* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ Ven000s *, Atre Baroon, bahram_first007+, pesare irani, RAPUNZEL+, VINA+ شماها هم برید بخوابین دیگه لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ نه، داداشتون میشم من بابابزرگ موخوااااااااااااااااااام:w821: میلاد داداشمه :w821: 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ شکلکه بزن قدش ؛واسه اتر بارون ( مثل اینکه لازم داره): میسینگ میسییییییییییییینگ :62izy85: وااااااااااای یکی اینو ساکتش کنه:w74: من 14 روزم بود تو به دنیا اومدی سن دخترمو داری احتراممو نگه دار پس شما مامانمی؟! ():persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ منم مثِ شما! وقتی میگن ایشالا عروسیت هنگ میکنم، نه میتونم عصبانیتمو نشون بدم نه میتونم لبخند بزنم!!! آره شما و سمیرا خیلی عصبانی میشید، از حرفاتون تو این تاپیک تاپیک کاملا مشخصه 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ شماها هم برید بخوابین دیگه خودش خوابش میاد میخواد مارم به زور بخوابونه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ یکی پسر ایرونیرو دریابه، اینجا رو با اشکاش داره آب میبره در ضمن، تولدم نزدیکه ها،24 مهر لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ شماها هم برید بخوابین دیگه خوابمان نمی آید! :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من بابابزرگ موخوااااااااااااااااااام:w821:میلاد داداشمه :w821: وایسا تا پیدا شه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ به گالری عکس ونوس یه سر بزنید ؛ لینکش تو امضام هست لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ نمیشه از سرو صداتون خوابید، من میرم یه جا دیگه بخوابم، فردا تشکراتونو میزنم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ به گالری عکس ونوس یه سر بزنید ؛ لینکش تو امضام هست ونوس جان الان داری پروسه خواب رو طی میکنی اینجا؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ آره شما و سمیرا خیلی عصبانی میشید، از حرفاتون تو این تاپیک تاپیک کاملا مشخصه من عصبانی نمیشم ینی زود جوش میارم ولی دل و زبونم یکیه زودم فراموش میکنم کینه ای نیستم و معتقدم کینه قلب آدمو سیاه میکنه همه آبجیام و داداشامم خیلی دوس دارم ولی حساسم و زود بهم برمیخوره همه چی چون خودم خیلی مواظبم چی میگم و حتی بیشتر مواقع عصبانیتم جنبه شوخی داه 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ آره شما و سمیرا خیلی عصبانی میشید، از حرفاتون تو این تاپیک تاپیک کاملا مشخصه اینا ظاهر نماییه!....سووووووووت :دی یکی پسر ایرونیرو دریابه، اینجا رو با اشکاش داره آب میبره در ضمن، تولدم نزدیکه ها،24 مهر ای جاااااااااااان پیشاپیش تولدتتو میتبریکم! :62izy85: فقط 45 روز دیگر باقیست!:62izy85: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ نمیشه از سرو صداتون خوابید، من میرم یه جا دیگه بخوابم، فردا تشکراتونو میزنم وای عزیزم ازین شکلکه خیلی خوشم اومد شبیه منه وقتی یکی تو اتاقم وقتی خوابم سر و صدا میکنه 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ نمیشه از سرو صداتون خوابید، من میرم یه جا دیگه بخوابم، فردا تشکراتونو میزنم آخییییییی.....سعی میکنیم یواش شلوغ کنیم! :persiana__hahaha: ----------------------------------------------------------------------------------------------- این آقا بهرام که پدربزرگ نشد! ولی میخواین من مادربزرگتتون بشم؟!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من عصبانی نمیشم ینی زود جوش میارم ولی دل و زبونم یکیه زودم فراموش میکنم کینه ای نیستم و معتقدم کینه قلب آدمو سیاه میکنه همه آبجیام و داداشامم خیلی دوس دارم ولی حساسم و زود بهم برمیخوره همه چی چون خودم خیلی مواظبم چی میگم و حتی بیشتر مواقع عصبانیتم جنبه شوخی داه کلاً موضوع اصلی رو پیچوندی :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ میسینگ میسییییییییییییینگ :62izy85: پس شما مامانمی؟! ():persiana__hahaha: بهت اجازه میدم مامی صدام کنی ازین به بعد من مامان دو نفرم ینی دو نفرو تو انجمن پیدا کردم از من کوچیکترن یکی سامان 88 یکی تو البته اون منو ننه صدا میکنه اونم متولد تیر 70د وایسا تا پیدا شه من بابابزرگ صدات میزنم:1111: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده