* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ منم بوس و بغل :(87): پررووووونمیشه 2 کلمه اینجا حرف زد، تو اینجا چی کار میکنی... ونوسی همسن من و تو نیست که مثل منو تو هم بی هدف نیست هی میره کلاس بابا یه کلاس رانندگیه، 5 شنبه امتحان دادم قبول نشدم:icon_pf (34): بعد که مزدوج شدی میفهمی بعد میگیم ونوسی بیا بریم بیرون بعد میگی نههههههه من باید واسه اقا ... شام درست کنم:biggrin: بابا من سه شنبه و چهارشنبه بیکارم اگه هم شوهر کنم؛ کار نداره که؛ میره بیرون حاضری میخوره... کدوم مینا؟ مینی؛ (مینای تالار معماری) من فقط عکس ممد تو مدیران دیدم مهنازم دیدم اصلا فکر نمیکردم اون شکلی باشه:texc5lhcbtrocnmvtp8 بقیه رو ندیدم شقی حضورا دیدم امینم که........ من حدود 50 نفر از بچه های انجمنو رو دیدم، البته عکسو؛ حضورا؛ 9 نفر کی بود طرف؟:girl_in_dreams: یک کاربر عادی هم اسمش دخترونست، هم عکسش، بعد میگه؛چرا فک کردی دخترم!!!! لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ عزیزم ؛ حالت خوبه؟!!!:icon_razz: آهان؛ وای سمیرا یه سوتی دادم که :icon_pf (34): یکی از بچه های این انجمن؛ هم آواتارش دخترونس هم اسمش، الان 1 ماهه که پیام میداد و حال و احوال میپرسید؛ منم فک کردم دختره، هی شکل بوس و بقل :icon_pf (34):هی مهربون برخورد کردم.... امروز گفت پسره ؛ ضایع شدم رفت:icon_pf (34): وااااااااااااااااای:icon_pf (34): کر امی آبرو شرافت ببردی:icon_pf (34): الهی عیب نداره میخواستی بهش بگی نمیدونستی اگه بشه خوبی باشه درک میکنه حالا تو خصوصی بوگو بینم کی بود 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ ونوسی همسن من و تو نیست که مثل منو تو هم بی هدف نیست هی میره کلاس من فقط عکس ممد تو مدیران دیدم مهنازم دیدم اصلا فکر نمیکردم اون شکلی باشه:texc5lhcbtrocnmvtp8 بقیه رو ندیدم شقی حضورا دیدم امینم که........ اااااااا بقیه هم هستن مدیر معدن و مستر اسپسفیک و خیلیا هستن که ایندفه برو خوب نگا کن داش رضا خودمون هم هست 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ پررووووونمیشه 2 کلمه اینجا حرف زد، تو اینجا چی کار میکنی... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اااااااا بقیه هم هستن مدیر معدن و مستر اسپسفیک و خیلیا هستن که ایندفه برو خوب نگا کن داش رضا خودمون هم هست دیدم ممد رضا عکسشو همیشه فکر میکردم 27 اینا داره نگو طرف همسن ماست رضا هم دیدم اسماعیل اوایل عکسش تو اواتار بود دیدم گریه نکن پسرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ وااااااااااااااااای:icon_pf (34):کر امی آبرو شرافت ببردی:icon_pf (34): الهی عیب نداره میخواستی بهش بگی نمیدونستی اگه بشه خوبی باشه درک میکنه حالا تو خصوصی بوگو بینم کی بود گفتم بهش :icon_pf (34): یجورایی درک کرد... این دیگه چی میگههههههههههههههههههههه لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ دیدم ممد رضا عکسشو همیشه فکر میکردم 27 اینا داره نگو طرف همسن ماست رضا هم دیدم اسماعیل اوایل عکسش تو اواتار بود دیدم گریه نکن پسرم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اوکی ممد رضارو دیدی اسمائیل کیه؟ اسی رو میگی مستر اسپسفیکو میگی فک کنم ها؟:confused: گفتم بهش :icon_pf (34): یجورایی درک کرد... این دیگه چی میگههههههههههههههههههههه خب خداروشکر زاکان من بوشوم بابای:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اوکی ممد رضارو دیدی اسمائیل کیه؟ اسی رو میگی مستر اسپسفیکو میگی فک کنم ها؟:confused: خب خداروشکر زاکان من بوشوم بابای:dancegirl2: اسمش اسماعیله دیگه برو بابای 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اوکی ممد رضارو دیدی اسمائیل کیه؟ اسی رو میگی مستر اسپسفیکو میگی فک کنم ها؟:confused: خب خداروشکر زاکان من بوشوم بابای:dancegirl2: برو گلم؛ باااااای لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ ما رفتیم امیدو اذیت نکنید بچم دلش پره فعلا بابای 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ بهرام هم یه چیزیه تو مایه های میلاد بهش نمیخوره بخواد ازدواج کنه :persiana__hahaha: هم میلاد هم بهرام؛ هنوز قیافشون پیله مرداکانه مراسان نیه؛ عباس آقا ایبچه سیبیل داره؛ اونه خوره زن و زای بداره؛ اشان نه منو از کجا دیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ ما رفتیمامیدو اذیت نکنید بچم دلش پره فعلا بابای عههه، تو هم که رفتی، باشه، ما که دلمون نمیاد کسی رو اذیت کنیم بابای لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ منو از کجا دیدی؟ مثل اینکه اصلا یادت نیست من کیما یادته یه مدت پلان 4 طبقه میخواستی؟ یادته؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ مثل اینکه اصلا یادت نیست من کیما یادته یه مدت پلان 4 طبقه میخواستی؟ یادته؟ خب مگه عکسم رو پلان بود؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خب مگه عکسم رو پلان بود؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 آی کیو من کجا پلان رو بهت دادم؛ یکم به مخت فشار بیار؛ اونجا عکست رو گذاشته بودی :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ آی کیو من کجا پلان رو بهت دادم؛ یکم به مخت فشار بیار؛ اونجا عکست رو گذاشته بودی :persiana__hahaha: عکسمو گذاشته بودم رو مسنجر ؟ اشتباه شده حتما، عکس یکی دیگه بود چرا مسنجر وا نمیشه واس منم باز نمیشه :ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ عکسمو گذاشته بودم رو مسنجر ؟ اشتباه شده حتما، عکس یکی دیگه بود واس منم باز نمیشه :ydm47612zsesgift969 اون عکس که تو ماشین بود و با جلیغه زرد ؛ نمیدونی کی بود؟ :persiana__hahaha: واسه همه وا نمیشه بستنش لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اون عکس که تو ماشین بود و با جلیغه زرد ؛ نمیدونی کی بود؟ :persiana__hahaha: واسه همه وا نمیشه بستنش همون خوشتیپه ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 جلیغه نبود تی شرت بود ، من نبودم دیدن من چن وقته نمیرم مسنجر واس همین بستنش :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده