سهم منو بدین سهم چیو؟ به قول ما گیلکا چی؟ چرا اینو من نشنیدم تاحالا ؟ حالا یعنی چی ؟ نیلو گفت دیگه، یعنی نیشتو ببند ؛ گاز = دندان- نیش دود = ببند وقتي يكي داره با نيش باز ميخنده اينو ميگن:دييعني نيشتو ببند درسته بهت ادب یاد ندادن؟ :zadan: حتماً باید بزنمت آدمی شی؟ :3384s: آهای بهرام؛ دوست منو نزنا لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ سهم چیو؟ نیلو گفت دیگه، یعنی نیشتو ببند ؛ گاز = دندان- نیش دود = ببند درسته آهای بهرام؛ دوست منو نزنا تو هم بی ادبی :zadan: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده