RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ تقصیر منه جو خراب شد بی خیال شید بابا ما هر چه در توانمونه واسه اطرافیانمون و خودمون انجام میدیدم نشد بقیش هر چی خدا بخواد 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ نه بابا دوستی واسه همین وقتاس دیگه قرار نیست هی دور هم بخندیم که حالا شاید منم یه روز مشکلمو گفتم دور هم بخندیم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ سلام سلام :mbj6ivxkw3ccem7bie7 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ تقصیر منه جو خراب شد بی خیال شید بابا ما هر چه در توانمونه واسه اطرافیانمون و خودمون انجام میدیدم نشد بقیش هر چی خدا بخواد :hanghead: نه بابا دوستی واسه همین وقتاس دیگه قرار نیست هی دور هم بخندیم که :icon_razz: مینا راست میگه؛ راستی بچه ها , گفتم بهتون آیین نامه قبول نشدم؟ اگه نه ,که الان گفتم دیگه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها یهو یادم اومد تشکرا رو نزدم سلاااااام اتره بارون :w14: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ نه بابا دوستی واسه همین وقتاس دیگه قرار نیست هی دور هم بخندیم که حالا شاید منم یه روز مشکلمو گفتم دور هم بخندیم:icon_razz: منم فقط ناراحت اون نفرم وگرنه خودم مشکل خاصی شکر خدا ندارم ولی وقتی ناراحتی دیگرانو مشنوم اعصابم بهم میریزه خیلی غصه میخورم مامانم اسممو گذاشته حسن علی غصه خورغصه همه رو میخورم :icon_pf (34): سلام سلام :mbj6ivxkw3ccem7bie7 درود درود عجیجممممم:dancegirl2: :hanghead: مینا راست میگه؛ راستی بچه ها , گفتم بهتون آیین نامه قبول نشدم؟ اگه نه ,که الان گفتم دیگه چه اعترافم میکنهعیب نداره خانم گل ناامید نشو دوباره امتحان بده ایشالا قبولی 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها یهو یادم اومد تشکرا رو نزدم سلاااااام اتره بارون :w14: ینی کشته این مرامتونم.... 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ :hanghead: مینا راست میگه؛ راستی بچه ها , گفتم بهتون آیین نامه قبول نشدم؟ اگه نه ,که الان گفتم دیگه ایشالا دفعه بعد، شیرینی هم یادت نره 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ همگی خوبییییییییییینگ؟ :62izy85: سمیرا جون.... غصه نخور و خدا با ماست! ونوسی.... ایشکال نداره خاطره میشه ...منم بار دوم قبولیدم :persiana__hahaha: مینایی..... منم چن روز پیش دیدم یه دختری دو سال ازم کوچیکتره و ازدواجیده و به مامانم همش میگفتم دیدی دختره سن نوه ی منو داشت و ازدواجیده، ولی من چی؟! (:persiana__hahaha:) آقا بهرام.... شمام غصه نخور 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ همگی خوبییییییییییینگ؟ :62izy85:سمیرا جون.... غصه نخور و خدا با ماست! ونوسی.... ایشکال نداره خاطره میشه ...منم بار دوم قبولیدم :persiana__hahaha: مینایی..... منم چن روز پیش دیدم یه دختری دو سال ازم کوچیکتره و ازدواجیده و به مامانم همش میگفتم دیدی دختره سن نوه ی منو داشت و ازدواجیده، ولی من چی؟! (:persiana__hahaha:) آقا بهرام.... شمام غصه نخور چاکریم:dancegirl2: حالا چه عجله ایه چن سالته مگه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ چه اعترافم میکنهعیب نداره خانم گل ناامید نشو دوباره امتحان بده ایشالا قبولی آخه تقصیره من نبود ؛ تا 4 تا اشتباه ایراد نداره ؛ من 5 تا اشتباه داشتم؛ در اصل 2 تا اشتباه داشتم؛ 3 تا رو اشتباه زدم بعد درست کردم؛اما گفتن قبول نیست، بدجنسا ینی کشته این مرامتونم.... قربوووونت :aghosh: ایشالا دفعه بعد، شیرینی هم یادت نره تو شیرینیه قبولیه ارشد یادت نره لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ پس چرا نتایج اعلام نمیشه! :w74: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ آخه تقصیره من نبود ؛ تا 4 تا اشتباه ایراد نداره ؛ من 5 تا اشتباه داشتم؛ در اصل 2 تا اشتباه داشتم؛ 3 تا رو اشتباه زدم بعد درست کردم؛اما گفتن قبول نیست، بدجنسا قربوووونت :aghosh: تو دفه دیگه بیشتر تلاش کن اصلا اشتب نزنی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ همونوسی.... ایشکال نداره خاطره میشه ...منم بار دوم قبولیدم :persiana__hahaha: من که ناراحت نیستم جالب اینجاست ؛ سرهنگه میومد پیشم میگفت مشکل نداری، من با اعتماد به نفس کامل میگفتم نه ، میگفت اشتباه زدی که درسیش اونیکیه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ سلام سلام :mbj6ivxkw3ccem7bie7 سلام :hanghead: مینا راست میگه؛ راستی بچه ها , گفتم بهتون آیین نامه قبول نشدم؟ اگه نه ,که الان گفتم دیگه دفعه بعد قبول میشی:girl_yes2:بخون برو :yes: منم فقط ناراحت اون نفرم وگرنه خودم مشکل خاصی شکر خدا ندارم ولی وقتی ناراحتی دیگرانو مشنوم اعصابم بهم میریزه خیلی غصه میخورممامانم اسممو گذاشته حسن علی غصه خورغصه همه رو میخورم :icon_pf (34): درود درود عجیجممممم:dancegirl2: چه اعترافم میکنهعیب نداره خانم گل ناامید نشو دوباره امتحان بده ایشالا قبولی میرزای مایی دیگه:14k8gag: ایشالا دفعه بعد، شیرینی هم یادت نره تر باشه فقط همگی خوبییییییییییینگ؟ :62izy85:سمیرا جون.... غصه نخور و خدا با ماست! ونوسی.... ایشکال نداره خاطره میشه ...منم بار دوم قبولیدم :persiana__hahaha: مینایی..... منم چن روز پیش دیدم یه دختری دو سال ازم کوچیکتره و ازدواجیده و به مامانم همش میگفتم دیدی دختره سن نوه ی منو داشت و ازدواجیده، ولی من چی؟! (:persiana__hahaha:) آقا بهرام.... شمام غصه نخور ایشالا نوبت شما() ایشالا مشکل همه جوونا حل شه:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ همگی خوبییییییییییینگ؟ :62izy85:سمیرا جون.... غصه نخور و خدا با ماست! ونوسی.... ایشکال نداره خاطره میشه ...منم بار دوم قبولیدم :persiana__hahaha: مینایی..... منم چن روز پیش دیدم یه دختری دو سال ازم کوچیکتره و ازدواجیده و به مامانم همش میگفتم دیدی دختره سن نوه ی منو داشت و ازدواجیده، ولی من چی؟! (:persiana__hahaha:) آقا بهرام.... شمام غصه نخور ممنون عطر بارون ، راستی اینجا تازه بارون شروع شده، نم نم داره می باره، بوی خاک بلند شده، خیلی باحااااااااااااااله من قبلا فکر میکردم ازینکه دخترا درباره ازدواج حرف بزنن خجالت میکشن، ولی چند وقته میبینم اصلا خجالت نمیکشن :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ چاکریم:dancegirl2: حالا چه عجله ایه چن سالته مگه قربونت متولد 70م :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ کاربران در حال دیدن موضوع: 8 نفر (7 عضو و 1 مهمان) 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ میرزای مایی دیگه:14k8gag: یادش بخیر نبودی ببینی چه حالی میداد با نام کاربری میرزا واسه میلاد خصوصی فرستادنواسش یه طومار گیلکی نوشته بودم یه عکس از میرزا و دوستانم توش گذاشته بودم بچه گیلکی متوجه نمیشد درست و حسابی مونده بود من چی میگم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ [quote=VINA;709385 ایشالا نوبت شما() ایشالا مشکل همه جوونا حل شه:biggrin: ایشالاااااااا :persiana__hahaha: ممنون عطر بارون ، راستی اینجا تازه بارون شروع شده، نم نم داره می باره، بوی خاک بلند شده، خیلی باحااااااااااااااله من قبلا فکر میکردم ازینکه دخترا درباره ازدواج حرف بزنن خجالت میکشن، ولی چند وقته میبینم اصلا خجالت نمیکشن :texc5lhcbtrocnmvtp8 خواهش میکنم! خوشبحالتون....منم بارون میخواااااااام چرا باید خجالت بکشیم؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده