VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ بابا کار من نیست :texc5lhcbtrocnmvtp8 روشن شدم چرا اینگونه شدی؟برچسبای تالار گیلونو نمیگی مگه ؟ چیه ؟ کیه؟ کیههههههههههههههههههههههههههه فکر میکردم بیشتر از ده تا نمیتونیم بزاریم 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ روشن شدم فکر میکردم بیشتر از ده تا نمیتونیم بزاریم محدودیت هست اگه ویرگول فارسی بذاری ولی ویرگول انگلیسی هزار تا هم برچسب بذاری پا میده الان ما هر کاری کنیم چون آرمین اینا یکی دو تا برچسب گذاشتن با ویرگول فارسی محدودیت هست 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ هوش ایرانی که میگن تو کلته سمیرا 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ عاشق شدم عاشق شدم از چشم من پنهون نشو 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ هوش ایرانی که میگن تو کلته سمیرا چاکریم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ چاکریم ما بیشتر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ درود علیکمخوش آمدی هیملر(ره) پس اون ترانه دختر رشتی که تو پروفت بود و یه چیز دیگه که بهم گفتی یعنی تو هم شمالی هستی اقای 007 بهرام تبریک میگم :rose: 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ عاشق شدم عاشق شدم از چشم من پنهون نشو مینااااااااااااااااا:(87): مینااااااااااااااااااااااااا چنتا دوسم داری:lol: :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ عاشق شدم عاشق شدم از چشم من پنهون نشو پس اون ترانه دختر رشتی که تو پروفت بود و یه چیز دیگه که بهم گفتی یعنی تو هم شمالی هستی اقای 007 بهرام تبریک میگم :rose: مرسی آقا :w139: 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ پس اون ترانه دختر رشتی که تو پروفت بود و یه چیز دیگه که بهم گفتی یعنی تو هم شمالی هستی اقای 007 بهرام تبریک میگم :rose: بلیییییییییییییییییییییییییی ما بشه رشت هستیم اصالتاولی در اصف بزرگ گشته ایم بابا گزیه اون آهنگه رو من نمیدونم واسه من نمیاد چرا:w821: فک کنم یکی از بچه ها گذاشته بید ناراحت نباش بگو اون یه چیز دیگه رو چی بهت گفتم وای بچه ها بدونن کلی شاد میشن 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی آقا :w139: شعرش را دوست داریممیخونیم چیه :14k8gag: 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ نیم تا دوست دارم چقد کمممممممممممممم تو اصا منو دوس نداری نوموخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ چقد کمممممممممممممم تو اصا منو دوس نداری نوموخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام کمه؟ من مادرمو یکی دوست دام :icon_razz: بچه نیم تای من راستکیه:girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ شعرش را دوست داریممیخونیم چیه :14k8gag: آها، هیچی راحت باش :texc5lhcbtrocnmvtp8 عاشق شدم ،کاش نتونه، دست دلم رو بخونه، اگه بدونه میدونم دیگه با من نمیمونه ....:connie_24: بلیییییییییییییییییییییییییی ما بشه رشت هستیم اصالتاولی در اصف بزرگ گشته ایمبابا گزیه اون آهنگه رو من نمیدونم واسه من نمیاد چرا:w821: فک کنم یکی از بچه ها گذاشته بید ناراحت نباش بگو اون یه چیز دیگه رو چی بهت گفتم وای بچه ها بدونن کلی شاد میشن عه سمیرا اصف بزرگ شدی؟ راس میگن اگه موز بخورید معدتون تعجب میکنه ؟ 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ کمه؟من مادرمو یکی دوست دام :icon_razz: بچه نیم تای من راستکیه:girl_yes2: :1111: من همتون 10 تا دوس دارم 10تاشم واقعیه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ عاشقی بد دردیه الیش گرفتارش شدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده