VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ منم شمالی ام منتها مازندران سلام خوش اومدید :girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ سلام خوش اومدید :girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ وای خیلی خوشحالم خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی داداش کوچولوم دانشگاه قبول شد واسه خودم خوشحال نشدم که واسه این شدم قربون کوچولوم بشم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: داداشی من:aghosh: تبریک میگم عزیزم؛ حالا چی و کجا قبول شده:w14:؟ منم شمالی ام منتها مازندران خوش اومدید:62izy85: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک میگم عزیزم؛ حالا چی و کجا قبول شده:w14:؟ خوش اومدید:62izy85: با اون رتبه قشنگش پیام نور رشت مهندسی مدیریت اجرایی قبول شد فکر نمیکردم قبول شه 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ با اون رتبه قشنگش پیام نور رشت مهندسی مدیریت اجرایی قبول شد فکر نمیکردم قبول شه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ با اون رتبه قشنگش پیام نور رشت مهندسی مدیریت اجرایی قبول شد فکر نمیکردم قبول شه خیلی خوبه :w14: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ یا االله ساعت 8 صبح کرکره رو میدیم بالا :w589::w589: وای خیلی خوشحالم خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی داداش کوچولوم دانشگاه قبول شد واسه خودم خوشحال نشدم که واسه این شدم قربون کوچولوم بشم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: داداشی من:aghosh: با اون رتبه قشنگش پیام نور رشت مهندسی مدیریت اجرایی قبول شد فکر نمیکردم قبول شه ایشالا مباااااارکش باد:hapydancsmil: ایشالااااااااااااا مبارکش باد:hapydancsmil::dancegirl2: تو چن تا داداش داری مینا؟خواهر نداری؟ منم شمالی ام منتها مازندران درود بر شما خوش اومدین 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ اهل بیت درود علیکم ما اومدییییییییییییییییییییم:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ چیزی شده؟ ایشالا مباااااارکش باد:hapydancsmil: ایشالااااااااااااا مبارکش باد:hapydancsmil::dancegirl2: تو چن تا داداش داری مینا؟خواهر نداری؟ دو تا برادر دارم دیگه:hapydancsmil: خواهر نه ندارم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی خوبه :w14: اره حالا کادو چی بخرم واسش پس فردا تولدشم هست یه چی بخرم همون روز بدم با یه تیر دو تا نشون بزنم:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ اهل بیت درود علیکم ما اومدییییییییییییییییییییم:flowerysmile: سلااااااااام سلااااااااااام :aghosh: خوش اومدن کردی ارهحالا کادو چی بخرم واسش پس فردا تولدشم هست یه چی بخرم همون روز بدم با یه تیر دو تا نشون بزنم:biggrin: با یه تیر دو نشون بزن، یه چیز خوب بخر، بستگی به پولت داره؛ میتونی لپتاپ بخری؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ سلااااااااام سلااااااااااام:aghosh: خوش اومدن کردی با یه تیر دو نشون بزن، یه چیز خوب بخر، بستگی به پولت داره؛ میتونی لپتاپ بخری؟ من داشتمم اینکارو نمیکردم:biggrin: خودم لب تاب دارم بخواد میتونه از لب تاب من استفاده کنه همینجوری خونمون یه پی سی یه لب تاب هست کافی نته مگه:biggrin: اما فکر کنم داداش بزرگم بخواد یه ماشین بخره واسه خودش اما بده دست این:14k8gag: منم واسش یه کیف میخرم زیادی رو دل میکنه خوب نیست:icon_razz: حالا شق القمر نکرده که 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من داشتمم اینکارو نمیکردم:biggrin: خودم لب تاب دارم بخواد میتونه از لب تاب من استفاده کنه همینجوری خونمون یه پی سی یه لب تاب هست کافی نته مگه:biggrin: اما فکر کنم داداش بزرگم بخواد یه ماشین بخره واسه خودش اما بده دست این:14k8gag: منم واسش یه کیف میخرم زیادی رو دل میکنه خوب نیست:icon_razz: حالا شق القمر نکرده که خسته نباشی، کیف هم خوبه؛ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ چیزی شده؟ دو تا برادر دارم دیگه:hapydancsmil: خواهر نه ندارم اااااااااااااا خواهر نداری :w821: انقد خوبههههههههههه خو حالا انقد عفه نیا:1111: منم داداش دارم خو سلااااااااام سلااااااااااام :aghosh: خوش اومدن کردی :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ :w821: :w821: :w821:رفتم کاریابی میگم کار میگن سابقه میگم ندارم میگن برو حالتو نداریم :w821::w821::w821: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ اااااااااااااا خواهر نداری :w821:انقد خوبههههههههههه خو حالا انقد عفه نیا:1111: منم داداش دارم خو :aghosh: دلتون بسوزه من هر دوشو دارم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ :w821: :w821: :w821:رفتم کاریابی میگم کار میگن سابقه میگم ندارم میگن برو حالتو نداریم :w821::w821::w821: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ نوشته یک روانپریش در تالار زیست:w74: راپولی کجایی پاشو بیا برام چایی بیار:167: میلاد .... خودت حالا جوابشونو بده :w821: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ نوشته یک روانپریش در تالار زیست:w74: میلاد .... خودت حالا جوابشونو بده :w821: نااااازی واسه من نسکافه بیار لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده