RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ قربونت متولد 70م :persiana__hahaha: اوه اوه با من همسنیچه ماهی؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ دفه دیگه بیشتر تلاش کن اصلا اشتب نزنی بااااااااااشه ؛ تصمیم گرفتم خوب بخونم؛ وقتی اسممو صدا میکنه؛ بگه آفرین ؛ اصلا غلط نداشتی دفعه بعد قبول میشی:girl_yes2:بخون برو :yes: باشههههههه گلم یه گواهینامه رو صد تا امتحان میگیرن؛ فردا فنیشو امتحان دارم ؛ هیچی نخوندم، به من چه ماشین ***** داره.... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ ممنون عطر بارون ، راستی اینجا تازه بارون شروع شده، نم نم داره می باره، بوی خاک بلند شده، خیلی باحااااااااااااااله من قبلا فکر میکردم ازینکه دخترا درباره ازدواج حرف بزنن خجالت میکشن، ولی چند وقته میبینم اصلا خجالت نمیکشن :texc5lhcbtrocnmvtp8 ولی من خیلی خجالت میکشم بچه ها من دیگه برم؛ وقته خسبیدنه(خوابیدنه) شب خوش ؛ باباااای لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ اوه اوه با من همسنیچه ماهی؟ واقعا؟ من فک میکردم بزرگتری ازم!:62izy85: من تیرم...یو؟ :62izy85: بااااااااااشه ؛ تصمیم گرفتم خوب بخونم؛ وقتی اسممو صدا میکنه؛ بگه آفرین ؛ اصلا غلط نداشتی باشههههههه گلم یه گواهینامه رو صد تا امتحان میگیرن؛ فردا فنیشو امتحان دارم ؛ هیچی نخوندم، به من چه ماشین ***** داره.... به امید خدا....تو میتونی مگه فنیم امتحان میگیرن؟ 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ ولی من خیلی خجالت میکشم بچه ها من دیگه برم؛ وقته خسبیدنه(خوابیدنه) شب خوش ؛ باباااای شبت قشنگ :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ ولی من خیلی خجالت میکشم بچه ها من دیگه برم؛ وقته خسبیدنه(خوابیدنه) شب خوش ؛ باباااای باباییییییییییی بوج بوج:dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ واقعا؟ من فک میکردم بزرگتری ازم!:62izy85:من تیرم...یو؟ :62izy85: درست فکر میکردی 1 ماه ازت بزرگترممن 21 خردادم 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ چرا باید خجالت بکشیم؟ وقتی کوچیک بودم فامیلا وقتی میگفتن عروسی آقا بهرام، خجالت میکشیدم، فک میکردم همه مث منن، بعد میگفتم من که اینجوری هستم دخترا دیگه چه جورین؟؟؟؟ وقتی رفتم دانشگاه تازه فهمیدم تو باغ نیستم :texc5lhcbtrocnmvtp8 واقعا؟ من فک میکردم بزرگتری ازم!:62izy85:من تیرم...یو؟ :62izy85: به امید خدا....تو میتونی مگه فنیم امتحان میگیرن؟ اوه اوه با من همسنیچه ماهی؟ من فک میکردم از من بزرگترین همتون :texc5lhcbtrocnmvtp8 کوچولویینااااا :texc5lhcbtrocnmvtp8 منم تیرم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ :cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ ولی من خیلی خجالت میکشم بچه ها من دیگه برم؛ وقته خسبیدنه(خوابیدنه) شب خوش ؛ باباااای :texc5lhcbtrocnmvtp8 شبت بخیر 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ درست فکر میکردی 1 ماه ازت بزرگترممن 21 خردادم پس دقیقا 14 روز ازم بزرگتری:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v وقتی کوچیک بودم فامیلا وقتی میگفتن عروسی آقا بهرام، خجالت میکشیدم، فک میکردم همه مث منن، بعد میگفتم من که اینجوری هستم دخترا دیگه چه جورین؟؟؟؟ وقتی رفتم دانشگاه تازه فهمیدم تو باغ نیستم :texc5lhcbtrocnmvtp8 من فک میکردم از من بزرگترین همتون :texc5lhcbtrocnmvtp8 کوچولویینااااا :texc5lhcbtrocnmvtp8 منم تیرم آخییییی! پس هم ماهی هستیم ما!....شکلک بزن قدش () :cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf: :w58::w58::w58: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی کوچیک بودم فامیلا وقتی میگفتن عروسی آقا بهرام، خجالت میکشیدم، فک میکردم همه مث منن، بعد میگفتم من که اینجوری هستم دخترا دیگه چه جورین؟؟؟؟ وقتی رفتم دانشگاه تازه فهمیدم تو باغ نیستم :texc5lhcbtrocnmvtp8 من فک میکردم از من بزرگترین همتون :texc5lhcbtrocnmvtp8 کوچولویینااااا :texc5lhcbtrocnmvtp8 منم تیرم من برعکس تو کوچولو بودم حالیم نبود بهم میگفتن ایشالا عروس شی ولی الان گیجالت میکشم اعصابمم خورد میشه :1111: کوچولو خودتی :w589:بابابزرگ ااااااااا میگم بهرام اینجا هر کی یه نقشی داشت نقش تو کاملا مشخص نبود بابابزرگون میشی:w963: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ پس دقیقا 14 روز ازم بزرگتری:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v آخییییی! پس هم ماهی هستیم ما!....شکلک بزن قدش () :w58::w58::w58: 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ میناااااااااااااااااااااااااااا کوشی تو؟! 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من برعکس تو کوچولو بودم حالیم نبود بهم میگفتن ایشالا عروس شی ولی الان گیجالت میکشم اعصابمم خورد میشه :1111:کوچولو خودتی :w589:بابابزرگ ااااااااا میگم بهرام اینجا هر کی یه نقشی داشت نقش تو کاملا مشخص نبود بابابزرگون میشی:w963: نه، داداشتون میشم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ شکلکه بزن قدش ؛واسه اتر بارون ( مثل اینکه لازم داره): لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ :cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf: :cryingf: وااااااااااای یکی اینو ساکتش کنه:w74: پس دقیقا 14 روز ازم بزرگتری:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v من 14 روزم بود تو به دنیا اومدی سن دخترمو داری احتراممو نگه دار 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من برعکس تو کوچولو بودم حالیم نبود بهم میگفتن ایشالا عروس شی ولی الان گیجالت میکشم اعصابمم خورد میشه :1111:کوچولو خودتی :w589:بابابزرگ ااااااااا میگم بهرام اینجا هر کی یه نقشی داشت نقش تو کاملا مشخص نبود بابابزرگون میشی:w963: منم مثِ شما! وقتی میگن ایشالا عروسیت هنگ میکنم، نه میتونم عصبانیتمو نشون بدم نه میتونم لبخند بزنم!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده