* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ همون خوشتیپه ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 جلیغه نبود تی شرت بود ، من نبودم دیدن من چن وقته نمیرم مسنجر واس همین بستنش :texc5lhcbtrocnmvtp8 خوشتیپ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما جلیقه بودا خب دیگه، همون بهتر که بستنش لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خوشتیپ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما جلیقه بودا خب دیگه، همون بهتر که بستنش نه تی شرت بود آره بابا، چیه آخه مسنجر، هر چی میکشیم از دست همین مسنجره :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ نه تی شرت بودآره بابا، چیه آخه مسنجر، هر چی میکشیم از دست همین مسنجره :icon_pf (34): باشه بابا؛ اما خیلی شبیه جلیقه بود :persiana__hahaha: من وقتی برام ایمیل میاد؛ از طریق مسنجر میفهمم سریعتر، فقط واسه این میرفتم؛ که دیگه نمیشه رفت لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ باشه بابا؛ اما خیلی شبیه جلیقه بود :persiana__hahaha: من وقتی برام ایمیل میاد؛ از طریق مسنجر میفهمم سریعتر، فقط واسه این میرفتم؛ که دیگه نمیشه رفت نه تی شرت بود آره آره واسه ایمیل میری مسنجر، همه باور کردن لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ چرا آه میکشی؟ :ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ چرا آه میکشی؟ :ydm47612zsesgift969 هیچی همینجوری دلم تنگ شد 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ دختر همسایمون دوم دبیرستانه این هفته جشن نامزدیشه اون یکی دختر همسایمونم از من دوسال کوچیگتره دوساله عروسی کرده یا خداااااا پش چرا میگن سن ازدواج بالا رفته 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ نه تی شرت بود آره آره واسه ایمیل میری مسنجر، همه باور کردن راست گفتم چیه عجیجم؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ چی شده یه خبر بد شنیدم، دارم میترکم از دلشوره، دعا کنین اشتباه باشه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ دختر همسایمون دوم دبیرستانه این هفته جشن نامزدیشه اون یکی دختر همسایمونم از من دوسال کوچیگتره دوساله عروسی کرده یا خداااااا پش چرا میگن سن ازدواج بالا رفته اینو میگی؟!! دیروز تو عروسی؛ تنها دختر مجرد فامیل بودم؛ همه عروسی کرده بودن، دختر داییم 4 سال ازم کوچیکتره؛بچه داره اما خیلی بهم کیف داد، همه منو تحویل میگرفتم؛ داییم اینا هی میومدن پیشم، هی برام آرزو خوشبختی میکردن؛ راحت تر از همه بودم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ یه خبر بد شنیدم، دارم میترکم از دلشوره، دعا کنین اشتباه باشه من اینو نمیگم میگم هر چی صلاحه همون بشه فکر خیال الکی نکن خدا بزرگه:girl_yes2: اینو میگی؟!! دیروز تو عروسی؛ تنها دختر مجرد فامیل بودم؛ همه عروسی کرده بودن، دختر داییم 4 سال ازم کوچیکتره؛بچه داره اما خیلی بهم کیف داد، همه منو تحویل میگرفتم؛ داییم اینا هی میومدن پیشم، هی برام آرزو خوشبختی میکردن؛ راحت تر از همه بودم من خونواده پدریم که یه دختر دیکه داریم اونم 10 سالشه بقیه پسرن هیچی مادری هم دختر از 36 اینا داریم تا کمتر جز دو نفر هیچ کدوم ازدواج نکردن بقیه میگن مجردی رو عشقهالبت یه دختر خاله دارم از من 6 ماه کوچیکتر میخواد مزدوج بشه اما منو سه نفر دیگه میگیم عمرا بقیه میگن موقعیت خوب باشه حرفی نیست اما این همسایه هامون همه سر سامون گرفتن 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ من اینو نمیگم میگم هر چی صلاحه همون بشه فکر خیال الکی نکن خدا بزرگه:girl_yes2: باور کن اگه دم دستم بودی حالیت میکردم برو دعا کن مینا 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ دختر همسایمون دوم دبیرستانه این هفته جشن نامزدیشه اون یکی دختر همسایمونم از من دوسال کوچیگتره دوساله عروسی کرده یا خداااااا پش چرا میگن سن ازدواج بالا رفته ول کن بابا اینا کدوم آمار و ارقامشون درس بوده که این دومیش باشه راست گفتم چیه عجیجم؟ چی شده چیه چرا ناراحتی ؟ هیچی هم دلم گرفته هم تنگ شده هم یک اتفاق ناگوار داره رخ میده امیدوارم هر چی خدا صلاح میدونه همون بشهدر مورد همون کسیه که گفتم داره ازمواج میکنه یه خبر بد شنیدم، دارم میترکم از دلشوره، دعا کنین اشتباه باشه ایشالا خیره 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ احساس میکنم مغزم داره از شدت درد منفجر میشه نمیدونم چرا انقد سر درد گرفتم اه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها یهو جَو یه جوری نشد ؟ :ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ ایشالا هر چی صلاحه همون شه خدا بزرگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده