VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ :cryingf: جان؟چیه؟ سمیرا بیا تا دهنش بازه پاک کن پرت کنیم دهنش آها، هیچی راحت باش :texc5lhcbtrocnmvtp8 عاشق شدم ،کاش نتونه، دست دلم رو بخونه، اگه بدونه میدونم دیگه با من نمیمونه ....:connie_24: ؟ دیگه دستمو خونده :1111:من همتون 10 تا دوس دارم 10تاشم واقعیه جعبه باز میشه چرا همچینه:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ آها، هیچی راحت باش :texc5lhcbtrocnmvtp8 عاشق شدم ،کاش نتونه، دست دلم رو بخونه، اگه بدونه میدونم دیگه با من نمیمونه ....:connie_24: عه سمیرا اصف بزرگ شدی؟ راس میگن اگه موز بخورید معدتون تعجب میکنه ؟ من که اصفهانی نیستم:1111: فقط اونجا دنیا اومدم یه 12 سالم شیرین اونجا بودم ولی خودمونیم در مورد اکثریت صادقه موزو میخورن پوستشو میذار تو دفترچه خاطاتشون 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها ما می خواییم همین جا پرچم مشهد رو بدیم بالا........... :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من میرم بخوابم شب بخیر:icon_pf (44): پ ن:مال کسي باش؛ که حتي اگر ساده ترين لباس تنت باشد ! تو را به همه دنيا نشان دهد و بگويد اين همه دنياي من است...!! پ ن:ونوس امشب نبود چرا پ ن: تو رو دوست دارم زیاد چطور پس دلت میاد بری تنهام بزاری 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ جان؟چیه؟سمیرا بیا تا دهنش بازه پاک کن پرت کنیم دهنش دیگه دستمو خونده جعبه باز میشه چرا همچینه:biggrin: چرا همچین میکنی منو غمگین میکنی واااااااااااااای وای واااااااااااااااااای وای باباژن حالت شطوره حالو احوالت شطوره:dancegirl2: :biggrin:پرت کن 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها ما می خواییم همین جا پرچم مشهد رو بدیم بالا........... :texc5lhcbtrocnmvtp8 چرا همچین میکنی منو غمگین میکنی واااااااااااااای وای واااااااااااااااااای وای باباژن حالت شطوره حالو احوالت شطوره:dancegirl2: :biggrin:پرت کن :lol: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ چرا همچین میکنی منو غمگین میکنی واااااااااااااای وای واااااااااااااااااای وای باباژن حالت شطوره حالو احوالت شطوره:dancegirl2: :biggrin:پرت کن خبریه بچه ها ؟ جان؟چیه؟سمیرا بیا تا دهنش بازه پاک کن پرت کنیم دهنش دیگه دستمو خونده جعبه باز میشه چرا همچینه:biggrin: اونیکه دوسش داری، بهش نگو دوسش داری، میره و تنهات میذاره، اگه باور نداری، بهش بگو دوسش داری، میره تو دلت جا میذاره ... :texc5lhcbtrocnmvtp8 من که اصفهانی نیستم:1111: فقط اونجا دنیا اومدم یه 12 سالم شیرین اونجا بودمولی خودمونیم در مورد اکثریت صادقه موزو میخورن پوستشو میذار تو دفترچه خاطاتشون پس خمیر مایت اونجا شکل گرفته و یک اصفهانی به حساب میای:texc5lhcbtrocnmvtp8 مث من که تا 5 ، 6 سالگی قزوین زندگی کردم بچه ها ما می خواییم همین جا پرچم مشهد رو بدیم بالا........... :texc5lhcbtrocnmvtp8 :ydm47612zsesgift969 من میرم بخوابم شب بخیر:icon_pf (44): پ ن:مال کسي باش؛ که حتي اگر ساده ترين لباس تنت باشد ! تو را به همه دنيا نشان دهد و بگويد اين همه دنياي من است...!! پ ن:ونوس امشب نبود چرا پ ن: تو رو دوست دارم زیاد چطور پس دلت میاد بری تنهام بزاری مینا واقعا عاشق شده هااااا 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ اونیکه دوسش داری، بهش نگو دوسش داری، میره و تنهات میذاره، اگه باور نداری، بهش بگو دوسش داری، میره تو دلت جا میذاره ... :texc5lhcbtrocnmvtp8 وقتی کسی رو دوست داری حاضری دنیا بد باشه فقط اونی که دوست داری عاشقی رو بلد باشه حاضری که بگذری از مقرر ات و دین و درس وقتی کسی رو دوست داری معنی نداره دیگه ترس وقتی کسی رو دوست داری بخاطرش میری به جنگ بخاطرش دروغ میگی قلبت میشه یه تیکه سنگ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی کسی رو دوست داری حاضری دنیا بد باشهفقط اونی که دوست داری عاشقی رو بلد باشه حاضری که بگذری از مقرر ات و دین و درس وقتی کسی رو دوست داری معنی نداره دیگه ترس وقتی کسی رو دوست داری بخاطرش میری به جنگ بخاطرش دروغ میگی قلبت میشه یه تیکه سنگ ممد نبودی ببینی، شهر آزاد گشته ... :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ خبریه بچه ها ؟ پس خمیر مایت اونجا شکل گرفته و یک اصفهانی به حساب میای:texc5lhcbtrocnmvtp8 مث من که تا 5 ، 6 سالگی قزوین زندگی کردم مینا واقعا عاشق شده هااااا چیه شادی بهمون نیومده دلمون گرفته بود گفتیم یه دو تا گیر گمیش بیایم شاد شیم خمیر مایه؟مگه نون تافتونم من؟ بازم به همون اصفهان خودم تو هم جا قحط بود گَزوین:icon_pf (34): چیه عشق به مینا نمیادمینا مگه دل نداره 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ممد نبودی ببینی، شهر آزاد گشته ... :biggrin: ممد کردستونیه خودمون دیگه آهو واویلا کو جهان آرا:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ چیه شادی بهمون نیومده دلمون گرفته بود گفتیم یه دو تا گیر گمیش بیایم شاد شیم خمیر مایه؟مگه نون تافتونم من؟ بازم به همون اصفهان خودم تو هم جا قحط بود گَزوین:icon_pf (34): چیه عشق به مینا نمیادمینا مگه دل نداره با قزوین بد صحبت نکن اهلش شاکی میشن :texc5lhcbtrocnmvtp8 چرا اتفاقا مث اینکه خیلی هم دل داره :texc5lhcbtrocnmvtp8 ممد کردستونیه خودمون دیگهآهو واویلا کو جهان آرا:biggrin: این ممد نه، اون ممد که شهید شد :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ این ممد نه، اون ممد که شهید شد :biggrin: واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: اتفاقا ممد کردستونیه خودمونم قراره شهید شهبرو تو پروف من یا ممد از دو سه صفحه قبل شرو کن گفته های منو مملو بخون بعد بیا نظرتو بگو :ws28: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ کسی منو صدا زد؟ نه مامانی تو بخواب چقدم ملوس خوابیدی . . 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ پشت سر ادمین محمد حرف نزنینا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ چرا منو از برچسب ها پاک کردید قهرم 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:اتفاقا ممد کردستونیه خودمونم قراره شهید شهبرو تو پروف من یا ممد از دو سه صفحه قبل شرو کن گفته های منو مملو بخون بعد بیا نظرتو بگو :ws28: بنده خدا قراره شهید شه مث اینکه :texc5lhcbtrocnmvtp8 کسی منو صدا زد؟ من تورو میبینم یاد ژینوس میفتم :texc5lhcbtrocnmvtp8 پشت سر ادمین محمد حرف نزنینا ما درباره یه ممد دیگه حرف میزدیم :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بنده خدا قراره شهید شه مث اینکه :texc5lhcbtrocnmvtp8 من تورو میبینم یاد ژینوس میفتم :texc5lhcbtrocnmvtp8 ما درباره یه ممد دیگه حرف میزدیم :biggrin: ژینوس کیه؟ممد کیه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده